Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, zraven je pa Kurba mala :D

?e mal zraven je pa mali oto?ić Babina guzica. In jest sem stala na njej, lepo prosim :P

Je pa to vse v sklopu Kornatov.

Aja pa ?e rt z najbolj zanimivim imenom: Rt Sko?i djevojka :hohoho:

Sem pre?tudirala celo nauti?ko karto, ja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V centru so bli le?niki + orehi zraven. Na Zbiljah so imeli baje tudi jaj?ka vmes :(

Sva pa z atijem na brzino pospravila obe Mazdici pod Karlov?ki most ?e preden se je uscalo. Je bil pa tam pravi kaos. Pod most se je spravilo 37 avtomobilov, ko na trajektu do milimetra :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

in ne samo, da je lidl cenejsi, stvai so boljse kvalitete tam...

recimo tipicen primer dr. oetker pica:

tam je bla cenejsa pa je blo vleik vec salame in tko naprej v primerjavi z verzijo za slovenijo.

:angry:

Sej mi dobivamo vso robo za vzhodni trg :) Tko da itak, da je slab?a kvaliteta.

Zato pa jest ?imve? kupujem v Mullerju, ki ima vso robo za zahodni trg. ?okolado se spla?a. Pa Pamperske! :dudek::hohoho:

Pa ?e pohvalt se morm, da me je dons sonce opeku v koleno. Samo v koleno. In nikamor drugam. Talent :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kok se mi fajn zdi, k sem na kri?i??u 3 sekunde prej ?tartala kot pa 2 ćefurćka v R8 :D

Sicer sta pol mim padla k da bi avion vzletu, sam takrat sem jest ?e zavila desno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tistih 150? ti bo ?S zalo?il, oziroma bi ti moral. Ker zalagajo do max. 400?. Potem pa terja delodajalca, da mu pa? vrne. Za 900? bi mogu pa najprej delodajalac pla?at, kar pa je o?itno problem.

Samo ?e ma? ti napotnico in vse, lahko izvr?ite dvojno to?bo :D

Ker ?e dobi ?S vrnjeno napotnico in un ne pla?a 900? itak da ga bojo pojedli konc koncev. Ti ga pa po svoji strani to?i?.

Mislm, da tip nima ?ans, pa ?e gre z gatami vred v ste?aj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dec je baje okej, zgodil naj bi se pa to nekje na Igu, pr cca. 120 - 130 kmh, kar je ?e dobr se izteklo pol!

Se mi je zdel, da je tole Barje. Tam pa res ni te?ko falit grabna. Me je pa kr mal stisnilo, ko sem vidla tole sliko :(

@Barbara: A ma? mogo?e kk?no ?anso dobit vsaj izpolnjeno napotnico od tega tipa? Al pa karkoli tazga, da bi ga lahko potem ?S naprej terjal?

Sem mela jest tut podoben primer, k mi niso "hoteli" pla?at, oziroma po njihovo so "pozabili" name. Sam sem jim te?ila 300 na uro, pa civilna to?ba gor pa dol, tko da so mi pol nakazali tistih 25? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

Jest sem bla zihr, da je ta tema o plasti?nih (oziroma kakr?nihkolih ?e) stolih, ki se ti zalimajo na rit (recimo poleti, ko bolj ?vica?) al pa neki tazga :D No ubistvu se ti bolj zalima? na njih, ampak ok.

ON: Jest take ponavad ignoriram. ?e se lahko umaknem, itak, sem prijazna in dam kretenom prednost, da se bojo prvi sre?ali s prvim kandelabrom. ?e se nimam kam umaknit, pa buhpumagej, pa upam, da bo naslednji kandelaber njihov :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ross Brawn je car, nima? kej. Razturava, kot je v ?asu Schumija :bravo:

?eprou ne maram ne Knofa, ne Bar?ija.

Rde?ih pa ne bom komentirala <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kok je bil rezultat 1. tekme? A more met ?elsi zdej 2 gola razlike, da pride v finale?

Itak bo Men?estr prvak :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na?a velika mazdica je na servisu. Mislm tisto farbanje razpokane barve, kjer lahko zarjavi itd... 14 dni je ne bo :(

In smo dobili nadomestno 5ko. Sploh mi ni u?e?, sploh!!! Tko plastik fantastik mi deluje. Pa nima udobnih sede?ev. Pa 3x manj prostora kot 6ka. Sam drsna vrata so pa fensi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qverty
Napisano

Vseeee najbolj?e zateeee, vse najbolj?eeee zateeeee, vse najbolj?eeeee dragi Qweeeeeeeee-ee-eeerty, vseeee najbolj?eeee zateeeeee! :rozico::rozico::rozico:

Tamal.... pazi se zdej. A te ?e kej boli? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.