V centru so bli le?niki + orehi zraven. Na Zbiljah so imeli baje tudi jaj?ka vmes
Sva pa z atijem na brzino pospravila obe Mazdici pod Karlov?ki most ?e preden se je uscalo. Je bil pa tam pravi kaos. Pod most se je spravilo 37 avtomobilov, ko na trajektu do milimetra
Tistih 150? ti bo ?S zalo?il, oziroma bi ti moral. Ker zalagajo do max. 400?. Potem pa terja delodajalca, da mu pa? vrne. Za 900? bi mogu pa najprej delodajalac pla?at, kar pa je o?itno problem.
Samo ?e ma? ti napotnico in vse, lahko izvr?ite dvojno to?bo
Ker ?e dobi ?S vrnjeno napotnico in un ne pla?a 900? itak da ga bojo pojedli konc koncev. Ti ga pa po svoji strani to?i?.
Mislm, da tip nima ?ans, pa ?e gre z gatami vred v ste?aj.
Dec je baje okej, zgodil naj bi se pa to nekje na Igu, pr cca. 120 - 130 kmh, kar je ?e dobr se izteklo pol!
Se mi je zdel, da je tole Barje. Tam pa res ni te?ko falit grabna. Me je pa kr mal stisnilo, ko sem vidla tole sliko
@Barbara: A ma? mogo?e kk?no ?anso dobit vsaj izpolnjeno napotnico od tega tipa? Al pa karkoli tazga, da bi ga lahko potem ?S naprej terjal?
Sem mela jest tut podoben primer, k mi niso "hoteli" pla?at, oziroma po njihovo so "pozabili" name. Sam sem jim te?ila 300 na uro, pa civilna to?ba gor pa dol, tko da so mi pol nakazali tistih 25?
Jest sem bla zihr, da je ta tema o plasti?nih (oziroma kakr?nihkolih ?e) stolih, ki se ti zalimajo na rit (recimo poleti, ko bolj ?vica?) al pa neki tazga No ubistvu se ti bolj zalima? na njih, ampak ok.
ON: Jest take ponavad ignoriram. ?e se lahko umaknem, itak, sem prijazna in dam kretenom prednost, da se bojo prvi sre?ali s prvim kandelabrom. ?e se nimam kam umaknit, pa buhpumagej, pa upam, da bo naslednji kandelaber njihov
Na?a velika mazdica je na servisu. Mislm tisto farbanje razpokane barve, kjer lahko zarjavi itd... 14 dni je ne bo
In smo dobili nadomestno 5ko. Sploh mi ni u?e?, sploh!!! Tko plastik fantastik mi deluje. Pa nima udobnih sede?ev. Pa 3x manj prostora kot 6ka. Sam drsna vrata so pa fensi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fou?....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani