Jest se noben mahle filter nisem dobil made in china pa vedno samo mahle kupujem. Ponavadi je made in CZ ali pa kera druga drzava. Nikoli pa made in china. Vsaj do sedaj ne.
Že eno leto odlašam z zamenjavo sprednjega stekla, imam 3 poškodbe v velikosti riževega zrna.
Ta vikend sem pral avto in opazil še eno poškodbo, ki pa se je razpočila cca. 10 cm po steklu. Čisto spodaj pri brisalcih.
Včeraj izpolnim obrazec na Carglass spletni strani, v 5 minutah me kliče ženska za številko šasije in že sem dobil datum - čez 4 dni.
Presenečen nad hitrostjo, sedaj samo upam da bo original Mazdino steklo. Ženska ki me je klicala, je sicer takoj povedala da imam zelenkasto steklo s senzorji in da ga imajo na zalogi.
Verjetno mora imate Mazda logotip na sebi, še kako drugače lahko preverim če bo original?
Znanec je namreč imel kar probleme na svojem 80.000 eur vrednem avtomobilu - se je moral skregati, da so mu odmontirali novo zamenjano "fejk" steklo in ga namestili z originalnim.
Carglass vedno pod privzeto namesti neoriginalno steklo.
Za to ga imajo zavarovalnice rade. Ker ko imaš enkrat neoriginalno, ni več poti nazaj.
Pokliči in povprašaj ali bo originalno steklo in se ne pustit odpravit s tem, da je enake kvalitete. Tudi če je, cenovno ni isti razred.
Iz tega razloga jaz vedno menjavam stekla na pooblaščenem servisu.
Če sodim po gumi čevljev, potem tudi skladiščena guma z leti propada. Smo podarili nerabljene 10 let stare Planika pohodne čevlje tašči in je gumijast podplat razpadel že pri probi ... na srečo ..
Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United...
Z njimi in Boeingom 777 sem letel San Francisco - Frankfurt.
U pje. Nekdo zimske gume gor dajal, pa ni moment ključa uporabil. 😆
Vzel sem paket 8 starejših kav, kjer ne moreš odločat kaj dobiš in 2 sveže praženi točno določeni.
Dobil sem eno izmed teh dve, 1 mesec staro, torej tu nekje kot ostalih 8. Na elektronsko pošto so nehali odgovarjat, pa sem jim za razliko v ceni izvedel chargeback na kreditni kartici. Revolut je vrhunski. Na banko ne vem če bi hodil obrazce izpolnjevat za tako malo vsoto.
Polo, ki je bil na garanciji v prvem letu 18x, se je do 10 leta malo umiril. Tak 1-2x je bil na leto na izrednem servisu in med intervalom 15.000km, je želel še 1l dodatnega olja. Vedno.
Slivka za tvoje brege je treba kupit najboljmočnega dizla v ponudbi. Ker ostalo se mantra in če diha na škrge je pač žejn po gorivu in olju.
Alfi sem tudi samo 1x olje dolival med intervali in to po vožnji na končni v Nemčiji. 220 km/h je le bil tak napor, da je kar nekaj olja mimo batnih pobegnilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čeprav, če so ploskali je hčerka in ne sine. 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani