Prijetno utrujen potem ko sm v druzbi g. Schurde in Dragota prehodu in preplezu celotno Krnsko pogorje ter bliznjo okolico. Je blo na momente faaajn adrenalinsko.
Sj ne zganja fousijo zrd melanije... napisou je v stilu d je dosegla to kar si je zelela. Glavno da ima clovek cilje,pa tud ce se ostalim zdijo te cilji bebasti.. boj se ljudi brez ciljev v zivljenju... pa magari ce je ta cilj videt ?e tako "neumen". Vazen d njemu/njej ni.
In se podpisem pod njegov zapis. Ker je vecina slovencelnev dolgocasnih povprecnezev,so fous uspesnejsim in ljudem ki uzivajo. in njih krivijo za lasten drek v zivljenju.
Namest d bi rekel "lej svaka cast,ratal mu je... pac ma vec srece,znanja,dnarja od mene. Al je pa pac biu ob pravem casu na pravem mestu... kaj morem pa jst narest d bom srecen v lajfu?"
Na tak na?in mene kmetavzarska ?lahta dostikrat "zbada" kaj imam od tega, ko sem 12 ur "popu?il" v skalah in kaj imam konec dneva za pokazat, razen utrujenosti.
(oni so medtem recimo pokosili travnik, nasadili krompir ali nekaj tretjega, skratka zadevo za se klanjat, a jaz BREZVEZNIK zabil celoten dan za nekaj absurdnega). PA PUSTI ?LOVEKA NAJ PO?NE KAR GA VESELI (?e ni drugemu v ?kodo). NE ME JEBAT!
Kaj ?e? takmu ?loveku sploh odgovorit. In pa itak brezmejna firb?nost; ker avto ima moja tanova, kje dela, a ima svojo hi?o, itd.(pa kaj jih briga seljote,medtem ko mene ne zanje ne za kerga druzga ne zanima, ama POPOLNOMA NI?, ampak to je na?a prelepa Kokodajsa in njeno pode?elje, pa varianta ?lahta = strgana plahta.
Ker je tole postalo ?e nadle?no, sem se na poti iz slu?be ustavil pri tej hi?i, da malo namignem tistim star?em (predvsem o?etu, ker ga bolje poznam), da malo popazijo na te stvari. Se ustavim pri njih na dvori??u, stopim iz avta in ko me mo?akar zagleda, me pozdravi:
- "O, poglej ga, pizda, nisem te videl ?e celo ve?nost, kurba, sem mislil, da si ?el v kurac, pi?ka ti materina!"
Sploh nisem za?el ni? o tem, kaj vse na? otrok prinese iz vrtca. Mislim, da ne bi imelo smisla...
Verjetno se doma zgledujejo po na?ih poslancih, ki tudi kownejo;
Od u?eri?njega celodnevnega stanja na nogah me le-te precej bolj bolijo kot po 1-dnevnem pohodu na ?krlatico, pa nisem glih izven forme, ?e se lohk maw pohvalim.
U?eri smo se imel super na tuning piknik-u, pred tem pa sem imel strelske vaje z Beretto in to ne po slu?beni dol?nosti ali na kak?en gangsterski obra?un.
Sem se pelju od Sutjeske cez Tuh.dolino in potem na Vranskem na autobahn ter dalje proti Cjelu.
No in se na Vranskem lotim pospesevanja ter vklucevanja na AC (konkreten klanc za R Clia 1.2), naberem ze neko lustno hitrost iz ovinka, nakar 30m pred seboj vidm ustavljen avto na vkljucevalnem pasu, ter penzionistke, ki povsem mirno sedijo na ograji zraven. Ustavu sem se tik pred njimi!!! Ja faaak no, ce je kripa guznla alpa kukrkol, tole ne gre tako in bi lahko dans brali v Crni kroniki, jebemjimsunac!!!
Babivipersko LPG Katrco, obcasno pa Corso, ki je sicer name pisana, a sem jo odstopu bivsi bejbi in jo ona okrog vozi
Hrosca 1974 pa sem v soboto prodal, itak z dobickom
(treba si je medsebojno pomagat in zato sem Viperju ful hvalezen, ker v tej drzavci ne nameravam mbenga avta vec kupovat ali imet v lasti in sem v mislih ze izven meja Kokodajse).
Nalil za 20 cekinov super95 in bil sokiran kok malo se premakne kazalec nivoja goriva. No to bo za vsaj 2 mesca zdaj in sem prov vesel da ima glavno vlogo pri moji voznji avtoplin! To pa ze 8 let in ce sem prevozil cca.300000km in povprecno privarceval 4eur na 100km, sem torej privarceval nek drobiz v visini 12000 eur
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dns mje lih tok pasal vstat in it delat kukr pred par mesci konkretno doplacat odmero dohodnine, KURC KEJ
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani