Zdravja in pocutja sploh ne cenimo dokler vse tece gladko. Imam zdj kolegico nastanjeno na psihiatricni kliniki in ne morem ji nikakor in 0 pomagat, pa bi upal takoj menjat z njo polozaj, ker bi se dosti lazje izvleku kot ona!
Bil dans n rednem pregledu pri zobarci in me je potolazla, da sem prebutast za Modrostne zobe, ki me menda nikoli v tem zivljenju ne bodo gnjavli in to je novica in pol!
@Labi, jaz bom pa takole reku, ko imam 7.stopnjo kon?ano in je trenuno "ne uporabljam", v tujini pa tudi vpra?anje koliko mi bo na za?etku koristila, ampak v nobenem primeru mi ne more ?kodovat. ?e samo napi?em dejstvo; nekje kjer je v razpisu zahtevana 7.stopnja izobrazbe, se tisti s 4. ali 5. ne more prijaviti oz. bo spu?il, ker ni zadostil kriterijem, medtem ko obratno bo seveda ?lo. V tem primeru torej odpade nepisano pravilo "manj je ve?"
Dans ponovno osvojil mojo najljub?o goro (Mangrt - na? 3.najvi?ji oz. ?e kdo smatra ?e M. Triglav za samostojnega, je ?etrti), pa v super dru?bi in fantasti?en dan, ?eprav sem bil gor ?e ve? kt 10x. Kasnej pa sem imel prilo?nost vozit kolegovega nafriziranga Megana RS Trophy in to pa leti k swina. ?ez par ur pa sledi zmenek. Imejte se fajn tud vi!
?koda, da se namesto na te preminule ni nekdo raje lotil gradbenih baronov in podobnih "mogotcev", ki ne bodo nikoli v arestu, a poskrbeli so za izgubo DESETTISO?IH delovnih mest in dru?ine teh ljudi so dobesedno skrahirale. Ne vem kako da se tedaj ni nekdo na?el, magari od Bo?njakov, ki veljajo za bolj vro?ekrvne in spro?il. Verjetno bi bil heroj med svojimi sotrpini in tudi sicer po?el vsesplo?no odobravanje, ?eprav za povsem neprimeren na?in re?evanja te?ave in realno gnjusno dejanje.
Sem maw pofirbcow med jeda?o in pol kasnej z eno Italjanko iz Padove treniral NEM, ko sem hitro ugotovil, da ANG govori ?e slab?e kot Rossi46 in sem jo razumel kurc kej. NEM pa ji je ?la uredu, pa ?e kaj ve? od tega.
Pa mi je dal alkotester, ko me je zaustavil in mu je pokazal najni?jo mo?no vrednost.
Dans se mi je izteku glavni del dopusta, ampak glede na to kako carsko sem ga pre?ivel in kok mi ni napor opravljat mojga dela, vsekakor nimam pravice pisat v Jamralniku in se tudi ne prito?evat. Sicer pa grem le 2x delat in v 5ek ?e takoj popoldan do pondelka s5 na morje.
Treba se je veselit malenkosti, dajte si jih tudi vi!
Cestni ?udaki in bedaki, ki se ?e v ?tartu v tem de?evnem vremenu vozijo brez pri?ganih lu?, pa jim ve?krat signaliziram naj jih v?gejo, no ni jih niti eden. Pa kaj vraga, a vsi Pokemone ?pilajo med vo?njo? Ne me hecat.
S prjatloma planincema smo se s5 odpravili v gri?e, tokrat na malo zahtevnej?o varianto in gri?, ki sem ga ?e neki ?asa planiral. Spanje v nedeljo na Vr?i?u in v?eraj vzpon na Bav?ki Grintavec s sedla Kanja (uradno zaprta, ampak brez te?av). Je pa to konkretna zadeva ter ogromno navdu?enje kako se nam je vse poklopilo z vremenom vred. Fantasti?na 2 dneva in sem noro dobre volje.
Dans je bil sprva na urniku le vzpon na Kokrsko sedlo, pa me je potem kolega Jeseni?an navdu?il, da osvojiva ?e na Grintavec, ki je obenem njegov najvi?ji vrh doslej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani