He,he, pa ga bostevseeno dobili...in to veliko.Sem bral malo po tujih forumih, ki se bavijo z temi "vra?arijami" - napovedovanja vremena in veliko jih napoveduje zeloooo mrzlo zimo z velikooooo snega.
tudi za poletje so rekli da bo milo......pa potem 3x vmes spremenili, da bo, ne bo, ja bo ?e indijansko....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ideja je dobra in jo podpiram. A ?al nismo pripravljeni na ta pas, najprej je treba urediti javni prevoz, parkiri??a itd potem pa omejiti promet, namre? ljubljan?ani ?e, ampak v Ljubljano prihaja gomilo ljudi na delo, ki jim je avto edina mo?nost, saj nimajo vlaka, avtobusa ali podobno - oziroma nimajo kje pustiti avto, da bi ?li naprej na mestni prevoz.
Jaz ne vem zakaj, ampak a se S? otepa strank? PRed S? Medvode so zaprli edini parkirni prostor, kjer si lahko parkiral in ?el na vlak, kadar sem ?el z mulci v mesto sem to naredil, 15 min pa si v mestu brez skrbi, a sedaj da bi na?el kje parkiri??e ne da bi te lovili (banka, po?ta, frizerji, bifeji itd vsi so si nekaj prilastili...) pa da gre? do vlaka pe? itd....adijo pamet.
Pa to so Medvode, ki so ?e nekako dobro povezane saj imamo LPP, MPP, vlak, kaj ?ele kake vasi izven ......?e grem v Pariz je zadnja stvar na katero pomisli? avto.
Ni mi pa jasno kako sedaj parkira? ob cesti ?e je polna ?rta?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To ?e. A "velike" ravno to naredi velike. Tudi ?e sta na smrt skregana, bi lahko ustavil in ga pobral (konec koncev je mo?tveni "kolega") ter odpeljal do boksov. Potem pa naj se mu ?im prej zgubi spred o?i...
mogo?e so mu prepovedal, ker s tem je webber fasal 10 mest kazni....ker je to njegov 3ji prevoz letos
Pa ne nad tekmo in vsem. Ampak nad tem kako je danes ego zaslepil ekipo, doloceni igralci so bili zgolj za statiste.
Pravilno da smo izgubili, kosarka je kolektivni sport
Obenem jezen tud na trenerja da to dopusca in da ima najboljsega obrambnega igralca ki je izoliral grskega zvezdnika na klopi, parker se nam pa sprehaja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani