Nisde s foruma in jaz sva danes osvojila v KSA Krofi?ko (Grofi?ko) z 2083mnm. Ker teh 7h hoje ni bilo zadost, sem potem ?e odfitnessiral skoraj 2h, ve?er pa se je ?ele dobro za?el in energije je ?e ogromno.
Dans me je v Pivki, pri bankomatu 50-letna Nemka spra?evala zakaj ji bankomat ne ?eli izpla?at Kun, pa? pa ji ponuja Euroslave?
Jaz jo gledam na fertig za?udeno v stilu in potem razlo?im da imamo vrsto let Eure kot valuto in da Kun nikoli nismo imeli ter naj pa? uporabi bankomat na drugi strani meje, ?e je ?e ravno namenjena tja. :ne vem:
Pa mi re?e; "Oh, so this is still Slovenia?"
Sem ji potem prijazno razlo?il, da ima do meje ?e kak?nih 20 do 30km in za?elel sre?no pot.
Torej, Jures predlaga?, da naredijo sprinklerje in ves ?as polivajo stezo hehe, ampak bi bila pa res fora in zanimivo.
Jaz bi preme?al ?tartni vrstni red (razen mogo?e v Monaku), se pravi bi vodilni v sv. prvenstvu ?tartal z zadnjega mesta. S tem bi sicer kvalifikacije izgubile svojo funkcijo in verjetno bi bilo ve? nesre? kot jih je sedaj.
Tud jaz sem za Alonsa navijal in bil fuuul vesel, ko je osvojil edina naslova v 2005 in 2006, ko je ?el v Ferrari mi ni bil ve? toliko simpati?en. Ful mi ga je ?al gledat v Meku.
Jaz ?e zmeri gledam F1 (v?asih z zamikom, via Siol box, ker dan bolje izkoristim kot pred tv) in iz dirke v dirke bolj ugotavljam, da gd?. Nika nikakor ni material za svetovnega prvaka; po 4ih dirkah je imel pred kameratom 43 to?k prednosti, danes zaostaja za 19, torej delni izid 62:0 za prvaka zadnjih let).
Naveza fotra in 6-letnice uspe?no osvojila Kamn. sedlo ter Brano, popoldan pa se je potem dan nadaljeval brez podmladka in na druga?en na?in, ta popoldan se je zavlekel v no?.
Ja valda da se pozna ce si ga usak dan spiral z vodo, saj si s tem spral sol dol. To je zelo pametna zadeva, katera pa meni ne pride v postev,ker ne zivim v bajti :/
Jaz zivim v hisi, ampak kot je ze nekdo napisal takga avta, ki bi mu bil suzenj, torej jaz sluzil njemu namest obratno, takga avta pac ne bi zelel imet.
Mogoce bi mu pomagalo se branje anti-rust pravljic, jebomast?
Cez nekaj urc mi starta skoraj mesec dolg dopust, cas da se zacne dolgo in upam da ne prevroce poletje, ki bo zame z zelo raznolikimi dejavnostmi,pa racunam na osvojenih nekaj novih gricev, morda bo vmes celo najvisji vrh Avstrije!
Zelim tudi vam, da se imate na fertig fajn! Naredite si tako, da bo in nic jamrat, po zgledu premierja!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisde s foruma in jaz sva danes osvojila v KSA Krofi?ko (Grofi?ko) z 2083mnm. Ker teh 7h hoje ni bilo zadost, sem potem ?e odfitnessiral skoraj 2h, ve?er pa se je ?ele dobro za?el in energije je ?e ogromno.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani