Bral sem zelo zanimive zapiske na spletu biv?ega zaposlenega na neki ameri?ki agenciji, ki skrbi za t.i. dr?avno sigurnost, po njegovih besedah ?e sam ni to?no vedel kam spada, ker je vsaj 150 takih agencij v Ameriki s tremi ?rkami, ampak najbolj zanimivo pa je bilo to kako so v prvih letih DNA zapisov gradili bazo.
Vsem ameri?anom so poslali navodila za izpolnjevanje / osve?itev osebnih podatkov pod pretvezo Mandatory - National security priority, obenem so jim pa prilo?ili s po?tnino predpla?ano kuverto s sistemom poli?i / zalepi.
Dobili so slino in DNA 80% populacije nad 16 let......
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja ja ti ?e... ampak govorimo o normalnem uporabniku z malo prihodki. Ta nikoli ne bo delal niti 20.000km na leto saj si jih zaradi cene goriv itak ne more niti privo??iti niti nima avtomobila, kjer bi bil servis 250?.
?e gledam pri sebi me cirka v povpre?ju (brez velikega servisa) pridejo servisi letno okoli 300?... Za gorivo pa v istem obdobju dam 3.500?. To je ?ele postavka.
jah ma? tudi ljudi ki se vozijo 200km v obe smeri v slu?bo...
no kolk pa doma porabmo je pa....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tudi ?panci so taktizirali, brez izjem, raje imajo srbe kot entuzijasti?ne Litvance.
Mene osebno so najbolj prepri?ali hrvatje, mislim na psiho, 3 podalj?ke so zgurali do konca, igra pod ko?em je izjemna, in imajo tudi zelo lahko pot naprej. Mi imamo same te?ke tekme (po zaslugi kiksov v prvem delu)
No ob normalnem dnevu je pa baterija super. Ima odlicno lastnost da v stand by izklopi vse kar ne potrebujes tudi wifi/3g in ga sam vklopi nazaj tako da nisi na izgubi glede mailov.
Evo tu en posnetek, z dirke Misana...... bilo je noro, uspelo mi je hodit po progi, bil sem v boksih in sedel v Cal Crutchlowi "hi?ici" pred boksom, bil sem par metrov od Pedrose, Lorenza in Marqueza... vglavnem nepozabno
sam sem imel ?ast voziti po njen na Ducati WDW lani, izjemno hitra in oversteer friendly Ko sem s svojim potpvalnim stromom mislil, kako ga zategujem v prvi desni ovinek, se je med mano in robnikom ene pol metra ni?je ulegel nekdo z italjanskim rde?im superbikom in odpeljal mimo...
Vse o povezavi med ?asom, ko krava le?i in stoji. Ali pa tudi ne.
Nagrada za verjetnost je pripadla ?kotskim raziskovalcem, ki se lahko pohvalijo z dvema povezanima odkritjema.
"Prvi?, dlje ?asa ko krava le?i, verjetneje je, da bo kmalu vstala. In drugi?, ko krava vstane, ni mogo?e preprosto predvideti, koliko ?asa bo trajalo, preden se znova ule?e," je pisalo v obrazlo?itvi nagrade.
Vreden pomoje nobeden ni toliko, kot se prodaja..Govorim o rednih cenah.
Imam sicer s4, zaenkrat vse ok. Vsi imajo precej proti neki plastiki itd..?e res, da je plastika, ampak je dobro sestavljeno skupaj, tako da ni? ne ?kriplje, se premika itd.
Sicer pa telefona nimam za ?minkirat. Oz. ko da? kak ovitek gor, je ?ist vseeno al je plastika spodaj al ne.
pozabljas na pregrevanje, predvsem pri polnjenju, plastika je izolator, ?e posebej z dodatnim ovitkom.
Jah cene so pa adijo pamet, en da 800? pa mora ?e drug da ne izpade poceni izdelek
Oba primi v roke brez za??itnih ovitkov, pa ti bo takoj jasno, samsung fajn samo u iber plastikfantasik, oziroma ?e bo blo samo ohi?je blje narejeno(na otip) bolj?e bi bla enaka, tako pa HTC ko ga prime? popolnoma drug feeling.
Kako vem mam HTC one X sodelavec pa Samaung SIII, in je sam ugotovil isto,?e bi prej vedu bi on tud HTC nabavil.
?e vklopi? GPS in nima? zagnanega nobenega programa ki ga uporablja, je poraba GPS ni?.
Igo Primo
4 ure predvajal muziko preko bt, stalno vklopljen 3g/lte tudi na vipnetu, bt vklopljen tudi ko ni v uporabi v avtu. Pol ure namerno vklopil gps, kar nekaj pogovorov
Zadovoljivo
Moram rect zanimiv in kvaliteten telefon. Zdaj a je vreden tega denarja, to je spet relativno.
Hiter, izjemen fotoaparat prvi na trgu ki ne poudarja megapixlov, naj bi imel le 4m ampak htc dela obcutljivejse senzorje in slike so lepse kot na s4 se posebej v mraku.
Edino kar sem se mal pomatral je da sem sys igo prima nastimal za 1920x1080 ampak uspel in ze dela.
Presenecen sem nad tipkovnico, ena prvih na smartih ki prime tako kot mora, tipkas hitro in se ni treba popravljat
Sedaj pa the test, gremo v tujino....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Svaka im cast za tole
https://www.youtube.com/watch?v=WhFuh1riQ_M...be_gdata_player
Povezava za deljenje
Deli na druge strani