Sm kmet an s hribu dama, pa se na matematko ne spoznam lih tanartabujš, ma useglih do 100 pei znam štet. Am mi ni jasna matematika v tem članku. Tukaj je citat:
"Arbitražne tribunale ponavadi vodijo zasebni odvetniki, ki so do oktobra lani v kar 60 odstotkih primerov razsodili v prid korporacijam, v 11 odstotkih primerov je bila dosežena poravnava, 39 odstotkih pa so šla sodbe v prid državam."
Franc je praznoval 100. rojstni dan. Na praznovanju ga je nekdo vprašal, kako je mogoče, da je pri teh letih tako zdrav in poskočen.
- „Mislim, da je k temu pripomoglo veliko gibanja na svežem zraku – ne glede na to, ali je sijalo sonce, ali je deževalo ali snežilo,“
- „In kako vam je uspelo, da ste se držali tako strogega režima vadbe?“
- „Veste, ko sva se z Miciko poročila pred 75 leti, sva se dogovorila, da bo vsakič, ko se bova skregala, tisti, ki ne bo imel prav, moral na dolg sprehod...“
Starejši možakar obišče zdravnika.
- "Gospod doktor, jaz bi pa rad nekaj za zniževanje svoje spolne sle."
- "To je pa čudna želja za nekoga vaše starosti. Vaša spolna sla da je previsoka, pravite?"
- "Res je. Vse je v moji glavi, jaz pa bi rad, da bi bilo pol metra nižje..."
Janezek vpraša župnika:
- “Gospod župnik, kakšna je razlika med mamo in atom?”
- “To je pa težko razložiti,” odgovori župnik.
Janezek še vedno vztraja, zato župnik popusti:
- “Dobro. Kakšno številko čevljev nosi tvoja mama?”
- “38.”
- “Kaj pa ata?”
- “43.”
- “No vidiš, Janezek, med nogami je razlika.”
Ko so zaposleni zdravstvenega doma med prevozom v bolnico pomešali dokumente dveh pacientov, se je zahteval odstop vodstva bolnice. Ko pa izbrišejo skoraj 6000 napotnic, pa krivcev ne iščejo, ampak iščejo povezljivost...
Me pa vedno bolj skrbi ena zadeva: zadnje čase se v zdravstvu spušča v uporabo sisteme, ki jih "nikoli niso dobro preizkusili". V Šempeterski Urgenci jih je nekaj zaradi tega celo umrlo, lahko da tudi tu, ko so čakali na obravnavo in sploh niso vedeli, da je njihova napotnica izbrisana...
Čebelnjak sam po sebi je precej gorljjiv, saj je sestavljen iz presušenega lesa in voska. Ko to enkrat zagori, se začne smodit še propolis, ki ustvari veliko dima.
Zakaj se pa on ni umaknil iz čebelnjaka, ko je enkrat postalo jasno, da ne bo mogel pogasiti, pa najbrž ne bomo nikoli izvedeli...
Sm kmet an s... ... ... Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na Obalno zakonodajo ne zastopm lih tanartabl. A na obali je tako, da če narediš zadosti prekrškov, jih posnameš, objaviš in se nato javno opravičiš, da potem nisi kriv in ne dobiš kazni?
Sicer tole zdaj ni ravno to, kar je naslov teme, ampak vseeno. In sicer so to zaupni zdravstveni podatki, ki naj se ne bi javno objavljali, ampak upam, da ne bo s tega foruma prišlo do policije in ostalih organov in da ne bo zaradi tega nastala cela afera. Mislim, da si Mazda forum ne zasluži, da je na vseh naslovnicah kot začetnik afere...
Torej, tako Golob kot Pahor sta z Goriškega. Pahor je iz Šempetra pri Gorici, Golob je pa iz Kromberka. Zato sem imel priložnost videti oba zdravstvena kartona. Zanimivo, a oba imata enako spolno bolezen: boli ju kurac za vas vse in za vaša mnenja...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Koliko seksistov je treba, da zamenjajo žarnico?
Nič, naj baba kuha v temi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani