Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Na sihtu je bolj tezk kej kavsat xD 

@?mego, do dans bi se kar strinju s teboj od danes dalje pa ne ve? :)

(preden se kdo raztegoti, so bile aktivnosti po izteku delovnega ?asa).  :vesel: 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Daj lepo prosim, ?e enkrat preberi. Napisal sem dostikrat in nisem napisal, da je vedno tako. Mislim, da je to logi?no, da ?e nekdo ve, da bo ?ez tri leta avto menjal navadno ne bo toliko energije vlagal v vzdr?evanje in predvsem ?i??enje kot tisti, ki ve, da mu mora avto zdr?at desetletje in ve?. Nikjer nisem rekel, da je to pravilo, da kratkoro?ni lastnik da avto od sebe s prikritimi napakami (za rjo se dostikrat niti ne ve, da se je recimo ?e za?ela pojavljat).

Ni znal razbrat med vrsticami in se mi zdi da je vzel osebno, kar seveda ni bilo. Napisal si univerzalno dejstvo, npr. kdaj bo? avto bolj "merkal", ?e ga bo? dal od bajte ?ez pol leta ali ga ima? v mislih imet do?ivljenjsko v svoji lasti?  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Fajn, da je nastala nova tema! :)

Zdaj lahko tudi sam napisem izkusnjo z mojo lastno 2003 6ko iz GG serije.

2014 ko je sla od mene, ni imela niti pikice rusta ob prevozenih prek 350000km, zdaj koliko je k temu pripomoglo moje 3-letno skrbno lastnistvo (pogosto in lastnorocno domace pranje, 3krone antirust zascita, garaziranost, itd.), tega ne morem z gotovostjo trditi :)

Ocitno se ta taprve 6ke medsebojno kar precej razlikujejo v kvaliteti, nimam pojma? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zato sem pa navedel, naj peljejo k Vene avtoplin mojstru, ker tale podjetje je sel k hudicu in se mi smilijo nategnjene stranke! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men je pa to s pokemoni tko debilno, d bolj ne more bit...

Pa ce je to folku edini razlog da gre vn iz bajte,na zrak.. je bols d ostane notr za vedno...

Bo sou otrok iz npr. osnovne sole vn zrd sam tega spila... kaj pa ko spil ne bo vec aktualen? Ne bo pokemona,ne bo zivljenja izven 4ih zidov... res super vzorec.

Pa to z otroki in njihovim navdusenjem se nekak stekam,sicer tezko,ampak ok,pac so se ze rodil v neke cudne case...

ampak da pa polnoletna oseba,ki ma,mimgrede,izpit za avto in volivno pravico,vidi edini razlog za kvazi druzenje (kaj je tle druzabnega... ne vem) in za it iz bajte, v tem,da bulji v par kvadratnih cm velik ekran in iskanju domisljiskih junakov... pa to je sam se en dokaz vec da 3/4 folka ne zna it srat brez pametnega telefona... vsi zabubljeni v ekrane...

Res kot druzba vzgajamo nerazgledane,asocialne,od sodobne tehnologije odvisne,zabite mamine sincke...

Kje so cajti ko smo spilal basket,tekmoval kdo nardi daljso crto z zadnjo gumo na bajku,kdo se visje gunca,s selotejpom zalepil zvonec tecni sosedi,al pa preprosto sedel pa gledal kiri sosolki gate lezejo dol pr gumitvistu...

Jebemti tak razvoj...

Vidim, da imava fuuuul podoben pogled na debilizem, ki se z leta v leto v tej "napredni" dru?bi ?edalje bolj razvija.  :zvizga:

Jaz sem racimo zaprise?en hribolazec in nasploh ljubitelj narave, izletov, skratka ne?esa izven ?tirih sten in drgnjenja po pametnih napravicah.  sramezljiv

Mamine sin?ke in ostale mestne srajce bi jih tko z veseljem poteral v kak?en gri?, da odprejo o?i, ali pa vsaj povabil na kak?en trening v na? KBV Dom?ale, da mal potrenirajo kak?no izmed ve??in in se mal prepotijo, ne pa BEDARIJE.  :rolleyes:

(ja ok, sem star nekaj dni izpod 38let, pa o?itno ne grem s tokom in sodobnimi pogruntav??inami/bedarijami, ampak mi gre na kozlanje kam gre ta svet, ne-me-jebat)!!!  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na lep in prijateljski nacin dans koncal eno zvezo z gospodicno. Zdaj se le bojim da se nazaj zapleteva, ker bi blo lazje ce bi bla ful skregana, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

WTF :blink:

Fotr je reku, da se bo kupilo novo, ker rabljene ima ?e zdaj in mu niso preve? v?e?.  :hohoho:

(je pa to sicer prva te?ava v 10-letnem lastni?tvu mini Korejca in tega je redko kater sodobnej?i avto zmo?en).  :zvizga:

@?mego, zaradi takih in podobnih bedarij poznam kar nekaj ljudi, ki se kot hudi? kri?a bojijo JAP vozil, ker za Renolda ali Fiat-a so zadeve hecno poceni recimo.  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Boss, jaz pa mislim da bo ravno obratna zasedba; Wales in Nem?ija, ampak ?al zmaga Nemcev na koncu.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.