Skoči na vsebino
Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Petka ima sicer malo mocnejso baterijo... ampak ima tudi vecji zaslon in mocnejsi procesor... zato je glede baterije po mojih izkusnjah nekje podobno pri obeh (4s in 5) ...

A nisi rekel, da ima BB tudi native Exchange podporo? Drugace pa imas lahko BIS... Pri nas v firmi imamo tudi Exchange server... in sta se dva ali trije, ki uporabljajo BlackBerry preko BIS ...

BB10 ima se porodne krce, sem probal pa ima blackoute, veckrat moral na novo kreirati acount. drugace dober.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V bistvu je vecina top mobilnikov z vsemi temi lastnostmi... edino ena je izjema... in to je ravno baterija, ki je pri tebi napisana z velikimi crkami :) ...

Ravnokar poteka predstavitev iPhone 5C in iPhone 5S ... 5S naj bi imel boljso baterijo...

Objavljena slika

Za ostalo si pa rekel, da si itak ze probal (Blackberry,...).

Ma na?i so ?li iz BES na exchange...... :vskalo::vskalo: Tudi 5 naj bi imela bolj?o kot moj 4S, lari fari, litvancu je dr?ala enako ko sva bla skup

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest - ti si pravi naslov za vprasanje:

Kateri mobilec danes mi priporocas, kar potrebujem je:

- klici, sms

- blutut

- dober foto

- activesync / exchange s priponkami

- B A T E R I J A!!!!!!!!!!!!!!!

- ne prevelik ala note

Iphone umira. Brez dodatne baterije in vsaj 2x polnjenja ne vzdrzi dneva. Marca 2014 mi potece vezava ampak zaradi sluzbenih potreb tud placam predcasen odkup....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nemski prevod cevapcicev....

post-2637-1378824184_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano
carsko,

jaz upam da se ta vikend lahko pridru?im V-Strom hrvaska forumu na 3 dnevnem izletu slo - Grossgl - Malta - Nockalm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kake nam prodajajo.......... ?zmeden?

Zakaj so potem pla?ali tako velike vsote?

Zato, ker je bila tak?na pogodba. ?e so potrebovali informacije, so jih dobili iz splo?ne gospodarske politi?ne situacije v dr?avi, kar sem v bistvu snel z interneta. Po nekaj letih je pri?lo do razpisa in obvestilo, da so posel dobili.

Dobil sem okoli 460 tiso? evrov predujma, nekaj ?asa sem dobival mese?no nadomestilo ?tiri tiso? evrov, kar je bilo zame odli?no.

http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/...a_intervju.aspx

miljoni za guglanje.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes, na prvi ?olski dan, so otroci v vrtcu in ?oli dobili med drugim tudi veliko propagandnega materiala. Med drugim tudi od podjetja Sanofarm d.o.o. iz Kopra (?martinska cesta 5c). In ta reklamna bro?ura me je mo?no prizadela. Na prvi strani pi?e reklamni slogan, ki se glasi: »Zdravi otroci. Samozavestni star?i.« Na?i sorodniki imajo deklico, ki je imela levkemijo. Dolgo je bila po bolnicah in ni bila zdrava. Pa njeni star?i zaradi tega niso bili nesamozavestni. Pravzaprav bi rekel, da so bolj samozavestni, kot pa vsi ostali. V slu?bi se sre?ujem z otroki, ki imajo hude oblike cerebralne paralize in epilepsije. Ti otroci so pravzaprav neozdravljivo bolani. Pa njihovi star?i, kolikor sem jih spoznal, nikakor niso nesamozavestni. Nasprotno, ravno s svojo mo?no samozavestjo la?je skrbijo za takega otroka. Zato me je slogan podjetja Sanofarm zelo prizadel. In najbr? ?e koga drugega. Gotovo pa star?e takih otrok. Saj razumem, da mora podjetje reklamirat svoje izdelke, a nekaj zdrave pameti in ob?utka etike in morale pa pri tem morajo imeti.

?ola se spreminja v trgovino...ni? drugega, mi pa imamo skorajda brezpla?no nezgodno zavarovanje, NLBjev sklad za otrokovo ?olnino z neverjetnimi obrestmi, najbolj zdrave ortopedske ?evlje na svetu, s katerimi bo moj otrok hodil ponosno in bolj pravilno pokon?no pa ?e nekaj v zvezi z zelo zdravim kalcijem v nekem napitku....

Pa pizda sej ?e not ni stopu prvi dan pa je ko jumbo plakat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

NEHTE jamrat,dela se primte :harhar: pa nehite ?urat ?e ste prestari za to :P

S tabletam se vse da, spodi in zgori :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

08:54 prispela v luko Supetar, 08:56 na njem, 08:58 trajekt odplul (kolona cca 5km)

13:00 kopanje na Pagu, 13:50 pri trajektu, 14:00 trajekt odplul.....kolona cca 1km

16:00 velebit

19:00 vecerja doma

mimovrste.com/motor :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Po babo pa gas

post-2637-1377777508_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Kljub prejetemu ra?unu z dvojko spredaj....je danes Simobil klical sam da imam cca 1600? neupravi?enih zara?unanih stro?kov in da dobim nov ra?un :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ga?par Ga?par Mi?ić:

najljub?a jed Kus Kus

poslu?a Duran Duran

najbolj?i prijatelj Klemen Klemen

najljub?i politik Butros Butros Gali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

:hohoho:

Objavljena slika

Delala se bo generalka, novi kolesni in swingarm le?aji, diski so ?e novi, gume tudi nedolgo nazaj menjane... Pol pa ma da zdr?i na progi. :hudicek:

ha ha ha - vse skupi ni? od motorja :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ahaaaa tooo :) Te?ko potrdim ali ovr?em, ker ?e nisem bil v ?vici. Se pa rad vozim po Avstriji, ki ima tudi super ceste. Zadnji? sem se peljal ?ez mejni prehod preko Kuzme in taka cesta, da samo gleda?. Mogo?e malo preve? ravna na enem delu, ampak med 120 in 150 se na njej odli?no po?utim. Niti ni nekega strahu, da bi ti kdo odvzel prednost, sko?il predte itd. Ampak spet; taka hitrost je za moj moped potovalna, za drugega pa ?e kon?na. ?e bi imel kakega Pegasoja, bi verjetno bil zadovoljen z njegovo potovalno hitrostjo (npr. 100km/h). Oziroma po zaprtih ovinkih ?e manj, kot si sam rekel. Je pa res, da je moj moped precej nizek in dokaj dolg (pa ?e velik obra?alni krog ima) in mu kratki ovinki ne sedejo najbolj (sploh s sopotnikom). ?e si se kdaj vozil med Mariborom in Celjem, mu je tak tip ceste najbolj na ko?o... eh, gumo pisan.

A po avtocesti :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Zato grem pa najraje kar k severnim sosedom. Ampak tudi kraj ni razlog, da bi vozil na pamet pa? pa z veliko mero predvidevanja in nezaupanja (v druge). Pogoj je seveda tudi, da cesto pozna? in ve? kje so kak?ne to?ke, kjer ti lahko preti kaka nevarnost.

Narobe sem se izrazil. Ne da bi ga gonil ampak ce dam primer Svico (zame najboljse ceste) - cesto ne poznas ampak po eni strani zaradi sirokega pasu in odlicnega oprijema tudi ce ga kaj userjes imas dovolj prostora da popravis po drugi strani pa ti ni treba divjati da dozivis adrenalin ker se lahko nagibas in cikcakas pod omejitvijo.

Jaz si ne predstavljam na primer cez ride, Vrsic ali nevem po tesni celovski kot sem se v tujini. Kaj sele da bi slikal z motorja kot sem...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

Kaj to zaeno olje noter daje??

Meni je dajal Pelko noter full sintetikoValvoline 5W 40, zadnjo menjavo sem pa sam kupil Shell Helixa 5W 40, ki sem ga dobil ultra ugodno v Leclercu, 7 litrov za 35?, pa ga ravno tako pije.

Iz izpuha ni modrega dima, na ma?ini izgleda kot bi olje pu??alo pod dihtungo od pokrova ventilov, jo je Pelko ?e menjal, naslednji? jo je ?e zasilikonal, pa ne pomaga ni?. Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km.

V v6 samo sintetiko dajaj. Bom prpopu link

Tudi strom ma omv pa ma neverjetno nizko porabo in salta ko puter - 10w50 special bike 4s

http://www.omv.si/SecurityServlet/secure?c..._site=wps.vp.si

Bixxoil premium 5w40 sedaj je to po novem premium nt. Ni poceni!!! 16? al celo vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

mislim, da je blo tole kr pri vseh starej?ih Mazdah...

a ni zanimivo 'moja' V6 xedoska ima notri zadnja 3 leta OMV sintetiko, in ne po?re niti deci, s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja....pa mu skoz te?im. Levi se pa ko nose?a anakonda :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kaj pa vem. Pomoje je ?isto od ?loveka odvisno in manj od prevoznega sredstva (ne re?em, da ni, je pa manj). Seveda je poseben ob?utek, ?e te lima na zic ali ?e nate deluje kaka centrifugalna sila. Ne re?em, da za vsakega, ampak nekaterim pa. In ljudje iz razli?nih razlogov kupujejo hitra vozila. Eni, da se lahko pohvalijo, drugi da jih stiskajo, tretji, ker imajo preve? pod placem itd. Tak, da ?e zaklju?im; pomoje ni nobene razlike. Prevozno sredstvo sicer omogo?a nek adrenalin, ve?inoma je pa od voznika odvisno, kaj bo z njim po?el. Sam Mazdo in Hondo stiskam nekje konjenici primerno. Nobenega ne o?emam do konca in nobenega ne ?param. Mi pa motor vliva ve? samozavesti, ker 6-ka je vseeno te?ka 1,5 tone in malo bolj zajetnih mer... Verjetno, ?e bi imel RX-7, bi ga stiskal bolj. Ampak spet zato, ker sem adrenalin-junkie, ne zaradi avtomobila samega.

v to je treba ?e vklju?iti primerno mesto. ?al ga v SLO te?ko najde?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doniral 32? dr?avi za duplikat izpita za ?oln <_<. 250% ga bom sedaj na?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Adijo sezona, rezerviral apartmaje do Dalmacije za 2 z zajtrkom naslednji vikend po 25? :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

logi?no - vedno je kaj za spremenit in izbolj?at... to bi ?ele bil dolg?as ?e bi bilo vse idealno sterilno.

Saj ji bo dal Jankovic 99/100 tock

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Tega pa ne razumem ... ?e je roaming je prenos odvisen od hrva?kih ponudnikov telefonije in mobilnega interneta. Nimajo Simobil, Mobitel in ostali nobene veze kolk hiter je prenos.

Se pravi je odvisno le od kvalitete signala in kolko dejansko takrat lahko spravijo ?ez tisto bazno postajo.

Tako je.

Kaj kok mega je en test?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.