Srečata se dva pijančka in se pogovarjata:
- “Živjo Franci, kako si?”
- “Dobro, pa ti?”
- “Tud dobr. A še kaj piješ”?
- “Pijem, pijem, saj veš, žeja. Kaj pa ti?”
- “Seveda, tudi jaz sem žejen”.
- “A nis bil ti na zdravljenju proti alkoholizmu”?
- “Bil sem stiri mesece."
- “Zakaj pa pol še piješ”?
- “Ja, zašuštral so me, zašuštral...”
Za taljenje ledu na Antarktiki pa res ne moreš kriviti @Bini! On ni vozil preko polov ampak po ekvatorju (glej sliko pri njegovi objavi kilometrov). Lahko ga kriviš kvečjemu, da imaš zaradi njega umazan avto - ker je dirkal po puščavi pa dvignil puščavski pesek...
2 leti nelogične represije nad lastnim narodom, bi sedaj požrl in obkrožil Logarja kot manjše zlo? Ne, hvala, ker bi s tem izdal samega sebe. Bil na cca 20 različnih protestih samo v lanskem letu, se boril proti vodilnim, ... in potem bi šel eno nedeljo v 2022 in obkrožil Logarja.
Take objave me pa spravijo na obrate!
Daj mi podrobno razloži, kaj bi požrl? Kvečjemu boš žrl lastni drek, če te pamet ne sreča!
Dve leti nelogične represije nad lastnim narodom? In za to je kriv kdo? Janša? Ta tip pa mora bit dedec in 3/4! Ker je zganjal represijo tudi nad Italijani! Pa nad Nemci tudi! In nad Španci tudi! In nad skoraj celim svetom! Edino v Braziliji je Lula določil, da ne bo represij. In so na pokopališčih grobove kopali z buldožerji, ker drugače je šlo prepočasi... Cela Evropa je bila zaprta, ti pa ne boš "sedaj požrl in obkrožil Logarja kot manjše zlo"? Bodi vesel, da je bil Logar in kompanija, ki so takrat na hitro vsaj za zdravstvene delavce zrihtali zaščitno opremo, da smo imeli s čim delat. Pojma nimaš, kakšen naval smo imeli v bolnišnicah! Ni veliko manjkalo, da bi bili prisiljeni izbirati, komu bomo pomagali in komu ne. V Italiji se je pa točno to dogajalo! Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
Si bil na cca 20 različnih protestih samo v lanskem letu? Ravno zaradi takih smo imeli še več dela. Pa pustimo to ob strani. Takrat si lahko bil na protestih. Dokler so bili ti protesti mirni, so protestniki lahko mirno izražali svoje stališče. Kje je zdaj tu nelogična represija? Pa zdaj? Zdaj pa ženske "padajo po stopnicah", če se kaj preveč oglasijo... Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
In ko že omenjaš nelogično represijo: ko je virus izbruhnil in je Janševa vlada sprejela ukrepe, podobne kot cela Evropa, smo imeli podobno povprečje okužb kot danes, po dveh letih cepljenja in prebolevnosti, ko so ljudje že razvili določeno stopnjo imunosti na ta virus. In samo Mati narava nas varuje, da ni hujšega, ker je virus mutiral in ni tako smrtonosen, kot je bil prvotno. Pa tudi težjih oblik bolezni ni toliko zaradi mutacije virusa. Se pravi, ko je bilo v celem svetu največje sranje, nas je Janševa vlada spravila skozi na precej ugoden način, ampak Slovenci bi raje, da bi nas zdesetkalo tako kot na primer zahodne sosede, kjer so mrtve kar z vojaškimi tovornjaki odvažali. Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
Mislim, da bo bolje, če grem gor na Urgenco. Tam dobim občutek, da sem nekaj koristnega naredil. Take objave brat je pa res velika potrata časa. Sploh, ker vem, da bom zdaj takoj dobil žig, da sem Janšev vernik in da imam spomin kot zlata ribica in ne vem kaj še vse. Samo zato, ker nimam rdečih možganov... In potem mi bodo vsi tisti, ki... ... ... ... ...
Prijazen možakar prime pijančka pod roko in ga pospremi domov. Pijanček ga povabi v stanovanje, češ da bo videl, kakšno stanovanje ima:
- "Vidite, to je naša kuhinja, to je kopalnica, to je stranišče, to je dnevna soba, to je spalnica, tista gospa, ki leži v postelji, je moja žena, tisti moški poleg nje sem pa jaz..."
Enim smrdi kandidat, drugim smrdi stranka, tretjim smrdi oboje, četrtim nihče ni primeren,... Na koncu bo zmagal tisti, ki bo imel največjo podporo medijev. Pa da bodo mediji določili javno mnenje.
Imam namreč občutek, da jih je v tem času vedno manj, ki mislijo s svojo glavo in se odločajo po svoji vesti, ker to zahteva določen napor...
Ferarri je ostal zvest sam sebi. Mercedes na napačnih pnevmatikah jih je prehitel za minuto, skoraj za cel krog.
In pri nekonkurenčnem dirkalniku letos sta oba Mercedesa pred Sainzom v Ferarriju, ki se je na začetku sezone takoj po testiranjih nekaj hvalil, da ima letos dobre dirkalnike.
Še ena taka dirka, pa jih bo Mercedes prehitel med konstruktorji...
Pri Ferarriju je to super, ker se že na začetku sezone ve, da bodo zafurali vse priložnosti in celo sezono. Nobenih presenečenj. Sami sebi so najhujši tekmec...
Če je kdo ta trenutek na prostem, naj pogleda v nebo. Od zahoda proti severovzhodu se giblje en zelo svetel objekt. In precej hitro gre. To je Mednarodna vesoljska postaja.
Za tiste, ki verjamete, da so ljudje res prišli v vesolje. Za ostale pa je to nepojasnjen meteorološki pojav...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V gostilni teče pogovor o vseh mogočih stvareh.
Nenadoma se oglasi Bosanec:
- "Z mojom ženom sam skupaj že deset let."
Nekdo ga popravi:
- "Najbrž hočeš reči 'z mojo ženo'."
- "Ne, s tvojom ženom sam skupa šele tri tedna..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani