Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Uceri si vidu, da Korejc tut ko guzne, ne guzne zares :)

Kasnej sem pa vidu z drugmu avtom kok je fajn imet avto, ki ima se kaj vec kot le 4.prestavo na razpolago :D

Aja, pa uceri sm osvojil Triglav, ups KUM :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro.  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

46 se je vsaj vozil ko ded, jokica pa se je privlekel do cilja :)

In ker tole ni gimnasticna disciplina, kjer tockujejo stil posameznika in bo na koncu prvak tist ki bo zbral najvec tock, bo prvak Markec, kar sem napovedal ze lani za letos in sem se zmeraj istega mnenja. Pa se mulc mi je simpaticen in pricel je mozgancke uporabljat! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Danes so se videle vse kvalitete voznika s ?tevilko 99 :) pojma nima jokica..

Padel in kon?al brez to?k?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

P 406 coupe me je popolnoma obsedu s svojim Pininfarina dizajnom in le se vprasanje casa je kdaj grem katerga gledat/pelat/kupit. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Eno ?isto resno vpra?anje za ?arunalni?ke obvlada?e, ker jaz o tem nimam glih kej dost znanja;

?e dalj ?asa mi hi?ni ra?unalnik sporo?a v stilu "disc capacity very low" ali neke podobne besede, skratka hard disk, ena od obeh particij skoraj zafilana.

Ok, pa jo sprostim in naredim na njej npr. 1 GB prostora (tudi izpraznim "ko?") in glejga zlomka, 2 tedna kasnej ali ?e prej s5 ista situacija, s tem da nisem nanj nobenih fotk ali film?kov ve? nalagal v vmesnem ?asu. Ker sem jih preventivno za?el dajati na D, kjer imam ?e 10GB ali ve? prostora.

Torej, kje ti?i razlog, a mi lahko kdo "po doma?e" razlo?i, ker jaz enostavno ne morem zastopit?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e so v moto GP dirka?i in zvezdniki, potem so tile na Man-u pa gladiatorji, saj tule ni izletnih con v pesek, je le ena in ta vodi na bli?nji BRITOF.  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

o ja, tut pri men dobr izkori??en vikend, iz sobote na nedeljo praznovanje 60letnice skoraj v kljunu na?e dr?ave, nedelja pa fe?ta na firmi :D

Si bil tud ti v vlogi plena pri kaksni micni mladenki/plenilki? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.