O so tudi pri nas poostrili...sedaj ko sem imel trgovino so v zadnjem mesecu 2 pri?li ?ekirat poslovanje (sicer meni ne ampak sosedi), tudi kolega v Dom?alah je ?e dobil obisk. (prej nikoli), pride Carina in in?pektor.
Pa naredijo kaj na licu mesta? Mislim kaka imajo pooblastila?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hrvatje delajo to kar se mora. Ni racuna - ni poslovanja, pa cetudi je visek sezone! Ne samo v Rovinju po celi hrvaski preverjajo utaje davkov (neizdajanje racunov).
Pri nas bi verjetno inspektorja nagnal pa se tozil....
a nima? ti un internet za 10? za en mesec s Hrva?ke?
Sistem sesut....kot prvo imam vklopljeno opcijo za 10?, kot drugo tudi ce je poteklo (ni nobenega sma potrdila opozorila!!!) imam 60? limit v tujini...ko ga dosezes moras potrditi s povratnim smsom nadaljno porabo
Sem klical in bejba v call centri pravi da sem v pol ure nabral 1200?...ponoci....ampak resuje me to da sem dobil sms o dosezenem limitu in nisem potrdil nadaljne porabe podatkov...se en bomboncek, sms o dosezenem limitu sem dobil 19.8 ob polnoci, 18.8 ob polnoci pa naj bi nasekal 1200? prenosa v stanovanju kjer mam wifi.
So rekli da naj se pritozim na racun (halo?) in bodo raziskali, cetudi mi je poteklo 30 dni neomejenega interneta je moj max strosek 60?, ampak ne vem ce je vskladu s zakonom o varstvu potrosnikov da te ne opozorijo da se izteka storitev.
Ker to bodo potem lupili folk dan po avtomatskem izklopu.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e ?e - adrenalin je pa ista droga pri obeh pa se vseeno druga?e obna?ajo. A mogo?e zaradi tega, ker je vo?nja z motorjem bli?je meje med ?ivljenjem in smrtjo in ji to daje ?e poseben ?ar? Ne vem, zato spra?ujem, ker sam v motorju pa? ne vidim ni? posebnega, da bi se zaradi tega moral izpostavljati in tvegati, da ratam truplo ali pa ?e huje rastlina.
Da ne bo kdo tole razumel kot napad na motoriste, ker ni - je zgolj izmenjava mnenj, ker v mladih letih sem tudi sam sprobal nekaj motorjev pa mi ni bil glih nekaj posebnega - sam konstanten strah, kdaj bo kej odneslo na oviku, kdaj ne bom zvozil ali zabremzal pravo?asno. Sej mogo?e sem reva ampak vseeno mislim, da pogum in norost nista tako zelo razli?ni kategoriji.
Ne me lin?at, ker ne mislim nobenga osebno - samo debatiramo, ker me zanima zakaj je situacija pri motorjih tako diametralno nasprotna.
Ne bom hodu Slivki v zele
Te bom enkrat pelu z motorjem...tam kjer je treba
Hmm, a ni to logi?no sej si ve?ino ?asa v Sloveniji. Pred davnimi leti sem odpeljal brata na maturanca na ladjo v Trst. Pridem nazaj do avta pa spredaj na odbija?u en avto pa zadaj drug. Oba sta se ti??ala gor - gledam debelo ko tele in ?e mislim poklicat policijo pa mi razlo?ijo, da je samo treba odrint. Gledal sem takole in se mi ni niti pod razno zdelo, da je to nek civiliziran odnos in spo?tovanje do tuje lastnine.
Bom pa takole rekel... sploh v italiji so avti precej pobu?kani in glede na to dejstvo bi rekel, da je pri nas ?e mal tega. Seveda pa se vedno najdejo pacienti vsepovsod, ki jim manjka motorike, globinskega ob?utka, sposobnosti itd.
Moram pa re?i, da dlje kot pu??am avto stran od vrat ?tacune (tisti dogodek opisan v prej?njem postu je bil v zadnjih 10 letih izjema) manj te?av imam s praskami in pobu?kanostjo.
tole je verjetno dale? najve?ja svinjarija v Slo in ni ga junaka, ki bi jo do konca spucal... ?e pa se ?e kdo najde so pa verjetno zneski tako visoki, da vsak ?e tako kreposten, podle?e.
VSI javni sektorji imajo SVOJE dobavitelje....na ZPIZU pri zeni celo sin in mati delata v IT oddelju oce ma pa IT firmo, seveda ni on direkten dobbavitelj....
Slovenija
Sam s tem si samo potrdil moj zapis glede glave na pravem mestu...
Mi pa nekaj ni jasno, do zdaj sem samo iz ust motoristov poslu?al, da se pri mo?nem motorju te?ko obvladajo in podle?ejo adrenalinu ter marsikdo podle?e tudi dokon?no. Ne vem zakaj ampak pri avtomobilih pa imajo ljudje tudi 250, 300 ali ve? konjske zverine pa ne pulijo do konca vsak ovinek. Tudi taki avtomobili so zelo adrenalinski pa jih velika ve?ina zna vozit ?isto normalno razmeram ustrezno.
od kod potem taka razlika med motoristom in avtomobilistom?
Tu je pa velika razlika v tehnologiji, avta in motorja ne mores primerjat.
Ni preve?, ?e se vozi z glavo na pravem mestu in striktno po omejitvah tam, kjer je nevarnost, da te lahko kdo "izsili". V narekovajih sem napisal zato, ker je 95% teh "izsiljevanj" povezanih zaradi prevelike hitrosti tistega, ki je na koncu bil "izsiljen".
Verjem se vozim z glavo, samo na tem motorju te prime, tudi mene je in sem samo rekel ne smem ga imet, pospeski te zasvojijo in tudi ce mas izkusnje, ce samo malo prekmalu odpres gas iz ovinka si hitro rastlina.
To je motor delan za dirke, ne za nase ceste (ki so svoj faktor nesrec)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani