Skoči na vsebino
Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dz-o-ukrepih-za-sirjenje-covida-19-in-nedopustnosti-referenduma-o-druzinskem-zakoniku.html

Pa so govorili, da je Janša diktator. Pri Golobu imamo pa svobodo kot jo imajo Severnokorejci in Rusi. Na treh referendumih so državljani razložili kaj bi radi, a jih vlada "povozi" in za dodatek še prepove državljanom, da povedo svoje mnenje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Ja res je. Nelublančani so krivi da en pošten Šiškar ne dobi parkplaca v Tivoliju zjutraj, ko gre na šiht.

Če pa Ljubljančani niso dovolj delovni, da bi vse delo opravili sami in jim morajo neLjubljančani reševati rit. Kdo je pa silil toliko dela v en sam kraj? Lahko bi malo razdelili še med druge kraje, pa bi neLjubljančani delali v neLjubljani. Najprej se grebete, ko dobite vam pa ni prav...

P.S.: upam, da se opazi, da gre za sarkazem in ironijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Grem na obisk in mi možakar razkazuje trofeje: v dnevni sobi nagačene glave jelenov, srnjakov, divjih prašičev, volkov,... V garaži nagačene lisice, zajci, gosi, mačke, veverice, ježi,... Pa mu rečem:

- "Vidim, da obožujete lov."

- "Ne, ne, lov me ne zanima. Pač pa hitri avtomobili..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Kako je bilo na izpitu?"

- "Na prvih pet vprašanj sem odgovoril kot iz topa!"

- "Odlično! In kaj so te vprašali?"

- "Ime? Priimek? Starost? Rojen? Naslov?"

- "In potem, kako je šlo?"

- "Hja, potem pa... Kot bi odrezal..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Ja to je res, se prav vidi kdo je s hribov v Ljubljani......😁

Ma “lopato“na kasonu.....😆

A b ti rd mojo lopato sreču?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

No, "precej hitro" je precej relativen pojem. Po teh naših ovinkih je 80 km/h že precej hitro. Za primerjavo: zmagovalci na rejliju dosegajo povprečno hitrost malo čez 100 km/h...

Ja, bistveno sem pa skoraj pozabil: vplačal avans za nov dvokolesnik. Dobava v marcu.

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes imam sicer neke krasne opravke, a moram v Ljubljano. Ob misli na vso tisto gužvo in živčen narod na semaforjih me že zdaj driska preganja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da se bolje razumemo: Unirojal zdrži dve sezoni tako, na silo (na koncu druge sezone že vprašanje, če sploh imajo še tisti zakonski minimum), Nexen zdrži eno sezono. 

Pri meni ena sezona pomeni okoli 25.000 km zmerno do pretežno hribovskih ovinkastih cest. Kaj pa pri tebi pomeni ena sezona?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V hišo, v kateri gospa igra na klavir, vdrejo specialci. Ženska vsa iz sebe:

- "Ja, kaj se pa dogaja?"

- "Oprostite, sprejeli smo sporočilo, da tukaj mučite nekega Brahmsa..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Med patruljiranjem se policist po nesreči udari s pendrekom v oko. Poškodba je hujša, tako da mu vstavijo stekleno oko, dobi pa tudi odškodnino. Zanjo si kupi televizijo. Ko jo že nekaj časa gleda, se udari po čelu:

- "Se pa res ne znajdem! Če bi se udaril še v drugo oko, bi si za odškodnino lahko kupil OLED TV z diagonalo vsaj 165 cm..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Srečata se prijatelja:
- "Em slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela? "
- "Eh, skromno garsonjero, pa nič drugega."
- "Ne, mislim, kaj ji je manjkalo?"
- "Aja, solidna penzija in lastno stanovanje. "
- "Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla? "
- "Ah, to ……… Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat."
- "O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili?"
- "Makarone."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se zgodi, prižgala se je lučka za rezervo. In ker napovedujejo podražitev, vzamem še dve kanti po 25 litrov. Natankam, pridem na blagajno in me je kar posedlo: par centov manj kot 182€. Pa pred podražitvijo...

Mislim, da se mi bo kmalu utrgalo in bom od blodenj začel kar plesat po črpalki...

In očitno je Golob vedel, kaj je govoril, samo jaz ga nisem dobro razumel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pet puranov, ki so se celo poletje pasli na mojem pašniku, sem danes lastnoročno pospremil na zimovanje v LTH. Vsega skupaj 107 kg mesa.

Kurjavo imam, skrinje so polne, krompir je v kleti, vino tudi, nekaj je tudi prekajenega in posušenega,... Kar se mene tiče, lahko teta Zima zažene svoj program...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride labod v kurnik, pa začne lepo po vrsti nažgat kure. Petelin pa ga gleda zraven. Ko je petelinu dovolj, se je začel dret na laboda, kaj si dovoli da pride in meni nič tebi nič nažge vse kure.
Labod pa mu je rekel:

- "Čuj bodi rajši tiho, ker se lahko naredim mrtvega in vas bojo vse poklali..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.