Jaz sem ga skooraj vsak dan imel v spominu. Full rad ska?em s kolebnico in kot otrok sem se ?e navdu?eval nad tem da je en huuud boksar tudi rad skakal.
Men je bla pa vedno na box treningih glih to najve?ja muka in vse ostalo ljub?e.
Naj Cassius Clay, kot mu je bilo v osnovi ime, PO?IVA V MIRU.
Se strinjam glede na sobotne kvalifikacije, na 8. ?tartno mesto pa ne, ker Rossi je ponavadi vedno uvr?e?n tam okrog ob sobotah, pa temperature so bile v?eraj dosti vi?je, kar je znana te?ava Honde, bolj se gre tukaj za razmerje Yamaha-Honda. Mi je v?e? izena?enost voznikov, motorjev, sprejemljivih pogojev
Mislim da od leto?nje sezone naprej, bodo boji Marquez, Rossi, Lorenzo bolj ?isti, na no? bodo ?li ?e vedno, ampak z medsebojnim spo?tovanjem, kar bo prineslo, oz. ?e prina?a mirnej?e odnose izven steze
Na startu je bil na 5.poziciji in takoj po njem se izgubu neki mest, tako da je bil takrat 7.ali 8.
Mazda?i a obstaja bolj KLIN?EVO NADLE?NA reklama kot je tanova Simobilovska?
V mislih imam tisto; "stara, daj modrc gor, opet dolaze Slovenci i njihovi telefoni" (pizda kot da prihajajo u?i, pa to je noro). Ko tole sli?im/zagledam, takoj menjam kanal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar izvoli, ce ti pase, to je bila nekje v starosti moje mame in nimam zelja v stilu M.I.L.F., da ne recem GILF.
(Kar se tice akumulatorja je potem klicala Mazda asistenco in verjamem,da se nekako postimali in to verjetno ne s potiskanjem)
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani