Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Prisel je cas ko moram dodobra razdreti vse okoli veriznega pogona in dodobra spucati kar se je nabralo. Kaj uporabiti kot topilo za ciscenje?

Kerozin, engine clean??

Ali kaj takega?

http://ekolife.si/topilo-za-mascobe-500ml.html

Klop ti si delal generalko....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Juhu, piha in de?uje in ?e shladilo se je.Upam, da je konec poletja. :ouje:

Dobra stran mini fronte - od 16:00 popolnoma sami na pla?i, brez obla?ka, voda kristalno ?ista....?e vedno 25C :prstgor:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kurc, kugla ?e nabija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@jures: se mi pol spla?a dans popoudn it al jutr zjutrj?

Koncno Dez!!!!!!!! Jutri bo ze kugla, sodec po radarski ze cez pol ure...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Krize ne bo ?e dooooolgooooo konec, ti povem iz prakse, ne pa iz teh politi?nih floskul. Ve? ali manj ve?ina podjetij sploh ne more glavnic kreditov odpla?evati, ampak samo obresti, kredite se pa podalj?uje, novih seveda ne morejo dobiti, ker ?e starih ne morejo odpla?evati in to bo trajalo ?e kar nekaj ?asa. Dokler se ne bo pove?ala prodaja oz. pove?ala potro?nja, da podjetja dobijo iz biznisa kapital za obratna sredstva in ne iz kreditev, smo v za?aranem krogu...politiki so pa itak sami sebi namen.

t.i. samodokapitalizacija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odli?no, ?estitke za veseli dogodek! :party0035::cheers:

Eto, kon?no smo do?akali de?, da mogo?e malo ubla?i su?o, pa ?e ro? in fri?nih dreve??kov mi ne bo treba zalivat. :punk:

V Rovinju piha ko vrag a ?e vedno vse suho :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cestitke!!!! Super ime smo ga imeli na stran ce bo pupa..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od An?eta prevzel nazaj avto in je res za pohvalit :notworth: Poleg prask na sprednjem in zadnjem odbija?u (skorajda ?e potro?ni material pri teh Ljubljanskih obvlada?ih parkinga v centru) porihtani tudi spodnji pragovi, ki so malenkost kazali na za?etek rje in je zdj avto spet kot nov :danzoman:

A so ti ga vandali spodi porajsal :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ni na zalogi brez po?tnine:

Naziv artikla Cena DDV Koli?ina Znesek

Kov?ek za motor - KAPPA KGR 46 GARDA 203,33 22% 203,33

Internetni popust 10% -20,33

Kov?ek za motor - KAPPA KGR 33 GARDA 195,20 22% 195,20

Internetni popust 10% -19,52

Kov?ek za motor - KAPPA KGR 52 GARDA 210,69 22% 210,69

Opcija:1 kov?ek

Dav?na osnova 466,70

DDV (22%) 102,67

Skupaj za pla?ilo EUR 569,37

Italija iz zaloge s po?tnino

http://www.ebay.it/itm/KIT-3-PZ-VALIGIE-BA...b789&_uhb=1

lahko predlaga? ?e bolj?o ceno....

oz kombinacija s stranskimi nosilci, ki so pri nas 115? - 477?

http://www.ebay.it/itm/360548797413?ssPage...984.m1497.l2649

http://www.ebay.it/itm/190738982091?ssPage...984.m1497.l2649

:whatever::whatever::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Smisel zivljenja je...

post-2637-1376238858_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zaradi tocno tega primera konca veliko motoristov s porocilom neprilagojena hitrost. Pri njih pa takoj pozabijo na ves CPP...

Je pa logicno, opozorilo za prikljucek neprednostne je 150m prej, ti pa lahko zacnes nekoga prehitevati 300m prej, pred tvojimi ocmi ni nikjer prepovedano prehitevati. Vidis le ravno cesto, za kamionom pa sigurno ne znaka.

@Kr?e, mene so u?ili v avto?oli, da ko zapeljem na prednostno cesto takole kot si ti, se moram prepri?at v OBE smeri, ?e je varno in naj ne bi bilo dovolj da pogleda? le levo, kar je seveda najbolj logi?no. ?al v praksi vozim to?no tako kot ti in desno skoraj nikoli ne pogledam, jebiga stara navada je ?elezna srajca pravijo. :closedeyes:

Levo-desno-levo :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eto

http://www.sodisce.si/vislj/odlocitve/62312/

Prekinjena crta - si kriv in najebal

Neprekinjena - nisi kriv, a bi pa najebal....

No to bom pa pogledal naslednji? ko grem tam ?ez...pa sporo?im, ker ?isto to?no nisem zihr...mogo?e celo poslikam :)

Zgleda bi bil res jaz kriv, ampak sploh ne pri?akuje? tega, da ti kdo tkole pripelje :angry2:

Glede na to da je nimas prednosti znak, je crta verjetno prekinjena, drugace bi imel znak obvezno desno verjetno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pomemben detajl - je crta po glavni res stalno prekinjena in ali je v smeri belega kak znak prepov. prehitevanje? Verjetno je samo trikotni znak z debelo crto in tanko crto na levi, ki opozarja on ne prepoveduje.

Na to bi se bodo policisti ozrli verjetno pogledali se v svojo CPP knjigico in ne etiko...

Kar pomeni da bi najebal ti in cebelica...kajti prehitevanje v kriziscu ni izrecno prepovedano. Je celo dovoljeno, ampak s posebnimi pogoji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Klinc pa klima..se vozm manj kot en dan z nadomestnim avtom, ki ma streho in klimo pa me ?e grlo za?ne jebat <_<

Je pa zadaj dost placa za.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne sj ostanejo, sam na zadnem in sprednjem odbija?u so ble mal postran..prej?n lastnik je pomoje enga radlerja spil ob monta?i..hec :P ?ist verjamem, da ni lahko po taki povr?ini limat, tko da bom vidu kako bo men kej ?lo :)

Kokr sm meru, bi mogl bit dost ?e za oba odbija?a..

Nalepk mas dost, sam detergent pospricas pa je, un je bil nazgan k je limu zihr :) pa se ponoc je verjetno limal.....

Pocakaj pa par dni ne vem ce je pametno na svez lak limat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tud to med drugim :zvizga:

Noben te ne bo prepoznal pol :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Demonta?a klimatske naprave - na objektu
Napisano

Trgovino na Vrhniki zapiram...sem pa nekaj pokompeziral z novimi lastniki ampak kao da kompresor ne dela, ampak jest mislim da samo ni nafilana.

no ?e bo? imel ?anso. za star?e i??em kako tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po vsej verjetnosti okoli 14.ure..kje sta pa zmenjena? Majce ma pa sosed, tko da ?e ga zdj v kratkem kje ulovim mu re?em in lahko sabo prinesem :cheers:

Reku je da mi jo bo prpelu. Pa loh tvojo odpele, jaz pa tebe (ce ne bos oplar)

Baje mas opla, prevec pleha jebemu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

An?etu tud js jutri peljem viperja, dr?im pesti da tud men mojster na?minka bejbo :danzoman:

Kdaj pa? Ker pripelje mojo pa se loh tuki al pa tam dobimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

An?e :notworth:

sem peljal tja zrihtat prvi odbija?, pa kli?e, da je ?e pod to?o zamenjal...pazi zdej:

- 4 udrtine na plehu, ki so vidne samo z lu?jo, vakumsko popravilo

- krom letvico na voznikovih vratih

- krom letvico na zadnji desni ?ajbi

- krom letvico na zadnji ?ajbi, pazi to se prodaja skupaj z zadnjo ?ajbo, mam novo zadnjo ?ajbo in letvico....

Vse pod zavarovanje, brez ?muglanj, mazda spet lepa :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zadnji? sem se zna?el v eni taki "nenavadni" dru?bi, ki je iz minute v minuto postajala vse bolj zoprna - vsaj za mene.

Namre? tema je bila avtomobilska, debata pa ?isto slovenceljsko karakterna.

?lo je pa v smeri, kako imajo nekateri Slovenci dobre avtomobile in da jih glede na vi?ino pla? sploh ne bi smeli imeti ipd BS. To je blo ene fou?ije, pa omenjanje sosedov, sorodnikov, kako si lahko privo??ijo nov avto in kaj je narobe z 10 let starim. V glavnem sem se po?util k en skrajni bebec, k sem nekje na sredini dejal, da men je pa v?e?, ?e imajo ljudje moderne/novej?e avtomobile. Da jim privo??im in si ?elim, da bi jih bilo ?im ve? saj se tako varnost (tudi moja konc koncev) z bolj?imi avtomobili tudi vi?a.

Kaj huj?ga, kot bi jim sol potresel na rano in sem bil preimenovan dobesedno v tajkuna in da je Slovenija tudi zaradi takih kot sem jaz danes tako zadol?ena - ni? ni pomagalo, da sem rekel, da je bil moj avto kupljen iz prihranjenega denarja brez kreditov in nato sem rahlo v jezi pripomnil, ki ga nisem zakadil in zapil. Pol sem pa raje ?el, ker tole je blo pa ?e preve?.

Zdej ne vem, a je to splo?no razmi?ljanje med Slovenci ali sem mogo?e jaz bebec, ker nisem isti fou?ljivec.

Aja, hvala bogu to ni bila moja dru?ba in sem se bolj kot ne tam zna?el po naklju?ju, ampak vseeno sem bil dobesedno ?okiran nad takim razmi?ljanjem.

Si omenil, da dela? na NLB?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Motoristi in policisti na pivu...jebi ga vroce je :)

post-2637-1375945903_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.