Nedvomno... japonci imajo zagotovo drugo linijo B-kvalitete motorjev za tistih nekaj 100 mazd, ki jih skupaj letno prodajo v dr?avah EX-juge.
To ne, imajo pa drugo za??ito plo?evine in podvozja. Zato pa moja iz Italije nima pikice rje, kupljene pri nas so pa isti letniki ?e gnile na odpadu... nekaj je na tem. Zato pa sem to zadnjo kupil v nem?iji, ker so baje najbolj?e izdelane za nem?ki trg(1.liga-champions ligue), za Slovenijo (3.liga-zapad).
Se pravi, da model vozi 100 na uro po prehitevalnem on ni v prekr?ku in lahko vozi tako od Kopra do Ljubljane, ti pa, ki vozi? po predpisih 130 po voznem pasu in gre? normalno mimo njega, ker pa? meditira ali je na telefonu, si v prekr?ku, al kako?
Jaz ce dohitim takega "idiota", se peljem mimo po desnem pasu... To zame ni prehitevanje po desni... Prehitevanje po desni bi bilo, ce bi bil tudi sam tak "idiot" na prehitevalnem pasu (ob praznem voznem) in bi dohitel drugega "idiota"... pa bi sel potem na desni pas in mimo ... Tako pa pac jaz vozim po svojem pasu z dovoljeno hitrostjo... edino oci imam bolj na pecljiv, da ne bi tak "idiot" potem kar naenkrat zavil na desni vozni pas... pomoznosti se brez smernika ...
Po mojem je to ?e vedno prekr?ek.
Ne vem no, ker jaz naredim enako. Je pa res malo nevarno, ker tej bolniki, ki vozijo 100 po prehitevalnem ponavadi ne gledajo nazaj in ne dajejo niti smerokazov, kot si ?e sam napisal. Lahko se kar vr?e naenkrat, ko si vzporedno z njim in ima? te?avo.
Skratka, te ure, ki niso preverjene v ?portu lahko po?iljajo napa?ne podatke, tako, da vas na cilju lahko gladko pri?aka re?ilni avto in ekipa za o?ivljanje... potem jim pa dopovejte, pri takem pulsu kot v formuli ena, da ste samo non?alantno kolesarili po senci par kilometrov dale?.
To je lampa?kih 120 W, na ful je okoli 110 db. Lampa?kih 120W je toliko, da ?e v stanovanju da? samo na tri ?etrt glasnosti zna kako steklo po?it.Box je pa 4x70 W =280W,izkoristek 109db,se pravi da je to res glasna stvar. ?e tistega malo sluha bo ?lo.
Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.
Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band.
To so bucke, ker imas pred kratkim izvedeno raziskavo, v US, da idealna dolzina dopusta je 8 dni, potem tvoje stanje stagnira naprej. Kar hocm povedat, vsak ocitno nekaj ugotovi po svoje da najbl odgovarja.
Se lravi, ce jest nocem uzet 14 dni hkrat, cseeno delodajalec najebe?
Kdo je izvedel raziskavo? Zda? Ha, ha, pravi so se oglasili. Oni ne bi dali dopusta niti dva dni skupaj, samo da dela?.
?e bi to izvedle kake skandinavske dr?ave bi ?e verjel.
To je predpisano zato, ker nekateri delavci niso dobili poleti niti enega tedna dopusta kaj ?ele dveh. In so poklicali lepo in?pektorje za delo in so oni naredili red.
In res je ugotovljeno, da je ?ele 14 dni dovolj, da se delavec odklopi od dela in odpo?ije prav.S tem, da se ne javlja sploh na klice iz slu?be.
Jaz sem prav sedaj na dopustu in prva dva dni so me kar klicali, dokler jih nisem poslal nekam in samo prekinil klic. In je sedaj mir.
Si ziher da mora? Ali mu je delodajalec zgolj dol?an to omogo?iti?
Mora. Pri nas je bilo tako prej?nja leta, da si podpisal ene ?tiri papirje, da se odpoveduje? kori??enju vse v enem kosu... letos tudi to odpade.Koristiti ga mora?,pa ?etudi si 14 dni zaprt v vla?ni in temni sobi in ne po?ne? prakti?no ni? pametnega.
Mislim, da ga ni, da ne bi koristil dopusta. Razen kakih ?udakov, ki mislijo, da se bo firma sesedla, ?e ne bo njih 14 dni tam.
Po zakonu je 14 dni skupaj v enem kosu! ?e ti delodajalec tegs ne omogo?i, pokli?e? uszrezne in?pektorje in z veseljem se bodo odzvali in pritisnili kar lepo kazen delodajalcu. Tega se delodajalci bojijo.In pa 30 min. malice je obvezno in gledajo, ?e ima? uro za se ?igosat seveda, ali so vsi to mo?nost izkoristili. Tudi tu je kazen.
Ne,ampak res.. a si opazil,da je ?edalje ve? teh e-"koles". Tudi napram navadnim?
Sem par dni nazaj kolesaril po Pohorju in klepetam s prijetnim gospodom v zrelih letih , ki je pa? vozil (tudi) na elektriko in me nekje na pol pogovora vpra?a ?e jaz tudi vozim na ?trom...
Nevem a sem se tako postaral , a zgledam tako izven forme ali pa je preprosto ?trom na kolesu nekaj povsem obi?ajnega...
Ha, zdaj razume? nas mladce, ki nas povsod bombardirajo z suvi.
Ali mislijo, da smo vsi penzionisti? "Kako to, da si vzel karavana?... vsi kupujejo suve. Ali no?e? bit moderen?
Tudi jaz... a sem bil ful vnet privr?enec F1. Zadnji? sem hotel glefati v 4K verziji, a glej ga zlomka, ?e pred prvim ovinkom sem zaspal... niti ?tart ni bil zanimiv.
Obstajajo razli?ne predikcije. Najmanj "optimisti?ne" so izra?unane na predpostavki da po?re?nost ?love?tva ne bo na?la meje (zelo realen izgled).
V pesku zvi?anj temperatur ni. Samo glavo dovolj globoko.
Mislim, da nas bo zemlja sama izlo?ila, ko bo videla, da je too much. Sicer pa je moje mnenje in mislim, da je karvpravilno, da ima ?love?tvo zelo majhen vpliv na vreme na zemlji. Enkrat je vro?e, drugi? je ledena doba. Tej pravlji?arji ne znajo napovedati vremena za dve uri vnaprej ne pa za 50 let. Kake bedarije trosijo.
Mislim, da so pred vrati novi dvigi davkov na ra?un teh pravlji?arjev. ?e bo ?lo po leto?njem petju in sedanjim vremenom naprej, bomo nosili bunde tudi julija.
Aja, kje so zdaj tisti pacienti, ki so bevskali pred leti, da se ?iri ozonska luknja in bi morali biti mi vsi sedaj prakti?no ?e pokojni. Sme?nice.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako lahko jeste to ?udo od hamburgerjev?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani