Skoči na vsebino
Roast my car !
Napisano

Ko so vidli ta avto, so pri;

- Porscheju nehali vgrajevati spojlerje in

- Lexusu prenehali vgrajevati lexus prozorne zadnje luci

Ce imas doma tudi morske sadeze, lahko naredis iz vsega nastetega okusno rizoto :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Opa to je tista crna 6ka, ki je zato crna, da ko Jo v nekem delu ze polovica zarad rje manjka, Jo je lastnik kar s crnimi vreckami za smeti poflikal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jamram, da nimam o cem jamrat, ker mi vse laufa :)

(Verjetno bi moral it torej v Pohvalite se, ampak tam pravila diktira Gokard). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Ta avto je tako ne-zanesljiv, da si z njim ne bi upal niti do najbli?je trgovine, pa ?eprav bi me zadaj cel ?as spremljal tovornjak AMZS, v pripravljenosti. :harhar:  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?

Verjetno spet na poti kak?na te?ava z AR, ampak ti jo bo itaaak zamol?al.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar ne morem verjet, da sem slabe volje ob zmagi (mojega) RM v Ligi prvakov.  :zvizga:

(ampak res sem si ?elel, da ATM kon?no dobi ta pokal, nekaj seveda tudi zaradi na?ega ?uvaja mre?e).  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, jaz pravim, da vsake zadeve se treba lotit s pravo mero, tako kot ne gremo na krem?nito z lopato in krampom. Skratka ne gre pretiravat z nobeno zadevo/intenzivnostjo.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slivka, se moram kar precej strinjat s teboj, matrvola, pa sej jih ve? kot pol niti speljat ne zna oz. so tako faking a?urni, da je na semaforju ?e spet rde?e, preden se tretji v koloni premakne. V tem primeru ne var?ujem z napravo, ki je primerna za zvo?no opozorilo!  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dej pol cifro njeno :D

Taka zenska ti druzga kot slabe volje in nesrece ziher ne bo prinesla v lajf nicesar, poleg kopice nepotrebnih stroskov, tko da ne zelim nikomur totalne depresije. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se malo pa bos podrl moj rekord, ki je bil 9,3 :D

In zatem se mojega, ko sem imel malenkost prek 8 bencina pri KL_DE :)

Uceri kupil se en wagen, ki je malo bolj za sladokusce in poznavalce. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jest se ne. Ce bi bil Rossi spanec in Lorenzo italian, bi se po tej logiki fanbase zamenjal/obrnil? Ce ze so ogledalo svojega naroda (oz vsaj... najslabsih primerkov le tega).

Tezko predvidet kaj bi lahko bilo, v primeru, da ...

Navijamo pac vsak za svojga in ravno v tem je car dirk, AMPAK takih dogodkov doslej ni bilo na moto sceni.:)

Kdo si upa napovedat prvaka za letos?

(jaz lahko napisem za koga mislim, da ne bo :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sem se spopadel z mravljami okrog svoje gra??ine in sicer po receptu g. GELIPTERja, pa da vidimo ?e je zmaj ukrotil mravlje.  :zvizga:

Obenem sem dal tudi neko jopco ?ivilji, ki jo bo zo?ala za 10 do 15cm, da mi bo bolj prav.  :jupiii:

In dokon?no se odlo?u, da se ne bom ve? ogla?al eni gospodi?ni, ki je sicer reees stroj, :wub:  ampak sem jo prebral njo in njene namere (Viper varianta in njegova baba-pijavka scena, samo da tale moj "parazit" precej bolj?e izgleda), pa sem nabral pirhe in se niti slu?ajno ne grem te scene, ?e se mi je mislila kar vselit in ?ivet na mojih ple?ih, pheh (ve? sre?e pri kak?nem drugem teli?ku, ker ziher bo koga nasmukala v kratkem).  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.