Ta avto je tako ne-zanesljiv, da si z njim ne bi upal niti do najbli?je trgovine, pa ?eprav bi me zadaj cel ?as spremljal tovornjak AMZS, v pripravljenosti.
Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?
Verjetno spet na poti kak?na te?ava z AR, ampak ti jo bo itaaak zamol?al.
@Boss, jaz pravim, da vsake zadeve se treba lotit s pravo mero, tako kot ne gremo na krem?nito z lopato in krampom. Skratka ne gre pretiravat z nobeno zadevo/intenzivnostjo.
Slivka, se moram kar precej strinjat s teboj, matrvola, pa sej jih ve? kot pol niti speljat ne zna oz. so tako faking a?urni, da je na semaforju ?e spet rde?e, preden se tretji v koloni premakne. V tem primeru ne var?ujem z napravo, ki je primerna za zvo?no opozorilo!
Taka zenska ti druzga kot slabe volje in nesrece ziher ne bo prinesla v lajf nicesar, poleg kopice nepotrebnih stroskov, tko da ne zelim nikomur totalne depresije.
Jest se ne. Ce bi bil Rossi spanec in Lorenzo italian, bi se po tej logiki fanbase zamenjal/obrnil? Ce ze so ogledalo svojega naroda (oz vsaj... najslabsih primerkov le tega).
Tezko predvidet kaj bi lahko bilo, v primeru, da ...
Navijamo pac vsak za svojga in ravno v tem je car dirk, AMPAK takih dogodkov doslej ni bilo na moto sceni.
Dans sem se spopadel z mravljami okrog svoje gra??ine in sicer po receptu g. GELIPTERja, pa da vidimo ?e je zmaj ukrotil mravlje.
Obenem sem dal tudi neko jopco ?ivilji, ki jo bo zo?ala za 10 do 15cm, da mi bo bolj prav.
In dokon?no se odlo?u, da se ne bom ve? ogla?al eni gospodi?ni, ki je sicer reees stroj, ampak sem jo prebral njo in njene namere (Viper varianta in njegova baba-pijavka scena, samo da tale moj "parazit" precej bolj?e izgleda), pa sem nabral pirhe in se niti slu?ajno ne grem te scene, ?e se mi je mislila kar vselit in ?ivet na mojih ple?ih, pheh (ve? sre?e pri kak?nem drugem teli?ku, ker ziher bo koga nasmukala v kratkem).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A stebri?ek je gotovo zato temnej?e barve, da se rjavo la?je zakamuflira kot bi se na srebrni.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani