Do Andorre la Vella ima? samo ?e 770 km, od tega 610 km avtoceste (merjeno in Geneve). Po vseh tistih ovinkih da malo prepuca? ma?ino... Ti povem, da se spla?a.
Ti verjamem bil tam na 4 kolesih, res da ne na samih vrhovih. Za motor mi je pa avtocesta nezanimiva.
Ima pa Sierra Nevada z Andoro najvisji tlakovan prelaz v Evropi nad 3000m, jaz pa sem bil vceraj na tretjem - Stelvio, cez dva dni pa na drugem - Isere...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tale cesta je pa podobna tisti v Andoro. ?e si ?e tam, se spla?a ?e to pogledat. Pa ?e kak?en kanister si pripravi, ker je gorivo tam sme?no poceni... Ja, pa potni list, ker niso v ?engenu...
Smesno je da je v Svici kjer je spanje min 60?, pivo ob normalnih pogojih 5-6?, pizza 10?, zelen bencin toliko kot pri nas....
Ne do Spanije pa zal ne bo slo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bil blizu tega da se preden Slo zapustim ratam rastlina...
Ta Vrsic nad 1100m je zjeban v 3pm....pol so pa sli za ovinkom navzdol z lopato s svezim asfaltom flikat rupe....adijo prva guma, resil sem se z dvigom motorja in naslonom levega kufra potem na ograjo...
Da omenim se cesto zadaj Kranj, Kropa...fak no...vazno da resimo Dars!
Ta temperaturni ?ok zda biti zelo zahrpten. Lansko poletje se mi je napovedala mlada dru?ina iz tujine, ma mamico in dojen?ka (star manj kot 1 leto) nisem dovolil v jamo prav zaradi temp. ?oka. Ne vem, kaj so si mislili...
No, na?a jama je veliko ve?ja od Baredine in veliko bolj naravna kot postojn.... Za celo familjo bi pri?lo nekaj manj kot 30?.
lp
Zanimivo
Na polovici dirke lahko recemo najboljsa dirka zadnjih nekaj let. In pol Berni isce druge steze zaradi naftarjev. Samo GRO bojo zjebal ker pac dirka...
Sem sel pa vceraj s tamalima v jamo Baredine, pa potem Novigrad-Umag-Savudrija....jao ta del pa je en slovenski afganistan, slovenc ob slovencu pri slovencu za slovencem, v avtokampu Pineta so pavsalisti kot kaki izseljenci, voda travnata ...
Cisto drugi svet, grem pa raj v Grcijo...
Opel vivaro - mali traffic v cenejsi preobleki. Ce ima firmo ga lahko kupi brez ddv ker mu dajo zadaj okna (blindirajo) ven potem pa nazaj - kolega naredil.
Bil v Zeltwegu ko je Zonta nasadil na startu Schumija...potem smo samo gledali nezanimivo dirko. Bil v zeltwegu, 6 x monzi, budi, san marinu in zelja je spa preden jo ukinejo.
Najboljsi plac? Monza - AVE! Pa ne zaradi dirke, dirko kot gledalec na dirkaliscu tezko spremljas. Monza je tudi poceni 90? za cel vikend prosti placi. Kjer si v casu schumija moral spari na placu iz sobote na nedeljo da si kaj videl. Sedaj pa srednja zalost. Spomnim se kako je bilo ob stirih zjutraj ze nabito polno in se je ze navijalo na enistrani hakinenci na nasi ferarijevci
?e 14 dni z mulci potem pa spalka, ?otor, motor in po prilogi . Crazy Litvanec pride dol....interesenti se lahko javite. Plan je 5.8 (odvisno od njegove gu?ve ?ez Poljske vasi...)
Dogovorjen odhod je sedaj 1.8 do 9.8, ce slucajno koga zasrbi.
Kaj mislite, da je bolje. Servisni interval je 6000km, pot bo 4.000km do servisa imam 3000km, to rej menjati sedaj ali 1000km po servisu?? Menjam sam ni vprasanje garancije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se popravljam, zadeva v Sierra Nevadi je dead end, tako da jutri bom na najvisjem prelazu v Evropi - Col de Iseran
Povezava za deljenje
Deli na druge strani