Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

carsko, dej kaksen posnetek bos delil

Bom... pripravljamo velik come back za jesen z veliko celodnevno rock fe?to na obali. Ko bo znano kaj bolj to?nega, bom sporo?il. Ste ?e sedaj vabljeni vsi rockerji in ostali s foruma. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a zvezda Radia 1?

A druga? ste ga velik pil - delirium tremens pa te fore :lol:

Ja, to je ta...je bil pa smeh, ko smo se dobili. Vpra?am drugega kitarista, kje ima parkiran avto. "He, he, me je pripeljala ?ena. Vpra?am bobnarja, odgovori podobno, da ga je pripeljala punca.Kako smo postali ozave??eni in pridni. Ostali pa smo itak pili neke biciklette, juice in podobno.

Kam smo pri?li... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes smo zmenjeni, da se po 12 letih dobimo iz banda Delirium v original zasedbi in da zopet kaj konkretnega od?agamo. Res je vmes na? pevec Klepa? postal neka kao zvezda, a ko smo band, smo band in ni izjem...se ?e veselim. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

V Italiji tako al tako vsi po levih pasovih vozijo in dejansko ne rabi? pospe?evalnega pasu, saj je desni pa? ve? ali manj frej. Ampak tako tud vozijo pri nas, kjer imamo samo dvopasovne AC in jim zato ostali pa? jebemo mater.

E, to pa ne dr?i popolnoma. Se vozim vsak teden pri njih. Res, da so bili pred leti katastrofa a sedaj so lahko za zgled na?im pametnjakovi?em, ki vozijo po ptehitevalnem od Kopra do Lj.

Tam je tega zelo malo, ve?inoma vozi tako biv?i vzgodni blok.

Tudi hitrosti se ?e kar dr?ijo. ySpet se najdejo razni vozniki bavarcev in kme?kih vozil(audi),ki se ne zmenijo za predpise, ker itak za njih ne veljajo nikjer na svetu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne da bi spet tujce branil, ali Bossa zbujal, ampak vsi imamo problem v tujinah, ker so razli?ni pristopi po dr?avah.

Primer, jaz velikokrat padem na AC v Italiji ker sem navajen pospe?iti da se vklju?im, a so nekje priklopi na AC kar direktni, in se mi je zgodilo da sem vletel ko kamikaza direktno

In obratno V Romuniji, sm ?e mislil da sem na AC pa je bil 500m vklju?evalni....verjetno zaradi kamionov

Res je. V italiji ima? zelo malo pasu za vklju?evanje. Tudi sam sem se ?e skoraj nasankal, ko sem normalno vanj zapeljal s po?ivali??a in vidim, da je dolg samo enih dvajset metrov... a po po?asnem kamion za kamionom. Nekako sem se v?tulil glih med dva kamiona. Je pa ?lo res za las. Navadil sem se, da tam pridem zelo po?asi in takoj gledam, ?e je pas fraj. ?e vedno se lahko ustavim v tistih dvajsetih metrih, ?e res ni mogo?e it takoj ven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex, a ti dam ?tevilko mojega brata pa naj ti pove kako zgleda, ko se "hribolazci" spravijo napast ?marno goro. In ker nimajo ve? parkirplaca pri policajih lepo svoja jajca bumf v naselje in se lahko prebivalci obri?ejo pod nosom za parkirat. Sej ?e bi bil eden al dva ne bi bilo panike, ampak takih je 20-30 in v soboto ali nedeljo lokalci sploh ne hodijo z avti ve? ven, ker ko pridejo nazaj nimajo kje za parkirat.

Sej pri nas je postalo podobno, le s to razliko, da je v bli?ini vrtec in ?ola in ko je kak sestanek ali prireditev ne dobi? park placa pred bloki.Ko se izve, da bo kaj takega, ne gre skoraj nih?e ven z avtom.Prej,dokler je bil ?e makadam sploh ni bilo teh problemov... seveda, gospodi bi prahec zapackal avte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hmmm, taki pacienti, ko se po?utijo poni?ane znajo tako po podganje, ko jih nih?e ne vidi, kak klju? al pa ?raufenciger zapeljat po laku.

Da ne bi niti pomislil kaj takega.Sem izvedel, kje stanuje to... in ne daj bog, da samo grdo pogleda mojo mazdo.Naj si ne ?eli,da ima z mano potem opravka... in ne boste verjeli, na drugi strani, kjer imam parkirano "staro" mazdo se je zgodilo podobno...le,da so bile v glavni vlogi moja ?ena in ena pacientka iz sosednjega bloka in spet je bilo:"kje pi?e, da je ta plac va??".

Pa kaj je to danes s tem folkom, a so se vsi spravili testirat moje ?ivce?Kaj se dogaja temu folku? A so ?li vsi po slabem?

Ne more? verjet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prej pridem domov in na mojem parkirnem mestu vidim parkiran en kme?ki audi 4...noter sedi en model z dudo-(beri telefonom). Pridem za njim, mu lepo vljudno potrobim in ?e bolj vljudno pomaham, da se spakira. In glej ga zlomka, poka?e mi faki?a. Wtf? Stopim iz avta k njegovemu oknu in mu lepo z malo povi?anim tonom re?em, da je pa? parkiral na napa?no mesto in ?e bi se blagovolil odstraniti.

In potem besede, zaradi katerih mi pade mrak na o?i.

"Kje pi?e, da je to tvoj parkirni plac, aaa? "Uuu, re?i bilo kaj samo tega ne, ker se mi za?nejo roke tresti.

Iz avta je izstopil ?e moj sin, ki je ?e malo vi?ji od mene in tudi on je pristopil k prostaku.

Bil je nek zni?an model.In tip ni cedil... sedi v svojem kme?kem avtu in "pri?a". E, zdej pa mi je bilo dovolj.Odprl sem njegova vrata in ga ?e enkrat vpra?al, ?e bo sam premaknil to ?udo ali mu pomagam. No, kon?no se je premaknil za 10 metrov in sem lahko parkiral. Ne more? verjet.

Mene, tako mirnega poba je uspel tako ziritirati.?e je nekaj stokal skozi okno a ko sem stopil proti njegovemu avtu je kar urno speljal.Ke pacienti se sprehajaho okoli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No da se ?e jaz malo pohvalim ?..sicer ni Mazda ampak prvih 1000km je za nami :jupiii:  :jupiii:

Alex bo rekel da je to za penzioniste ....pa ?e dizel ni  :lol:  :lol:

To je avto za penzi?e... pa ?e benzin, polom. :) Ne, lepa barva pa naj ti dobro slu?i. Sej kie so znane po neproblemati?nosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekaj mi ni prav jasno... zakaj za vraga hodi folk po cesti, ?e ima zdraven plo?nik?

Ravno danes zjutraj zavijem v ovinek in sredi ovinka zagledam pacientko z otro?kim vozi?kom. Wtf?... pa cel prazen plo?nik ob njej. Komaj sem se ji izognil s tem, da sem zavil na drugi pas, ki je bil na sre?o prazen.Grem naprej in glej ga zlomka, zopet ena tetka z torbami iz trgovine hodi po cesti mimo parkiranih avtov. Plo?nik spet prazen. Vedno bolj razumem Nejca, ki meni, da je ?el folk u k...c.

Vsi bi nekaj hoteli a nobeden se ne bi dr?al pravil oz. zakonov.

In vsi potem na koncu nekaj pametujejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Barcelona:

1. MAR 2. DOV 3. RIN

Opcija:

1. MAR 2. DOV 3. PET/QUA

Se ena prehitra steza za Yamaho defakto

He, he, mislim, da je kar nekaj teh ptehitrih stez za prepo?asno Yamaho... bodo kar vse po vrsti, se mi zdi. Pa ne za vse yamahe, odvisno kdo jih bo vozil. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kot bi bral ?lanke na Nora24.. isti besednjak.

Druga? pa je NLB imela ?e drugo leto ve?ji dobi?ek kot vsi teli, ki jih omenja?... tolk o izgubarjih. :whatever:

To je mnenje vseh normalnih ljudi, ki niso kakorkoli vpleteni (recimo zaposleni v tej banki) in razmi?ljajo z svojo glavo.

?ivi primer, kako se re?i? takih bankomatov oziroma vre? brez dna so nem?ke ?eleznice. Prej so zmetali en kup denarja noter, potem so jih privatizirali, na cesto zmetali pol preve? zaposlenih (kakr?na koli podobnost z na?imi je zgolj slu?aj) in ?e danes poslujejo z dobi?kom. Tako se dela na zahodu.Pri nas bi pa kar naprej filali z davkopla?evalskim denarjem te vre?e brez dna. ?e dobro, da je nad nami eu, da prekinja te neumnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V ve?ini primerov, ko je dr?ava lastnik v resnici ni lastnika in je enostavno tako, da je to pa? samopostre?na trgovina oziroma bankomat. Vsi nesposobni mani?derji se grebejo, da bi bili glavni v teh tvorbah. Posledi?no je najbolje, da se te vre?e brez dna vse ?imprej proda ali pa manj?e v ste?aj, saj je tako najmanj ?kode. Skoraj vse so zgubarji, razen par ?astnih izjem tipo zav.triglav,petrol...

Pa ?e te so v bistvu skoraj monopolisti oz. prodajalci.

Vsi,ki zagovarjate biv?i propadli sistem glede lastnine.

Mi je pripovedoval lastnik ene firme, ime sem pozabil, v glavnem izdelujejo najzahtevnej?e komponente za robote in celo z naso sodelujejo, da je ponudil solastni?tvo z dele?i vsem zaposlenim. Vsi boste pomislili, kul, verjetno so vsi to zgrabili.

Nop... od 120 zaposlenih jih je ?lo v to le 7.In, ko so bili dele?ni tudi vseh stro?kov in davkov na koncu, so ugotovili, da je bolje biti samo zaposlen kot pa solastnik podjetja s svojim dele?em. In so vsi, razen enega, vrnili svoje solastni?tvo.In ja, vsi zaposleni lahko pridejo do 50% dodatka pri pla?i in do maximuma, do kjer se ?e spla?a zaradi davkov. In to jim je zra?unal lastnik. Tudi druga?e imajo vse ugodnosti na voljo,kakor tudi dobi?ek se deli med zaposlene...

Nisi vsi "grdi kapitalisti" slabi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne morem verjet, da je to mo?no.

Naro?il sem nekaj iz u. s.a 8.maja.Po tracking numberju sem ugotovil, da je pri?el paket v Slo.?e 18.maja.Pokli?em paciente na carinski po?ti in se jim ne sanja o tem,da bi bil pri njih in, da ponavadi tracking number ni zanesljiv!? Wtf?

In danes dobim kon?no od teh pacientov obvestilo, verjetno je nekdo kon?no dvignil rit izza ra?unalnika, da moram poslati link oz. dokazilo o pla?ilu. Saj je vedno zraven prilo?en pravi ra?un in ne fejk.To postaja res vse bolj podobno banana republiki. Pa moram povedati tudi to, da sem ?e ve?krat naro?al enake dele in v zadnjem ?asu se to vse bolj pogosto dogaja. Se pravi, iz u.s.a je potoval paket 10 dni in nato bo poteboval ?e najmanj 12 dni(ker prej gospodje baje ne bodo utegnili ocariniti robe), da bo pri?el iz Brnika do Kopra.

Res briljantno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, kolk ste bogi...

V petek delal svojo popoldansko izmeno.

V soboto sem de?urni, kar pomeni, da delam od 6ih 22ih.

V nedeljo sem spet de?urni, kar spet pomeni, da delam od 6ih do 22ih.

v ponedeljek pa bi moral biti prost, ampak menjam sodelavca, ki si je nenapovedano zlomil roko in je torej v petek popoldan javil, da je na bolni?ki...

V ?tirih dneh ve? ?ihtov kot normalni ljudje v celem tednu...

Glede na temo "Pohvalite se" bom kon?al takole: lahko se pohvalim, da imam enega pripravnega soseda, druga?e bi bila ?ena precej boga...   :whatever:

Kje pa je deseturni obvezni odmor vmes? ?e dela? tako, si v prekr?ku. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa iz bolni?ke v ponedeljkov ?iht,to bo veselje! Ln

Sva ?e dva... s tem, da jaz moram uleteti ?e v nedeljo, ker so vsi sodelavci na bolni?ki in imamo neko nujno monta?o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem danrs ?e tretji? napisal reklamacijo za kopalni?ko omarico.Pa po?ljejo prej modela k meni. Pogleda cveto?o omarico, nekaj motovili in pride do vrhunske ugotovitve.

Namre?, omarica bi morala biti silikonizirana tudi pri straneh, kjer se sre?a z plo??icami.

Wtf?? "A mogo?e kje v navodilih pi?e to?"

Model:"Ne, to se ve"

Se ve?... kje se ve, kdo ve?

Sem takoj poklical v trgovino in jih par napel ?efu, da ?e se hecajo.So ?e naro?ili novo-?e tretjo! Tokrat bo pri?el ta njihov mojster-model, da montira.

Ha, ta nem?ka firma bo obubo?ala z nami, ?e se bo tako nadaljevalo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.