Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A ?e kdo pri kombi izvedenki vidi veliko podobnosti z najnovej?im modelom Passata?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans se po treningu nazrl k merjasec in se dobr da se nisem prej, ker bi bil namest kvihtanja, sklec in pretepanja vrece na vrsti najbrz kar DREMEZ! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dokler ste si vi v tej temi dopisovali, sem razmeroma dobro izkoristil popoldan, ?eprov je bilo vreme kilavo na fertig.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tuhinjska dolina  - leglo ekstremizma. Zmaj, a brada ?e raste?

Kurc kej, nisem jaz za te ?tose, smatram se za neke sorte Rimokatolika, ampak v smislu da grem parkrat na leto v cerku, to pa je to.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim pa da na neutralnem bo mali Madrid bolj nevaren. Nenazadnje so strli Bayern v gosteh, medtrm ko je Real bil neprepricljuv na domacem. Se to z obilo stece.

City pa u?as, brez gola 180 min

Tokrat v finalu jaz celo bolj privo??im uspeh ATM, ker so se mi 2014 fuuul zasmilili s prejetim golom v 91.minuti. RM je dobil svojo 10-ko in zdaj privo??im some??anom.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.