Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dans vpla?al ve?jo koli?ino ? cekinov za vi?jo kvaliteto ?ivljenja v prihodnje.  :jupiii:

(ne, nisem vpla?al nekaj tiso? loto sre?k)  :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eri se peljem po kro?nem, ki je pri LJ-?alah in se pripravljam za izklju?itev ven ter nadaljevanje v smeri ?martinske ceste. Pa mi pot po kolesarski poti pre?ka kolesar. Ok, pa? vsakdanja zadeva. Ampak ta kolesar se je cel ?as vozil BREZ uporabe rok, obenem pa je tipkal po svojem Mobi?uku. Je bil pa vseeno tok "priseben", da je pogledoval ali sem ga zapazil ali ne, da ne bo katastrofe. Tudi v nadaljevanju sem videl da med vo?njo ne uporablja rok. ?e ima tako svetovno motori?ne sposobnosti, sodi v cirkus ne na cesto.  :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Namest tradicionalnega 1-majskega kopanje bom ?el tokrat o?itno kar smu?at, ker menda je celo na Bra?u sne?ilo.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans opravil 3 lo?ene hribovske vzpone, od tega sta 2 lokaciji v razli?nih regijah. Kasneje poskrbel ?e za vozni park, da se sveti k sto matr.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz tudi ne razumem kako lahko nekdo ki ni ravno 70+ , dandanes pla?uje polo?nice kako druga?e kot udobno v doma?em fotelju :)

Jah saj ve?, da Lorenzovi navija?i nekoliko odstopamo od normalnih Zemljanov.  :hohoho:

@Slivka, ne denarja mi niso pobrali, so me pa celo danes klicali s tega OMV na Litijski, da ?e se lahko oglasim in pla?am, da ne bo kak?nega opomina. To nameravam ju3.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sem imel en ?op denarja vi?ka in se odlo?il pred?asno it pla?at nekaj polo?nic. Pa grem prvi? (in zadnji?) na OMV pla?evat polo?nice in sicer v ?tepanjsko naselje, ker sem ?el glih tam mimo in se ?elel znebit cekina. No trajal je precej cajta, da je una teta to skalkulirala, jaz ji pla?am in nakar ugotovim (ko sem bil ?e dale? stran), da mi je sicer vzela 4 polo?nice, AMPAK pla?ane so pa samo 3. Tako da super, polo?nica niti ni pla?ana, niti nimam ve? UPN-ja da grem sam poravnat.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ez dobro urco dobim obisk, ki sem ga planiral za ju3 ali sredo in ugotavljam, da je s pospravljenostjo mojga gradu ravno ne bom impresioniral.  :zvizga:

No, ?e bo kaj modrovala, ji bom ?e kar na hodniku pripravu sesalec in krpo za prah, ?e ho?e pa mo?i?ka-?istilko pa naj poi??e enega EVNUH-a, saj v Sloveniji jih tak?nih ravno ne primanjkuje.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.