Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kje pa je narejen ta vrtalnik?

Vse, kar je kao iskra, je direkt z kitajske. Samo ime je ostalo, drugo nima veze. Je zelo slabo narejeno in se kvari(vsaj elektri?ne pe?ke za gretje se).

Kolega jo je kupil in se je v?gala.?e ga ne bi bilo doma bi verjetno zbirali prostovoljne prispevke za nov dom. In, ko je nesel robo nazaj v trgovino, so mu samo zamenjali za enako... verjetno isti kr?.

Vceraj sem za 35e kupil baterijski vrtalnik znamke iskra, ker se mi je zdel res poceni za to kar ponuja... danes pa istega vidim v sparu za 60e...

attachicon.gifIMG_20190410_154338.jpg

attachicon.gifIMG_20190418_162544.jpg

. V ?paru da? - 25% na en izdelek in si ?e na 45?. In, ?e ima? ?e joker za 10% si tam-tam z ceno. Samo znajti se mora?. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem verjetno 800 let star les glih ni ognjeodporen. Kdo bo pa zdaj neprecenljivo ?kodo kril?ti

Toliko star les je izredno suh in z vsemi premazi proti ?kodljivcem in vremenskim vplivom je kot netilna goba.

Po mojem je ogenj kar brzel po tramovih, tako, da niso imeli ?asa niti gasilnikov prijeti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se pa ponavlja 2016. Ko je Marquezu nekdo blizu je ta na limitu in dela napake. Zadnji dve leti je vozil lahko 'varneje'

Ni glih, da mu je bil kdo blizu.

?e mu ne bi motor skakal kot zajec, bi se zopet odpeljal naprej in jih ?akal na kapu?inu.

Edino sam sebe lahko premaga. Bo pa verjetno v naslednjih dirkah vozil na to?ke in ne ve? tako na polno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Bravo va?i-suzuki.Mu privo??im to prvo zmago. Pa tudi va? dedek je bil dober.Letos je kar hiter. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Danes sem pomotoma preklopil na tv 3 in malo gledal to vo?njo formul okrog.Hm...komaj ?akam dirko moto GP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Neumni kupci elektri?nih vozi?kov. Pa so pri?li na na?e, da so od vseh ?e najslab?i benzinarji oziroma najbolj umazani. In seveda suvi.Veliko nas je tu na forumu to predvidevalo ?e vnaprej.Tudi proizvajalci se tega zavedajo, a kaj, ko raja z ?rednim nagonom ho?e suve. No, pa naj si jih imajo in naj pla?ujejo kazni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ljudje se toliko km vozijo v sluzbo in dobijo komi za povracilo potnih stroskov. Ce bos dobil "prevoz" placan, kot sluzbena pot si zmagal

Pribl. 80?/dan na vo?njo.S svojim avtom pa, ker lahko gre? kadar ho?e? in gre? domov tudi kadar se ti zljubi, ne rabi? ?akat nikogar.

aloha :ne vem: ... za 50.000km, ?e so slu?beni je to 18.500 EUR kilometrine. V gorivu je slabih 4000 EUR stro?ka, komplet gum 600 EUR, 2,5 servisa okol 600EUR, padec vrednosti avta, ker ni nov recimo 2.500 EUR. Ostane ?e kreeeeepko ?ez 10 jurjev. V treh letih lahko s takim re?imom novo ?estko nabavi brez da bi se sekiral.

Na tak?ne relacije je poraba 12 l v obe smeri.Tako,da ostane vsakokrat kar nekaj cvenkov. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kaj smeha... sem "poja?al" internet na 500/100.Kako lepo... ampak...Je optika, ni problema.Mi sprostijo ta internet. Probam, ?e vedno isto kot prej, uploaud-skoraj ni???Wtf? Aha, pogledam router in ugotovim, da "spu??a" skozi samo 100/10.Ok...kupim novega, 5 ghz, 1250 prenosa. Zdaj pa bo... in ni?. ?e vedno isto. Kaj sedaj. Pokli?em na t2 in mojster mi re?e, da bo potrebno zamenjati njihov opti?ni modul.Ok. Pride mojster, ga zamenja in takoj, ko spustim skozi speed-check wifi se mu skoraj sfuzla, ga zabije

do konca. Nato preverim na prenosniku, valjda ne podpira 5 ghz prenosa. Nabavim usb wi fi adapter z prenosom do 750 in sedaj dela tudi to. Tega ti ne povedo, ko ti ponudijo hitrej?i internet in mo?nej?i paket.

:)Ima? pa kar nekaj stro?kov ?e poleg vsega. No, va?no, da se sedaj "pregrevajo" kabli(od wifi) od hitrosti. Samo pomislim, kaj bi kliknil in ?e se pojavi nova stran... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je pa pol tko, k se policija pokaka... v enem prej?njem sistemu, o katerem ne smemo govoriti, ker je bil baje stra?no grozn, je Milica takoj naredila red pa naj si bo v lokalu, stadionu al pa pri reciklatorjih.

https://www.zurnal24.si/forum/thread/na-policiste-metali-kamenje-razbili-prednje-steklo-in-polivali-z-bencinom-301621

Hm, a ni ?e vedno tako, da ?e si napaden, se mora? braniti z vsemi stedstvi, ki so pa? predpisana.Samo drugi problem nastane, ko nima kdo tega pravilno izvajati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zival na podstreho
Napisano

S ?em si pa to snemal? In se ta kamera vklopi le takrat ko se kaj miga?

Tako lovsko kamero imam tudi jaz.

Vklopi se na senzor, ko zazna gibanje. Lahko tudi samo slika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Huawei P30 pro all the way.Pri slabi svetlobi poje za malico oba druga, zoom ima itak najbolj?i, pri naravni svetlobi so pa dobri vsi trije s tem, da ima iphone za odtenek oversaturated colors za moj okus.Kar sem imel prilo?nost preizkusiti na predstavitvi ima P30 pro tudi pribli?no najbolj naravne barve(ko slika? kaj) in nima tendence za overnoost colors(ponavadi telefoni lepo poja?ajo barve, da vse skupaj izgleda bolj bogato).Ko pa da? te slike na kalibriran monitor je pa bolj ?voh vse skupaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Crutch ni vesel..

To z Rossijem je pa vrjetno prvoaprilska ?ala ane?

Ja, ha, pa tudi una z orja?kim 22 metrskim lignjem v koprskem zalivu ni ?voh. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ni glih tako. V prvi dirki sta se z Dovijem borila do konca in imela pribli?no isto hitrost( ok. MM je bil malo hitrej?i). Po mojem je bolj to bilo v?eraj, da mu ta proga le?i.Naslednja tudi.

Kaj bo pa naprej pa bomo videli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

M.M :)

?koda, da je ?el MM tako naprej in se stu?iral, preden so drugi pricapljali do cilja. Dober tudi Vale.Honda je bila danes opremljena s turbom.?e dobro, da ni MM nadaljeval z istim ritmom do konca, ker bi jih ?e dohitel in prehitel za krog. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz imam vedno okoli sebe take modele, ki tudi preklinjajo, ?e je treba, v slu?bi in dru?bi in to neglede na spol.Da se znamo pohecati, pa tudi kako pametno re?i.Resnih in zategnjenih ljudi, ki ne razumejo ?tosov in zajebancije se pa izogibam na dale?.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

... frajerka. Meni so taki spontani ljudje ful cul. Mene to niti malo ne moti. Motijo me "kvazi" puristi, ki so navzven vsi po?tirkani in vljudni, v resnici so pa te?aki in dolgo?asne?i... dva prsta gor za napovedovalko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.