Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 15 urami je FuManchu napisal:

Sami so si zapečatili usodo z EU-jem...

Ne, niti približno!

Kvečjemu so sami dovolili določenim, da izkoristijo priliko in se s tem okoristijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Šla hčerkica k dedku in babici na obisk. Pa kliče babica mojo ženo in pove štorjo:

- "Kaj ti je pa doma najlepše?"

- "Seks."

Stara dva sta debelo pogledala. Pa babica nadaljuje:

- "Pa ti veš, kaj je to?"

- "Ja. To je ko se tata in mami zakleneta v sobo potem pa mi lahko vsaj pol ure delamo, kar hočemo..."

Mislim, da nekaj časa ne bom šel k tastu in tašči na obisk...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 urami je Slivka napisal:

Ne, TV še vedno ni v naši hiši. Imam dosti pametnejšega dela kot buljit tja noter. Se pa spomnim časov, ko smo jo še imeli. Ko je slika snežila, si kresnil desni bok in se je sčistilo. Če se je slika 'vrtela', si kresnil zgoraj, pa se je umirila...

Ko smo že ravno pri tej debati, a je to še vedno tako ali so spremenili 'komande'?

pred 21 urami je AmpeR napisal:

Komande? Ojoj koliko sprememb je. 

Zdej je že tak daljinec, da je že brez tipk😲.

Samo neki govoriš in pole sam TV spremeni program. In toliko pametnih funkcij ima, da lahko celo prižge agregat😁😆

Eee, včasih je bilo to vse drugače...

TV.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Naštej mi osnovne elemente na Zemlji."

- "Voda, zrak, zemlja, ogenj in pivo."

- "Pivo? Od kod ti ideja, da je pivo osnovni element?"

- "Slišal sem mami, ki je rekla sosedi, da ko tata popije nekaj pirov je potem v svojem elementu..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Po malici vidim sodelavko, ki gre mimo mojega avta in na zadnjo šipo s prstom napiše "Operi me!"

Grem kasneje do njenega avta in na zadnjo šipo napišem: "Polnim banjo z vročo vodo in penečo kopeljo. Čakam te."

Me zanima, kdo bo prej opral avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Me kliče žena: "Dragi, jutri imava obletnico poroke. kako jo bova proslavila?"

Jaz: "Z minuto molka."

Pa je žena že kar takoj umolknila za minuto. Potem sem pa prekinil linijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

So mi razložili, da je veliko boljše, če si dober v postelji, kot če si dober v življenju.

Dober v postelji jebe.

Dober v življenju najebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nekaj debatiramo pri malici in med debato rečem, da življenje ni pravično. Pa mi ena sodelavka odvrne:

- "Oh, to že od nekdaj. Kar poglej: psi so se razvili iz volkov, njihovi gospodarji pa iz opic..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tukaj v službi debata. En 'mladenič' (fant, neporočen, 35 let,...), drugi mladenič (fant, ni poročen a ima punco, 28 let) in jaz.

Prvi: "Včeraj sem pa po službi skočil na Šinkovcov grič. Krasno vreme, lep razgled, super je bilo!"

Drugi: "Jaz sem šel pa na Vrhovčev grič. Tudi je bilo super!"

Jaz: "Jah, jaz sem pa zvečer spet splezal na Venerin griček. Super kot vedno..."

Kar je najhuje: 'mladci' sploh niso vedeli, kje je Venerin griček in so ga šli na Google-maps iskat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Verjetno, če bi uporabil tisto"legendarno lopato"..... :bravo:

Jah, vidiš, lopata v avtu, avto na parkirišču, cepec pa pred menoj. Misliš, da bi čakal, če bi mu rekel, da samo po lopato skočim pa se bova pogovorila naprej? Čeprav, kakšen cepec je bil, zna biti da bi še res počakal...

pred 17 minutami je AmpeR napisal:

Ma kaj si nabavil TV😲?

Ne, TV še vedno ni v naši hiši. Imam dosti pametnejšega dela kot buljit tja noter. Se pa spomnim časov, ko smo jo še imeli. Ko je slika snežila, si kresnil desni bok in se je sčistilo. Če se je slika 'vrtela', si kresnil zgoraj, pa se je umirila...

Ko smo že ravno pri tej debati, a je to še vedno tako ali so spremenili 'komande'?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se spomnite časov, ko smo mahnili po televiziji, ker slika ni bila čista?

A mogoče deluje tudi, če bi tistega cepca, ki mi je prej težil tu, mahnil po "buči" - a bi se tudi sčistilo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- “Ja, tako ti je to! Če poljubiš žensko proti njeni volji te to kar precej stane!”
- “To je res. Toda, če jo poljubiš z njenim pristankom, te to stane še mnogo več...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- “Ali si res prenehal hoditi s Silvo?”
- “Ja, zapustil sem jo, čeprav sva hodila cela tri leta.”
- “Kaj pa je bil razlog temu?”
- “Vsak dan je dišala po cigaretah!”
- “To pa ja ni razlog!”
- “Pa je. Ne jaz ne ona ne kadiva!”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.