To ime Turška kava je neupravičeno,ker v Turčiji nasplošno pijejo čaj in ponavadi dobiš espreso varjante! Od kje to ime nimam pojma🤔 Bolj bi bilo primerno ime Bosanska kaffa😆😂
Nihče ni omenil 100%max. utripa, ki je okvirno 220'-leta. To je za tiste, ki tole čitajo in bi začeli malo delat, ne za vas tri maherje-sportaše, ki že vse to veste...
A ni ta izjava o tem, kako bodo cepljeni cez dve leti umrli, ravno od nekega full izobrazanega cloveka, ki je bil zaposlen pri enem od proizvajalcev cepiv? Aja… ta je verjetno izjema in je diplome in sole kupil nekje v Bosni 🤪 … tako kot vsi ostali, ki trdijo nekaj v kar tisti drugi, ki imajo “visoko izobrazbo” ne verjamejo …
Palestinci bodo zelo veseli ko bodo Izraelci v večini šli u maloro čez dve leti,pa jaz tudi....😁
Jaz imam Focus treking kolo in mi že kakih 8-10 let služi kot je treba! Samo plašče in ketno sem menjal do sedaj in sem full zadovoljen. 😊 To kolo ti bodo sigurno še kaj spustili, tako da nimaš kaj veliko razmišljat-top kolo za ta denar!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To ime Turška kava je neupravičeno,ker v Turčiji nasplošno pijejo čaj in ponavadi dobiš espreso varjante! Od kje to ime nimam pojma🤔 Bolj bi bilo primerno ime Bosanska kaffa😆😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani