To se vedno zgodi, ko se na silo prodaja in na to je ra?unala EU, da je tako "zaplenila" banko. ?e bi jo lani prodajali bi na koncu bile delnice tud nekje v tej vi?ini pa ?e dr?ava bi ostala brez 270m EUR dividend za 2017. Sme?no je da so zdaj vsi politik pametni, ko bi pa morali udariti in EU poslati v 3PM pa noben ni imel jajc. Nem?ija, Belgija, Italija so na isti na?in dofinancirala svoje banke pa nobeni ni treba prodajat na silo - zanimivo, a ne?
Druga?e pa ja - sam sem kupil nekaj delnic, ker devidende bodo in ?e bo ?lo tako naprej v cca 5 letih pokrijem nalo?bo pol je pa samo ?e plus.
Jao mene. Crknala mi je zadnja desna ?arnica na mazdi in grem na pamet kupovat na uradni servis, kjer mi re?ejo, da obstajata 2 tipa teh ?arnic in valda, KOT VEDNO pri 50/50 odlo?itvah, kupim ravno napa?no. Good job me, good job. Mudel mi je reku, naj obe kupim, pa sm se naredu klasi?nega savinj?ana.
?ez dva dni grem znova v akcijo, tokrat v novem mestu, in pred trgovino za?nem jemat ?arnico ven, da jo bom nesel zraven in se hudi? iztakne iz konektorja in pade v fakin lu?, kamor pa ne bom pri?el s prsti like nikol. In zdej se vozim naokol z novo ?arnico (v drugo gre rado), ki lepo dela + s staro, ki verjetno poplesuje v sami lu?i... mah, ko jo jebe.
Vzemi sesalec, natakni na cev kak?no manj?o (lahko tud ta veliko slamco za pija?e) ter jo zalimaj, da ne bo mim vleklo pa bo? lepo ?arnico prisesal na cev in jo potegnil ven iz lu?i...
Ok,ampak a misli?,da telefon za npr 600eur zdr?i dlje kot tisti za 150?
To seveda ni nujno ampak ga pa sigurno prej "preraste?". Jaz sem imel ve?inoma do zdaj vedno neke entry level telefone in sem sicer na za?etku bil zadovoljen, kasneje pa je postal ali preve? poln, ali se ga ni dalo ve? nadgrajevati oziroma je bil prepo?asen za modernej?e aplikacije. Nekak sem bil po parih letih ?e kar mal zoprn in sem zato ?el na top model v upanju, da bo zdr?al dlje in poleg tega ma zraven cel kup novitet za sprobat.
Sem zadovoljen? Ja zelo, ?etudi je bila cena kar pestra.
Sej je ve? ali manj z vsako stvarjo tako pa al kupuje?, avto, ra?unalnik, pa nenazadnje tudi kolo. Men je bilo tudi na za?etku blesavo dat ve? kot 400 EUR za bicikel zdaj pa ugotavljam, da bi rabil bolj?ega in da bo ziher treba kakega jurja in pol dat zanj.
Hihi, isti "svetovalci" v obliki dav?nega utajevalca Roka Sne?i?a... tolk en ?ez druzga pluvajo ampak obkro?eni so pa z istimi baraboni. Bomo videli ali mu bo US tudi tolk naklonjeno, kot je enemu drugemu barabinu.
Jeee,prva fura z Keiro (priznam, vsako kolo ima pri meni ?ensko ime ).
?e dobro, ker ?e bi rekel, da si zajahal Staneta in da si gonil kot se da ter da te sedaj rit boli od njegove pretrde ?tange, bi zvenelo jako ?udno....
Va?n, da za ?enske ni tolk ?kodljivo kot za mo?ke... kaj so hoteli to povedat? Upam, da ne to, da imajo manj v glavi na kar bi sevanje lahko vplivalo :ne vem:
Emm, mislim, da ste nekaj spregledali. Pred Tur?ijo ?aka nekaj milijonov migrantov, ki bi radi pri?li v Evropo. Samo naj Evropejci bleknejo kak?no preve? in jih Turki spustijo naprej, pa smo kuhani in pe?eni... Pred Rusijo pa pa? nih?e ne ?aka, zato pa si tam upajo lajati...
Tole malce slabo spremlja? - Tur?ija tukaj ni problem, ?e celo ve?, so edini, ki razkrivajo situacijo. Tukaj je problem saudijcev in njihove oblasti - ampak Saudijcem se pa? ne zameri?, ne ne ne, oni imajo nafto in denar... ogromno denarja. Shit that.
Danes lepo izkoristil ?e zadnji oktobrski dan; zgodaj zjutraj ?el tect na Ro?nik, sedaj se vrnil iz 65km turce s specialko; lj-pance-pescenik-grosuplje-vino-smrjene-pijava Gorica-skofljica-lj.
In ?e je nekaj dneva pred mano
Sicer pa tudi oktobra sem bil kar priden,kljub ?e kar kratkim dnevom in malo ni?jim temperaturam,ki pa? malo tezje omogo?ajo pogosto ve?urno kolesarjenje.
Oktober je ?e sedmi zaporedni mesec,ko sem v enem mesecu uspel prekolesariti ve? kot 1000km
Tale oktober je bil en velik bonus za kolesarjenje in tudi sam sem za moje pojme in sposobnosti naredil oktobra dale? najve? km/mesec (skoraj 650) od kar imam bicikel. ?e dane sem v kratkih hla?ah in kratki majici naredil en tak ekstremni kolesarski treking po Lj barju med drugim tudi po vodi, ki je na enem mestu segala celo do bidona na kolesu.
Superge in nogavice pa? premo?ene, ampak nasmeh pa k pr otroku, ki prvi? zagleda lu?o.
Kolo sem sicer spucal v nulo ampak ne vem zakaj imam ob?utek, da bomo v novembru ?e biciklirali ?etudi ni na biciklu zimskih pnevmatik.
Druga?e pa po?asi zaznavam te?ave in bo verjetno treba zamenjati bicikel. Zmanjkuje mi namre? prestav, saj se zdaj ve? ali manj vozim na najve?ji ?ajbi spredaj in uporabljam samo najvi?je tri prestave zadaj. Po ravnem je glih ?e prav, ?e pa mi veter pomaga ali pa gre cesta malce navzdol mi jih pa zmanjka. A se to da samo zobnike menjat al je bolj?, da za?nem razmi?ljat o drugem biciklu?
SuperBumbar, da se je v takih razmerah sploh podal na morje... Bi tudi njima morali zara?unati re?evanje, tako kot tistim, ki se v natika?ih odpravijo na Triglav...
Ne vem, ?e je to isto. Surfar je imel ustrezno opremo, ki mu je tudi omogo?ila, da je pre?ivel. Surfa se pa pa? v takem vetru, ker pri parih boforih je brezveze. To je tako, kot ?e bi rekreativcem prepovedala, da sko?ijo pri ko?arki, ker lahko nekomu priletijo na nogo in si po?kodujejo gle?enj al pa recimo tvojemu mo?eku, da gre v gozd nabrat drva, ker se mu lahko recimo zgodi sto in ena nepredvidena situacija.
V gorah imamo vsako leto ogromno mrtvih in po?kodovanih ve?inoma tudi zaradi neprimerne obutve, s surfarji pa na?eloma ni takih te?av in pri nas se ne spomnim, da bi kdo umrl ali pa se zelo po?kodoval. Ker se je pa? enemu ali v tem primeru dvema zalomilo, mislim, da ni po?teno do drugih, da bi zdaj iz tega naredili neko moralno o?i??evanje te scene. Po drugi strani je pa tole tako opomin surfarjem in kajtarjem ter tudi obalnim re?evalcem, da smo ob takih dogodkih izredno slabo pripravljeni, ker ?e v tej lu?i, kot nekateri pravijo Slo morju, ne najdemo ?loveka, pol je to znak za alarm.
Nikakor ne opravi?ujem neumnosti, a vendar...
Zara?unati potem treba tudi vsem kadilcem, pivcem... vsem s prevelikim BMI, vsem, ki pojedo premalo zelenjave...
Pa verjetno si jih ?e premalo na?tel - rudarji, krovci, delavci na vi?ini, piloti, avtoprevozniki, re?evalci, policisti, vojaki na kriznih obmo?jih itd itd... vsi ti lahko ob manj?i napaki naredijo ?talo, tako kot jo je naredil surfar.
Ko Skripalo ni ?kripnu je USA in 3/4 Evrope Rusiji izvajalo sankcije in izganjalo diplomate pa vse skupaj je bilo na stra?no trhlih temeljih.
Tukaj pa Turki vse vedo in je posneto, vklju?no s 15 specialci (prvi je ?e ?udno umrl v prometni nesre?i, ostali sledijo) in razkosevalcem pa jim Trump kr verjame, da se je model stepel s 15 specialci in da je zato umrl ter se o?itno ?e sam razkosal. Aja 110 milijardni posel je pa pa? posel - jebe? takrat pravico in na?elnost... smrdljivci jenkijevski.
Ampak imena in priimka pa nikjer pa vsi ga poznajo/poznate? Mater kolk se kriminalce in barabe pri nas ??iti, za nepomembne stvari se pa neproblemati?ne ljudi pa na velik zvon obe?a. Luda ku?a res.
A Barcolana pa ni ni? pripomogla h gne?i? Ima? pa druga?e zelo selektiven vid kot ka?e - tujcev je ?e vedno ogromno. Sem bil ob devetih proti Lj in je bilo 50:50 je pa res, da je bilo ogromno romunskih kombijev in avtobusov.
Ja to bo... stranko nazaj po?ljejo na certifikatno agencijo, ker se ji ni Safari povezal na spletno stran, ki ga zahteva, a isti cert pa na winsih deluje BP. Torej kje je potem krivda - no po pingpongu so le odkrili kaj je narobe - aja sevea niso hoteli izdati re?itve ampak jaz se na tak tech support ne bi zana?al.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zato ker je to "roast" in tukaj je dovoljeno "?aljenje" avtomobilov.
1x Opel - Napaka
2x Opel - Norost
3x Opel - Demenca
4x Opel - Mazohizem
5x Opel - Samomor
*** ne me bi?at - sej je sam zajebancija.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani