Dans ugotovu, da je pa ob?asno fajn imet mal bolj zmogljiv in ve? kot le 4-valjni motor, da te ne more glih vsako zakompleksano tele in njegov KUR?EV Passat 2.0 TDI spravit do prometne nesre?e. (?e morda kdo ?e ne ve, da ko te nekdo prehiteva, takrat ni tapravi cajt, da pohodi? do konca svojo ki?to, zlasti ?e nisi na avtocesti). Ja?
Jaz bi ?e bolj rekel, da takrat ko je ?el Prost v pokoj in nista bila ve? konkurenta, ker nekaj ?asa sta bila pa smrtna sovra?nika (v smislu, da je Prost postavil pogoj ob podpisu z Williamsom, da mu za kamerata v ekipo ne smejo dodeliti Senne).
Vceri sem gledu tako F1 kot GP in se lahko le cudim kam je izginil spektakel, ki sem ga v 90ih na fertig obozeval, medtem ko GP ne vem ce je blo ze kdaj bolj zanimivo kot zadnja leta. Mogoce v casu Lawson,Rainey, Schwantz:)
Kok men tlak naraste, ko vidim enga pred mano, da iz avtomobila sistemati?no odmetava papir?ke med vo?njo. Sem ga mislu it mu?ko naterat, naj jih gre pobirat, ampak kdo ve kako bi tamala ?verca to razumela, da kar uletim enemu do avta in se za?ne groba komunikacija. Sej veste zgled in te zadeve.
(a si res lahko tak pujs, faaak no, pa sej so smetnjaki na vsakih par metrov)???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sredo ali cetrtek naj bi prisla ena frisna v moj grad mal pogledat, ampak do tja je se dalec.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani