Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

He he, sej pa pol tolk ve? za benz zaprav? ?ez let, pa se pogliha vse. :D

pa zavarovanje verjetno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Golf TDI Pepsi style tuning edition :pepsi:

post-2637-1373531255_thumb.jpg

post-2637-1373531330_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

na morju pride? s pla?e, naredi? ?evape, nare?e? lubenico, odpre? pivo (vse brez ?ene), potem pa odpre? forum in kilometerske debate o stanju v dr?avi...

mastercard....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:D

Vasa SMS koda za prijavo je: 20TDI. Vas Si.mobil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis HiFi stolpa
Napisano

Bump

V linku je operating manual in proces resetiranja mikroprocesorja...stolp dela.

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis HiFi stolpa
Napisano

Zapustil me je zvesti Kenwood stolpek, po vklopu se izklopi sam (zascita).

A je kdo tukaj kak maher, da bi ga pogledal ce se splaca popravljat, material in pivo z veseljem castim, ceprav je vreden par ??, mi ga je res skoda. Na kakem servisu mi bodo zaracunali samo da ga dajo na polico in recejo ne splaca se....

Tale je http://www.minidisc.org/part_Kenwood_HM-382MD.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na poti iz morja? Tisto je bilo res mimo, sem ?e za?el prelinjati pri lomu, kaka kolona je, je bila pa zaradi firbcev. :vskalo:

v nedeljo je vedno iz... :lol:, druga?e so pa na Jelovicah tale EU za?eli jemati resno - edinemu vozilu gor za?eli dokumente pregledovat B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V nedeljo zve?er sta se pa dva Audija?a 'kregala' med seboj da je beli TT lahko bolj?i od ?rnega Audi Q whatever - imam posneto, ?e ni prepisala kamera ?e.

Ta v ?rnem Q LJ SE -180 je namerno ogro?al vsaj 6 ?ivljenj! Imam vse posneto, najbli?je pa je bilo, ko smo imeli zastoj zaradi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FIRBCEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesre?e na drugi strani.

Ker je beli audi moral zavreti na levem pasu je iz nule sko?il brez smernika na desnega ki se je premikal v tem pa prileti pe?o....pe?o pa prehiteva po desni ?e audist...

In ?e bi znala kaj onadva opazovati, vozil sem 110 z bicikli, pa sem jih celo avtocesto gledal, ?eprav sta bila pa? najhitrej?a in prej doma.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da se pojamram cez Rovinj...

Kakor veste je severno od Rovinja plaza Monsena oz Punta Croce kjer veselo v zivo xxxajo, svingajo itd... Ni meja.

To pa se je vse bolj razpaslo vsa leta, v grmovju v zalivckih kjer smo nudelni ticijo stari prdci vsepovsod, zadnje case so celo tako predrzni da pridejo brati 'knjigo' pod njo pa ali HD masina ali pa Hard core masina...prejsnji teden je snemal nekdo otroke

Danes pa visek, nasa sla sama dol in med lizanjem sladoled pred njo nekdo na skali zacel krtacit svizca...

:blink:

Cloveka so s 'sotorckom' nagnal nazaj v sumo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

Je*** noce in noce tukaj se ulitu ze 2 tedna, 2x je bilo crno pa strele naokoli pa se nad limskim vedno razbije. Gor sem prisel ker na plazi ni za dihat pa se travo mi pobira....cez atrij pa fino pihlja :) pa se formula bo.

Sosed je zjutraj komentiral: e slovenac, tezko ces imati zelenu travu, navikni se na zutu...

Je pa voda spet mal pregondlana in frisnejsa :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.rtvslo.si/okolje/trzaska-veletr...h-kmetov/312530 ...kon?no so se spravili to preverjati....sam sicer ta na?in poznam ?e ohoho let, ampak mi noben no?e verjet...raje prepla?ujejo kvazi zelenjavo, ki se prodaja kot bio super ultra doma?e ipd., a izvora dejansko ne more? preveriti. Zato pa je treba s svojo glavo razmi?ljat.

In glej SEDAJ so se zbudili inspektorji...kje zivimo ej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

True

post-2637-1373129395_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma ja v SLO ce me vidis na lastne oci kako nekaj kar kupujes pride do tebe ne mores verjeti. Vse se samo se preprodaja v smislu kupi ceneje prodaj drago. Ostalih standardov ni...

Splaca se da si vzames cas in gres v 'nabavo' direktno na vas...

Veliko breme te preprodaje pa nosi Evropska unija....z njo posamezna drzava dobesedno zbledi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Danes Sasha Lopez live :cheers:

Line up v LMC letos je hud

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

Kot sem napovedal Pula 08:00 morje 25C in se en teden vrocine sledi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Qwerty na radiu pametoval o :hohoho: zenskih torbicah :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako preveriti prodajalca
Napisano

Dobro... Pa ?e nalimam tukaj dokaz da res tok poberejo?

no daj jaz lahko svoje vedno 3% - edino ?e je na profitne dejavnosti toliko ve??

post-2637-1372968238_thumb.jpg

druga?e pa nazaj k temi, v tujini ?e nisem videl neresnega prodajalca, naro?al mimo ebaya s paypalom ali kartico iz uk, kitajske, koreje, nem?ije, italije celo ta teden iz avstralije dobil v 7h dneh..... 2 x dosedaj ni pri?lo, prosili so me da mi po?ta potrdi da paketa s to in to ?tevilko nisem prejel in dobil takoj full refund.

?e ve?, ko so iz Amerike poslali diske Rotora za Mitsubishi Evo namesto za CX7 sem jih poslal nazaj na njihove stro?ke po?tnine in carine in poslali nazaj nove brez stro?kov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobro uspel 2-dnevni planinski pohod po Kamni?ko-Savinjskih alpah. :party0035:

Glih prav, ker jih zdele orngi pere

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fak v kaki gnili dr?avi ?ivimo. Zdaj bi SPET podra?ili cestnino. Pre?altam iz 2.0 na 1,4 in bom imel skoraj isto cestnino zdaj. Zato, da denar odteka v ?eleznice, tam pa izgine. In potem od oka ponosno povejo, da bojo dobili tu par milijonov ve? (pokradli so milijarde!) nikoli pa ne povejo koliko ve? avtov je v rangu 1.8 do 2.5 kot 10 ali ve? let nazaj, saj je ?e vsak malo ve?ji avto dizel 2.0.

Pa ?e tale davek na nepremi?nine, s traktorjem bom ?el parlament demolirat pi?kajimmaterna. :vskalo: Da bo en penzionist s 400? penzije in parimi hektari, ki se matra, da ima vsaj nekaj svoje hrane dal dve penziji dr?avi, da bo lahko ?ivel na lastni zemlji? C'mon to je kraja.

Samo poglej ve?ino Slovencev...?uti i plati :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

daj no, sam enga no, sej ne bom ve? fehtu pol no...dej no...

post-2637-1372882840_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kriza?

CX-5 je povsod na cesti madona!!

Statistika prvi? registriranih vozil v Republiki Sloveniji - samo do maja

2013.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.