Ah, pri nas mestnih srajcah to ni delovni stroj ampak ?minka. Opran mora bit vedno, gume namazane, da se svetijo, in mora bit upadljiv, da te kdo sploh upo?teva... zato mora bit tudi lep. ?e nima? takega avta, ti takoj kdo drugi zaparkira tvoje parkirno mesto, ker si nepomemben.
Joj, Slivka, poznam ta ob?utek, ko se nekaj pokvari in mora bit popravljeno-v?eraj. Ne bi bil rad v tvoji ko?i.Ko te kli?ejo domov in je nujno, ni nikoli v redu. Ve?, da bo skrajno stresno.
pa v kerih vukojebcih vi vsi ?ivite? Jaz v 10 letih nisem prebil nobene 18" gume in to v 270.000km. Eno mi je edino nevo??ljivost zluknjala z no?i?em.
Samo res, tudi meni ni jasno, po kakih kolovozih se vozijo ostali in kje najdejo te luknje, da ti prebije gumo? Ostane jim na voljo samo, da kupijo pravi voja?ki jeep (ne plasti?nega otro?kega suva) z balonastimi kramparcami in obveznim reduktorjem in lopato pri strani , da se zvle?ejo iz teh lukenj.
Pa ljudje imajo gor 20" feltne pa se mi ?e nih?e ni pojamral o kakih te?avah na cesti. No, mogo?e edino na fejsbuku kro?ijo kake take zgodbe.
Zanimivo. Ponavadi je voznja bolj udobna pri manjsih colah in pri vecjih balonah (visina gume). A ni tako?
Res je. A mazda 6je ?e po naravi trda in vsaj jaz ne opazim bistvene razlike... no, mogo?e edino pri vo?nji preko le?e?ih policajev in ?e res uleti? v kako luknjo.
Sej v bistvu ni bilo tako hitro... je trajalo kar par ur, ker sem moral zimske dat dol, jih oprat, letne prinesti iz podstre?ja, jih oprat, o?istiti ?eljusti, da se lepo svetijo, montirati letne gor, zimske odnesti na podstre?je in na koncu ?e avto oprati.Pismo, tudi ?e bi zapadlo 45cm snega ne bi ponovil te vaje. No,na sre?o bo pri nas na obali +10 in gor in se lahko lepo vozim z letnimi gumami okoli.
Veste kako pravijo-in vino veritas. Ko ?lovek pogleda pregloboko v kozarec se v ve?ini primerov poka?e njegov pravi karakter, ki ga trezen uspe prikrivati. Z dru??ino tudi kdaj kaj spijemo, se poveselimo,se nasmejemo, ?e nikoli pa ni nih?e kar razbijal ali koga ?alil.
Izkazal je po moje svoj pravi karakter. In ?e, ko mu v leto?nji sezoni ne gre prav ni? od rok, sponzorji pa pritiskajo nanj, je to privrelo na dan.
Sej ?lovek sploh ne ve ve? kaj bi rekel - zdaj, k je prodaja dizlov padla so pa spet ratal ekolo?ki, celo bolj kot bencinarji. ?lovek res ve? ne ve kdo ma koga za norca.
Sem vedel, da je v ozadju neka mu?ka glede dizel motorjev. V bistvu so euro 6 v ve?ini primerov bolj ?isti kot benzinarji, manj pijejo,imajo bolj?i navor, skratka so popolni.Edino zvok imajo benzinarji bolj?i.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha, ha, a je to bilo resno na kaki televiziji ali je samo ?tos?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani