Jaz osebno z nobenim nikoli nism odprl šifriranega chata,..mogoče ga je kdo prek marketplace-a z mano,.. pa mogoče ti je ratalo znebit se tega sporočila ?
očitno brskalnik ni podprt z ustreznimi protokoli, da bi šifriranje klepeta v njemu delalo zato ti na telefonu tudi ne teži, ker ima zadaj svoj browser
si že imel z nekom šifriran chat, ki ti ga zdaj pač ne bo prikazovalo
Jaz grem za vikend v kemp do sosedov, jutri (sreda) lepo mercator kupon plato Uniona z 25% popusta, sabo vzamem ene dvoje čevape, nekaj spečem, v soboto grem ven na večerjo in potem v lokalnega diskača pogledat kako in kaj - GLAVNI DOPUST SO MI PA ODOBRILI ZA KONEC JULIJA TAKO DA WUHUU
Tole je namenjeno za tiste, ki so ravno stari 20, živijo v mestu in si ga drkajo na ekologijo. Tako kot tist CX-5, ki ima zelene okraske vsepovsod... pa seveda napise da je vse ekološko
Jap. Js mam 1440p in 240hz. Mam pa 5900x pa rtx3080. Pr določenih zadevah se pozna ko greš iz 32 na 64GB. Če vidim kje kak dobr deal za 64GB (2×32 ali pa 4x16) kit 4000Mhz in cl18 ga mogoče kr kupim.
Predvidevam, da maš ti tut 1440p? Ja, ko greš enkrat nad 1080p frejmi padajo na višjih nastavitvah. Če maš refresh rate 144Hz ali več, je kr težko met konstantno 144+ FPS, da to polno koristiš
Ja, jaz imam ultrawide 1440p in 144hz... pa se tle res te prčkarije poznajo takoj.
Jest imam 16gb 3200mhz pa imam ingame (warzone, pubg itd.) max 12gb ram usage. FPSji so med 150-180. S tem, da mi v ozadju delajo se programi in chrome... Z lahkoto lahko tudi streamam. 32gb oz. 64gb ti pride prav v primeru, da si nek hardcore programer.
Imam pa ryzen 5 3600 pa msi 3070 ti.
Je pa res, da se sedaj dobi relativno poceni ddr4 32gb kit, ker je ddr5 že uzuni. Koliko boš pa dejansko imel od tega je pa vprašanje.
Ja, ker je igra tako narejena da če vidi da imaš 16 gb porabe ti omeji na 12, če imaš 32 imaš pa 18..
Sem jaz isto tako folk prepričeval, dokler nisva fizično pri kolegu probala in je vzel eno palčko ven, pa so kr naenkrat fpsji padli
Pri meni je težava da ta ultrawide žere in žere piksle, frejmi pa potem padajo.
Oh yeah, začel sm sestavlat novo kišto. Slikce bojo! Rabm pa mnenje... Razmišljam, da bi zadnji exhaust ventilator priklopu na CPU OPT 4-pin, da bi mu vrtljaje uravnavalo glede na temperaturo procesorja. Nekak skladno s tistim primarnim na hladilniku.
Torej bolj kot se proc greje, bolj tut izpuh meče ven. A je kdo to že probu? A v idle načinu potem laufa na višjih obratih? Verjetno ni bistveno glasnej? To je tut edini 120mm, večji zadi ne gre, ostali fani so 140mm in so praktično neslišni. Dal bi jih v biosu na stalno delovanje na 30%. 2x 140 spredi not, 1x 140 nad hladilnikom zgori ven. Hladilnik ma pa še svoj fan. Zadi bi pa potem meu 120mm na CPU OPT ven, da ne bi biu omejen na 30%. Je to ok zamišljeno? Hvala vsem entuzijastom za odgovor ☺️
Postavitev je povsem ok, tudi zadaj je lahko povsem stacionaren. Odvisno pa kam boš obrnil cpu hladilnik, mora biti tudi poravnan tako, da piha nazaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naročil 64 gb rama
Povezava za deljenje
Deli na druge strani