Nisi ?e sre?al skinheadov....fak kaj sm laufu pred leti....to pa so norci, ni va?no kdo pa kaj samo u?gi po sirotinji...s fla?ami,granitnimi kockami ipd., ?eljust so ti na robnik dal pa pa na glavo stopil da se ti je zlomila pa ne zajebavam se.
Da ne govorim kolkrat smo se zaka?ili oz. skoraj bi batine dobil samo zato ker sem iz Novih Jar? ipd., da ne govorim da v Fu?ine nisem upal it ipd., to so bli cajti ej haha
Pa? ?e si ob nepravem ?asu na nepravem mestu zna? hitro dobiti mimgrede.
glej vrjamem da je blo vcasih drugac. zdej je tudi drugac. js uglavnem nimam problem ce jih ne iscem. nikoli sr nisem tepu brez razloga,vcasih sm jim dal bcasih sm jih dobu,sam nikoli nism reku da so me tepli k sm cefur in da je to racizem itd. pac mocnejso so bli in sm jih dobu. thats it.
Pa tko kot js, delam in znam marsikaj, pa ne grem v lublano in organiziram parado ?alabajzarjev?
Pol me pa konkurenca pefuka in nauk je ?
PS. Aja, gre kdo zraven, boss je primeren, jures, mare, symon, klopko majo ?e licenco ?
caki caki,ne mesaj zdej zgodbe njega ni konkurenca..konkorenca bi bil ce bi on osvajal punce,ali pa ce bi ga zenske prebutale. tko so ga pa tipi. in tukaj je to drugace.
Mene pa njihovo metanje ven moti (a gremo narediti parado ponosnih heteroseksualcev??) ampak po drugi strani pa ne more? enega takole po doma?e povedano prefukat. Potem za?tihajo ?e unega budista, dve dru?inski tragediji... Tale luna je o?itno oreng mo?na.
glej mene ni se nihce kr za brezveze prefukal,pa sm bil sam ponoci sredi lj,kr itd. nikoli nisem imel tezav. bog ve kaj je reku, pa kaksnega izival. js pravim da nihce ne dobi nekej ce si ne zasluzi. pac moje misljenje.
sj mene tudi e motijo ampak razkazovat da si pac istospolni usmerjen tudi ni treba. to je moje mnenje. pac si kr si bodi zase ne za druge. tudi barisevic je natepal pse pa ni se s tem hvalu pa razkazoval.
S tem po?etjem si bo? lahko nakopal velike te?ave na tem motorju.
Zakaj pa je preve? da pi?em, lahko pa se sli?va.
V?eraj sva z Lampo cca 20 minut sedela v avtu pred firmo, ker je tolk padal de? da je blo ve? kot 5 cm vode na parkingu, de? je padal kot da s kanto zlivajo vodo dol in veter je tolk vlekel da se je saker od ?as do ?asa zaguncal, kot da bi "telovadil" na zadnjem sede?u.
?el spat ob 7h zve?er, zbudil ob 6:20 in vstal ob pol 7h zjutraj.
sj sm pogledal olje pa to. je na pol merilne palice. itak v torek mam servis. tko da ja. vem pa da ni dobr zamujat. sam nimas kj,noseca zenska skoraj pr koncu ze,ps morem bit razumen.
?ak, da ugotovijo, da je ?e pol ma?ine fu? in da to vpiva na delovanje airbagov, ro?ne zavore za rezervno kolo in webasto grelca jutranje kave.
js nimam z njim probleme,ceprav zamujam z servisom ze za 2000km,so mi brezplacno resetiral racunalnik da mi ne utripa dpf(opozorilo za servis). vse mi zrihtajo,nadomestni avto. tko da zaenkrat zadovoljen.
To so meni v puli rekli ko se je DPF prizgal na M5, zamenjal pod garancijo in danes ima avto ze 150.000 z novim lastnikom
ja sam meni se ni lucka za dpf prizgala,se je sam lucka za motor. nevem. bom vzel skatlico vn,pa pocakal da se simptomi ponovijo on potem magar btc servis.
mazda sla v safe mode ,prizgala se je lucka za motor,baje da je fuc lambda sonda nekje cez 600e..ni hotla se navit vec kot 2500 obratov,peljem na servis mi resetirajo in zaenkrat je mir..drug teden pa servis,bomo vidli kako bo..upam da mi bojo zrihtal pod garancijo...neki kao niso hotli ker imam cip notri...po resetu naredu cca 300 km brez problema..je kdo imel podoben problem?
Koliko pa te je prislo vse skupaj s postnino, carino,... in koliko casa je potovalo po posti? ... Malo mi je sicer "kicast" meni ... tale od Caske mi je bolj vsec ...
vse skupaj kamera 20e,dvb-t okoli 60e,pa radio s postnino carino itd..420e skupaj od tega 70e carina potovalo je od petka do cetrtka s tem da je bila pri nas na carini 2dni..grafika je HD..edino sem pa cakal 2 tedna k niso imel na zalogi.. dobis se prikljucek za ipod/iphone..tel dela ful dobr,prenese ti direkt cel imenik gor,pa zadnje klice vse..meni spoh ne zgleda kicasto..bos vidu..
komande na volanu delajo vse,razen za tel,potovalni racunalnik dela,zvok je boljsi kot prej. srednji del zgornjega displeja ne dela tok prej ampak zdej sam pise pac kje se nahajas:DVD,SD,NAVI,itd...grafika je ful huda,pase zravn armature itd. ko bos imel cas se dobiva na kavo pa je
js imam olympus sp600pa je super fotkic,sp 800 je predvsem drazji pa tezji. dela super fotke,pa mislim da sem ga enkrat narajmal v sparu v akciji 180e je bil kaksne 2tedna nazaj. poglej mal. razmerje cena kakovost je super.
vcerej mi je zacela dpf lucka utripat. pismo. bo treba servis naredit by by 300e. klicem mocnika pravi da naj se ne vozim dalec,ali naj preprosto ignoriram lucko se ene 500km. k ni glih najboljse stanje ta teden.
?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla.
Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral:
- knauf strop 800?
- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?
- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?
- laminat in obrobe 250?
- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200?
Skupaj 2250?
Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis.
Desno je originalen radio z NAVI, levo pa od Icemana:
sj ni nevem kaksne razlike,edin k mam js razpores gumbov drugacen,pa tista tavelka sta meni grda gumba,pa js mam 8palcev ekran original pa ima 6,5 ali 7...nisem ziher.
aja Jest zrihtal sem iphona,nalozu sem gor ipad firmware. tok za info.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani