Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Men se bo kr odpelal nekam,..?e ta?etrt teden delam vsak dan po 12+ ur,..v soboto smo mel zlo optimisti?en plan, da bomo konc do treh, ampak smo bli itak do pol petih, pol sm ?la direkt v kranj v shoping pa na kofe k eni kolegici, me ?e kli?e ena iz slu?be, da je ena enota brez robe in da je treba prpravt za nedelo zjutri,..mularija pr 20ih je itak preve? zmatrana, ok bom pa js a ne,..in sm bla do desetih zve?er v slu?bi, pol smo ?e eno pja?o spil z natakarji pa kuharjem pred kaminom, pa moj avto ne zna direkt domov in sm pr?la do doma celo ob polno?i,..

Dons pa spet 13 ur, pa ?e kolen me je spet za?el svinjsko bolet,..pa use me boli od smeha, ker tm po ene 10h urah se nama s sodelovcom za?ne mal me?at in je use tkoooo sme?no,..

?e dobr da si lahko vsaj u?ke spo?ijem :rolleyes:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kok mam pa js zlate fante v slu?bi (z eno izjemo),..sploh morm pohvalt na?ga kuharja, ne samo da skuha lih kar se spomnm za malco, ampak mi je dons clo prnesu marele, k sm pojamrala da jih pr nas ?e ni.

Aja pa da ne pozabm na?ga novga organizatorja, managerja al whatever, ki je visel z mano na telefonu celo ve?nost, da sva ?la ?ez mojo predstavitev za sestank,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma pomojem ne bo tko hudo,..itak mam probleme s tem ?e od 3. razreda O?,..je pa res da se mi to ni naredl ?e ve? let. Pa tud zdle ni blo tko hudo, ker ponavad sm bla kr ka?n teden invalid, zdle sm pa ?e dva dni v akciji,..sicer v bolj po?asni akciji, ampak jbg, ?e so mi trije sodelovci zbolel in niti nimam izbire.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

IN trend se nadaljuje, u?er do osmih, dons do pol sedmih, s tem da sm dons zjutri uspela v zmrzovalnci stopt na led in sm si vrgla vn kolen,..no in po devetih urah na nogah in v stalni akciji, pa po stopnicah gor pa dol zdj komi ?e hodm,..jutr pa nimam pojma kako bom sploh pr?la do slu?be, ampak vsaj moja motivacija dela tko da je vseen mal la?ji :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No vsak dan bol?,..dons sm bla ?e do pol devetih zve?er v slu?bi, jutr bo pa sploh odklop, in mi pomojem ne ka?e n? kej bol?. ?e dobr, da si mam vsaj na kom u?ke za spo?it :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e spet ve? k 12 ur v slu?bi,..pol jih je zbolel, dons je ?e ?ef zbolu, tko da adijo pamet, dela pa tok da se vn ne vidmo, pol smo mel ?e ?talo z dobaviteljem in smo ostal brez celga naro?ila, ker je na mojem biv?em delovnem mestu o?itno en idiot napol slep, ?e dobr da mam veze i poznanstva, da smo vsaj robo dobil,..pa ?e tko sm zmedena da ne vem kje mam glavo, pa sm ?e misla da me je minil, zdj k sm pa nazaj z dopusta (?e temu sploh loh re?emo dopust) me je pa spet tok zamedl da adijo pamet :blush:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

za?el sem se potegovati za jamra?a leta...

- petek Buda - Medvode, pridem dam 22:00 obleko dol, delavske gate gor, zahakljam prikolico in za Rovinj

prihod 01:30

- sobota kava 08:00 ter cel dan podiranje prikolice,

- sobota 15:00 po? prikolica prestavljena k obali

- sobota 16:00 ves podenj, baldahin, kovinski gadafi v avt. prikolico in na pranje - tam vse ven in ?e enkrat notri

- sobota 17:30 pucanje in priprava po? prikolice za zadnje dni na obali, ter da se jo zahakla in odpelje

- sobota 18:00 kurc gleda zdravnike in hrbet grem plavat, ne morem ve?

- sobota 22:00 po moje me je zmanjkal....

Nedelja 07:30 mulca o?i o?i...a o?i se ne more niti premaknit.....bom napisu samo peezda pa em?o

Nedelja 08:00 - 15:00 prelaganje v mukah sem in tja

Nedelja 16:00 odhod s kramo v avt. prikolici - ?eh style.... :D

Nedelja 19:00 doma se seveda u??ije, v de?ju pospravljam vse iz prikolice

Nedelja 20:00 v nalivu in vetru nalagam vse dile in ?karpnike v prikolice, ki so le?ali po preureditvi vrta, na nebu xenonske strele, svetlo kot podnevi

Nedelja 23:00 - 0:00 pucam papirje in zlagam stro?ke s potovanj za firmo

Nedelja 00:00-00:30 pucam mazda forum..... :glare:

00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion....

Jebemti tak popis dogodkov,..kje je pa najino sre?anje na AC???? :angry2::angry2:

:P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? :( Res mi je ?al za lojtro, je bila super.

A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:hohoho:

Ti se kr smej,..sam men tud na kraj pamet ni padl da se kej taga loh nardi,..psi so usi pobegnl, pa ?e tisto ?udo k je spodi da dr?i to na mestu je odnesl pod avto. No ampak sm pol usposobla in so prou zakon cupcakesi devils food s ?oko ganachom in meringo zape?eno,..yummy,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lih od veterinarja,..boga Tia je bla operirana, pa ?e Stella je koma ker je dobila narkozo da so ji zobek mle?n trmast vn uzel.

Pa novo igra?ko mam,..brener :D In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? :D Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah,..brezveze use skp,..V pondelk sm zvedla, da je dala sodelovka odpoved, enga so pa skenslal prej?n teden,..tko da smo zdj trije za 11 oz. 12 lokacij. Zve?er sm ?la na koncert v CD in morm re?t, da ni blo lih pametno porabljenih 39?.

U?er sm bla frej, sm se lepo naspala, zve?er je pa Stella spizdila pitaj boga kam in sm jo iskala do polno?i. Kar pomen, da sem bla dons zombi, pa itak mamo ful gu?vo tko da sm bla skor do petih v slu?bi, pol sm ?la v Kranj v nabavo, zdle me pa ?aka miljon biskvitov za poro?no torto, kar pomen da bom jutr ?e ve?ji zombi, pa ?e 2x ve? dela mam k dons, ker morm nardit vse dekoracije pa nafilat torte, v petek morm pa sestavt torto in jo dostavt, kar bo pomojem lih do ene polno?i ratal, v soboto bi mogla pa za?et dopust, ampak ga ne in bom spet lepo ob 5h zjutri lahko v slu?bi.

Aja pa ?e stojala za torto nisem dobila, ?eprou naj bi bil narjen ?e nasledn dan (to je blo hm,..10 dni nazaj?) u?er ga grem iskat,..niso ble nogice nalimane, dons je ?la mt mim,..so ugotovil da ni pobru?en tko k bi mogu bit,..enga bom zadavla :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sej ne da bi se hvalu ampak men je ratal v treh tednih nabrat 266 ur, se prav v povpre?ju 88,6 ur na teden. dejansko sm sam spat hodu domov in to je blo to

Kje pa dela? oz kaj dela??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam v tem tednu jih bom naredil z dana?njim dnem 65 ur- se pravi 25 nadur.

Priden,..sej ?e ti je kej v tola?bo, js jih mam tud vsak mesec 60-70 :) Pa preve? nas je baje,..go figure.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.