Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dons sm se ceu dan vozu z Bavario 5 - zadnje izvedbe 530 d, pol pa ko sm se usedu u vouka, no pa tut ?e bi se usedu u kero kol drugo Mazdo, loh si mislte kok je biu ?udn filing! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja, sam ?e bo? hotu d se karkol zmenva glede tega, pol pr?akujem od tebe mal hitrej?e reakcije k ponavad (pr teb res vsaka stvar traaaaaaaaja), k pol bo? sam seb kriv, ?e bo? ostou brez, tko da povej ?e je to to in je s tem zame zadeva zaklju?ena!!! ;)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja Sa?o, hehe al pa blago re?eno tu ma? fuknen na pleh (prej to) pa si sammu seb lagat, d bom ?e krotiu to ?vauco, no sej upam da bo prevladu razum in ne ta obsedenost, u tem primeru se mi itak obeta pol u kratkem bankrot! <_<:hohoho:

Sam bi bla pa pol mal drga?na scena dreg rejs furat s 321 KM, pa ker zvok, no stro?ki tut vrjetn, sam itak bi ga meu samo za 2, 3 mesce! :ljubezen::ouje:

Sm pa mal ra?unu, moje use 3 mazde do zdej majo skupnih 330 KM! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadnje ?ase zeeelo po omejitvah vozim, od tele nesre?e s psom, pa ?e bolj, ?rni vouk me pomirja! :ljubezen::P

U planu je bil M3 (tprav, ne Mazda - z zadnjim pogonom) za moj naslednji avto, zgleda bi bil to pravi nesmisel, glede na omejitve! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalt moram Bbilderja, k mi je zrihtu dele za vouka, pa jih pomagu upenat oz. je biu kr glavni delovodja, pa tut Nisde je biu taprav dec pri o?ivlanju ranjene zveri! :danzoman::hohoho::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Sva se z Denisom lih vrnila iz Idrije, kjer sva bla pr Bilderju u svojstvu ?rnega razbitega vouka, ki je zdej ?e mal bol?, so mi pa prej neke lu?ke za?ele svetit u okol ?tevca, no sej bom razlo?u u temi "te?ave" , pa ?e ma kdo kak nasvet u ?em je hec! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Aja, pa pozabu sm povedat, da sm tud jst mau pokasiru. Ja, me boli noga pa roka. Pa se zdej ukol dohtarjev podim da me mau po?timajo. :( Skratka dr?te pesti zame, da bom loh ?u ?imprej spet na boks pa na fikmez z mojim voukcom.

Pa tud zmenn sm za nakup ene litrce, ampak ne vem kva bi to blo: mogo?e Martini mogo?e pa ne, res ne vem. :D Se ?e neki cajta menim z nekom (tud to ne vem s kom to?no), pa je zdej res ?e skrajn cajt, da to realiziramo. :bravo: Moooooraaaaalaaaaaaaaa :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Evo u sosednji vasi sem razbil ?rnga vouka, priletel mi je pes, nekontrolirano, se iztrgu lastniku z vrvice in direkt pod voz! <_<

ful mi je ?ou psa! :(

No koreta pa je tut po?teno pokasirala, tko da res morala! :osramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.