Vozit ni noben problem. To vsak zna. Celo opica v cirkusu zna vozit avto. Ne zna pa vsak pravi ?as avto ustavit. Modrost in znanje je v pravo?asnem in varnem ustavljanju, ne pa v pospe?evanju in polaganju ovinkov ter prehitevanju.
in tega tebi zagotovo ne manjka?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mi smo tekmovali s ?asom,tako da smo po sestopu s 3glava morali kar pohiteti! Tud navzdol ni blo problema tako da je Komar?a za okoli pa je takoj 2h dlje! Naj pa bi zadnjega 70 letnika zadela kap
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Tale tracker je res ql zadeva,sam jo uporabljam ?e nekaj mesecev,ampak popravici povem se niti nisem spomnil da bi tole priporo?al ko se je spra?evalo po aplikaciji
Res pa da jo imam bol za pe?a?a in kolesarja?a vklopljeno
Ja res je, po navedbah zdravnikov je z mojim bratom vse v najbol?em redu, v?eraj je bil premaknjen na intenzivno in je izven nevarnosti Super rezultat glede na to v kakem stanju je avto, ampak pleh je le pleh in je obnovljiv vir, va?no mi je edino da mi je brat kul
ZAKON!!!
A je za Androida kaka pametna aplikacija, ki ti poka?e graf hitrosti po GPS merjenju? Neki Speed tracker sem si downloadal, ampak nima grafa pa ne ka?e hitrosti nad 250km/h.
mislim da ima? teh aplikacij kar nekaj speedometer in probaj jih nekaj ,sam sem 1x nekaj probaval in nevem to?no na kateri apk. je bila pop. min,max,+graf pa ?e neke malenkosti
tako da le sprobat treba
probaj s tem!
1.SpeedView: GPS Speedometer
2.GPS Speed Graph
Kdo je za - te stare ceste so odli?ne za moto, nevideni koti?ki, panorama izredna, z dvema gorskima prelazoma. Meni ena lep?ih tur s postankom na pla?i
Ali z drugimi besedami, kdo gre poleg , Za?eljeno je enkrat drug teden med tednom.
?tej me zraven
za kateri dan pa v dog.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani