Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 10 urami je Nejc1986 napisal:

Ne bom lepil računov :) Bo izgledalo kot da smo na FB, Mazda forum je pač bolj resen :) Dajmo rečt da je bilo primerljivo z nami  in ceneje kot na turistični točki v SLO :)

Ta s FB je dobra in resnična. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 25 minutami je Jest napisal:

Koga zagovarjam? Moji??? Dej nehi bluzit… Si ze zacel s svojim zaljenjem vsepovprek…

Glede na to, da nisi odgovoril na moje vprasanje, sklepam, da torej drzi… ;) 

Seveda vedno zagovarjaš lenobe od levakov. Poglej si samo sedanjo nesposobno vlado. Vse bodo spravili v rit. Še dovro, da "se je odstavil" Loredan, da ne naredi še večjega stanja v zdravstvu. Sicer sem jim pa napovedal kratek rok trajanja vsi normalni imajo te vlade že poln kufer. No, mogoče edino kaka opica iz Afrike ne. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

A, ko je imel čelavi iste fore, ti ni šlo na živce?

Pa to, da so petkovi kolesarji tu, je spet ena zabloda nastala v tvoji glavi.

Ne, čisto dokazano, da so to petkovi fičfiriči in btezdelneži. Pa kdo normalen se bo udeleževal takih zablojenih shodov. Se ve, kdo je uničeval našo lastnino in koga so upravičeno zalivali z vodnimi topovi, da semi malo ohladijo glave. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Kako ves, da so ravno petkovi kolesarji? Si bil zuraven in so to tvoji kolegi..??? :D  Drugace tezko trdis to... razen, ker se ti pac fajn zdi ... da povsod zraven mesas politiko... Ali eno res mislite, da se mora vlada ukvarjato z vsemi traparijami? 

Prevec FB res skodi :P

Nekaoo podobno bi bilo, da bi nekdo trdil, da zato ker je nek rocker umrl zaradi prevelike doze, da to pomeni, da so vsi rokerji mamilasi. Lahko to potrdis?  :P 

Na Metelkovi se zbirajo raznorazni osebki, ki jih boli "K" za politiko ... So pac "umetniki" in "kulturniki" ... nekateri bolj, drugi manj ... (narekovaji so z razlogom) ... 

Ne vem a jih ti zagovarjaš, ker so "tvoji"? 😉

pred 44 minutami je Slivka napisal:

Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...

Drži se raje svoje lopate in njive. 😉 Nekatere stvari so prezahtevne za hribovce. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 32 minutami je Jest napisal:

Nevem zakaj ste eni mnenja, da morajo bit za vse krivi levi, pa desni, pa rdeci in crni, zeleni in modri pa politika… pa vlada…

Pac nekateri ljudje niso cisto normalni ali pa so samo drugacni… ampak to se ne pomeni, da so sploh politicno opredeljeni… ce pa ze, pa ni nujno, da so ravno od “tadrugih” … ;) … 

Se strinjam, da naj to velja za vse enako. A na živce mi gre, ko sedaj fafajonka in holob ne muknesta niti besede, ko dobro vesta, da so njihovi petkovi kolesarji krivi. A ko menita, da je kriva druga stran, pa lajata takoj na državni tv. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Grem po pločniku in pogledam gor po stavbi, če je kateri od sodelavcev na oknu. Ravno takrat prileti golob in se mi userje na čelo in lice.

Nisem se smejal.

Nisem jokal.

Nisem se jezil.

Enostavno sem bil srečen, ker krave ne letijo...

A to si pobral v kakem cicibanu? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Kako takoj pomislite na klobase in čevapčiče. Možakar se je zatipkal, pa kaj. Lahko bi sam povezal, da je @Alex hotel napisati, da je stal v kolibi. Sicer v kolibi na kolesih, ampak to so že podrobnosti...

Ko omenjaš kolibo, takoj pomisliš na tvoj razpadajoč kao delovni stroj. 😉

pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Pa si preživel koline?

Dejansko so te naše podalpske avtoceste bolj podobne kolinam, kot pa avtocestam. To ni a od avtocest. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Nisem za nasilje ampak potrebno je vedet kaj se sme in kaj se ne sme... 🤔

Zamislimo si kaj bi bilo, da bi policija nabrcala izgrednico, ki je čečkala povsod.(novica dneva) Tako jih je pa dobil tisti, ki je skrbel za red, luda kuča.... :wub:

Najbolj žalostno je pa to, da so vodilni (vlada) tiho. Ponavadi takoj lajajo, ko niso njihovi simpatizerji v igri. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

S tem stojiš v koloni ravno tako kot s kakšnim osnovnim modelom Rene, na primer Twingotom...

Proti DARSu in našim avtocestam niti ta nima možnosti...

Čista resnica. Nazadnje, ko sem stal v kolini proti Ljubljani (temu ne moremo več reči vožnja), se je zdraven mene premikal Lambo aventador. Še s skuterjem ali celo biciklom bi bil hitrejši. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobro, da se horda ni domislila, da ima policaj tudi orožje - bi mu ga še pobrali...

Pravim, da se mi ob prebiranju takih člankov kar malo stoži po milici...

Enako. Bi malo te razvajene mamine sončke peljali z Marico en krog... po makadamski cesti. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Kolikor je meni znano (lahko, da je vir informacij nezanesljiv!) jih je policaj dobil zato, ker eni punci ni dovolil čečkat (risat grafite) po avtobusu od LPPja...

Res je. In ker razvajeni punčari ni pustil uničevati javne lastnine, je prišla horda levih anarhistov  in ga pretepla. A nimajo policaji tudi orožja za obrambo? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Njihovi... od kdaj so pa anarhisti navijači politike? Sej verjetno vemo kaj pomeni anarhija, ali pač ne?

To je "organizirana "anarhija. Petkovi kolesarji. Najbrž so se maščevali nedolžnem policaju, ker so jih robokopi  upravičeno malo hladili z curki vode. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Uradno so  bili rdeči anarhisti z Metelkove. Kje je zdaj rdeča baronica in leteči golobnjak, ko delajo "njihovi" pizdarije? 🤔 Niti besedice... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Samo tista tipka, kolikor vem ne deluje, ce ni kljuca v blizini ... :) ... Za CX-5 se ne spomnim, kako je bilo... pri CX-60, ki ima obe tipki eno zraven druge (za zapiranje prtljaznika in zapiranje prtljaznika z zaklepanjem). Samo zapiranje prtljaznika deluje tudi, ce nimas kljuca v zepu, zapiranje s hkratnim zaklepanjem pa ne deluje, ce nimas kljuca v zepu ... 

_88__Mazda_CX-60_Homura__4K____360°_View___Interieur___Rhodium_White__51K____Full_options___No_talk_video_-_YouTube.png

Isto tako ima dve tipki  cx30. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Kakorkoli, sigurno nisi bil v 4 zvezdičnem hotelu in sta več ali manj rabla zgolj za prespat. Pa še izven sezone, manj turistično zanimiv kraj, itd itd.

Ja pri porivatnikih se najdejo tudi nastanitve v Bohinju, malo stran od jezera v takih manjših vasicah za 100€ ali manj, še posebej če ni v sezoni.

Glej pa nisem odvetnik od nikogar in mi prav dol visi kake majo cene, zarad mene tud če najvišje bo vsaj manj neotesanih turistov tu. Ampak vseeno bi bilo dobro, da primerjamo jabolka med sabo in hruške med sabo ter da tega ne mešamo kar napovprek.

Sesto (sexten) manj turističen kraj??🤨 Tre cime so svetovno znane, najbrž veliko bolj kot Bohinj. Hotel pa je bil odličen, s tremi zvezdicami, z odličnim in obilnim zajtrkom. Če bi bili v višku turistične sezone bi bila cena 20€ dražja. Ja, smo veliko predragi. Dokler si bili turistični boni je bilo nekaj domačinov v teh hotelih, sedaj pa nič več. Ne bom se čudil, če bodo gostinci jamrali, da ni bila sezona uspešna, tako, kot so mislili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Z vsako vlado ista zgodba, zdravstvo se pa vedno bolj utaplja oz. gre po poti Hrvaške, kjer je v Zg lahko kar kritično, če nimaš vez.

Imam občutek, da, se vsi utapljamo, ne samo zdravstvo. Tej vladi dam še kakih šest mesecev življenja. Šivilja se je tudi zapletla z črno gradnjo in sedaj samo nekaj stoka, ko jo povprašajo o njej. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Torej, po tridesetih letih sem danes zopet obiskal zeleno, plavo laguno in Vrsar. Na kratko-Istro. 😊

Na zapadu mošta novo, bi lahko rekel. Razen avtoceste in modernejših ostalih cest in krožišč je vse po starem. 

Celo nekatere restavracije še vedno delujejo po štiridesetih letih , le lastniki so se postarali. 😊 Skupaj z nami, seveda. 

Ustavili smo se na kosilu v Ladrovićih pri mojem starem kolegu Ivetu in njehovo ženi Mirjani. Zdelo se bo čudno, a jedli smo odojka in jančka na žaru. Lažem. Prvič v življenju sva z ženo jedla surove repke od škampov.😊 Seveda tudi škampe na žaru. Bili so  čisto sveži, ulovljeni v Kvarnerju. 

Cene pa v mestih različne. V resortu "Funtana" v Vrsarju je bil recimo kapučino 3€, pivo 0,5l 5,50€...moj kolega Ive ima še kar normalne cene.😊

Je pa, tako od oka, po tablicah sodeč tam ene 60% Čehov in Slovakov, 10% Slocencev, 15% Nemcev in Avstrijcev, ostalo so Italijani, Nizozemci... 

Plaže so zrihtane, morje ne preveč čisto, polno meduz. V glavnem, za kak izlet in kaj pojesti je ok., da pa bi moral preživeti teden dni na dopustu kje v Istri  pa no way. 

Še cenik. 

IMG_20230708_133532.jpg

IMG_20230708_133536.jpg..IMG_20230708_133611.jpg

Pa še vedro (20 kg svežih, #e skoraj živih škampov) 😊

IMG_20230708_141327.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

Ne vem, ker ne koristim hotelskih uslug oziroma mi hvala bogu ni treba. Drugač pa ja 4 in 5 zvezdični hoteli pač niso poceni in tudi nikoli niso bili. :nevem:

Za to ceno prespiva z ženo v Cortini' d ampezzo dve noči z zajtrkom. Nazadnje sva plačala v Sestu (Sexten)-tre cime  84€ /noč z zajtrkom v centru mesta. 

Se pravi, da bi prespali za enak denar kot je ena noč v Bohinju 3 noči. 

Slovenija je postala, tako kot hrvaška, predraga tudi za turiste. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Boss napisal:

Samo za @Alex , ker ga je bilo tako strah, da bom bankrotiral v Bohinju. Tole je drugače ena boljših Pizzerij in na zelo obljudenem punktu.

image.png

Aja pa tud uni od dol niso kej dosti podražili sladoled. Oreng in dobre kepce so po 1,5€ in to skoraj pri jezeru.

Le parkiranje so zasolili, da se jim še Zoki čudi.

Kaj pa spanje? S so te cene za dve osebi na noč z zajtrkom tebi poceni? 🤔

Screenshot_2023-07-08-05-19-33-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 22 minutami je Shrek napisal:

Zanimivo...zdaj pa tak pljuvaš po hrčkih...

Pljuvam po njihovi pohlepnosti. Sicer pa sem bil že po vsej hrvaški, večino otokov, prav tako večkrat  v Črni gori. Med drugim smo recimo pili kapučino na Sv. Štefanu. 😊

Sedaj je to nepojmljivo. In zanimivo je bilo to, da je bil kapučino čisto normalno drag.

Na hrvaško enostavno ne grem , ker je veliko lepih krajev še za videti. Mogoče pa kdaj... 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.