Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede

setlista

2x Rush :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Po mojem to ni strokoven ?lanek,ker v njem pogre?am rife Van Halena :rispekt: ,pa kak?en od Queen-ov

tudi manjka,pa Free so imeli tudi hude itd...

Tak?ne ankete niso nikoli objektivne.Nekateri so tukaj gor enostavno zato,ker so bili popularni.

Se strinjam z Alexom, veliko tega manjka, in marsikaj si pomojem ne zaslu?i biti gor.

Absolutno pa manjka tale riff: crazy train :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi.

LoL :hohoho::hohoho::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pa dobr, al se men zdi al je to res mal?

meni taka stvar (+kasko) pride mal cez 3x vec?

a so to kake :policaj: veze :)

nobenih vez <_<

osnovno zavarovanje+divjad........220?

cestnina 73?

tehni?ni 26?

o.k. ?e mal ve? kot 300 :(

mazda323......je pa ni, kakor vzame? :ne vem: ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Te neki ze vnaprej izpovnjene napovedi so sama natega, da je ne bi blo poztrni, pokvarjeni, *******, drzavi kej placat oz. nazaj dat.

No pa ne tega pozabit na bli?ajo?ih se volitvah......kdo vam je podaril vnaprej izpolnjene napovedi.

Jaz naprimer do sedaj ?e nikoli nisem pla?al, vedno dobil nazaj.....in prvi? ko mi namesto mene dr?ava izpolni papirje, glej ga zlomka dol?an 50? <_<

Hmm, nekako mora JJ za predvolilne bombon?ke not prinest :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.