Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Slišal sem, da so se združili nekateri naši znani infektologi/mikrobiologi in Italjanski iz Trsta, kjer raziskujejo cepiva.  Pogled pod mikroskopom je grozljiv. Pravijo, da v  fajzerju po par minutah začnejo nastajat neke čudne strukture in kristalizira. To je zelo nenavadno in sploh ne vedo, kaj naj bi to bilo. Vsekakor nič dobro na dolgi rok...

V javnost pa ne smejo dati, ker se bojijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res narobe svet. Včeraj primer na urgenci.

Zdrav človek ne more v spremstvu bolnega (nič v vezi z covidom) zastopat v bolnici. Bolan niti hodit ne more in zdrav bi mu pomaga, pa te na vratih grdo odslovijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi jaz bi, če bi imel čas.... Ma pri treh tamalih je mission impossible...  

No ma vseeno si vzamem po kako urico, posebno zgodaj zjutraj, ko še spijo: 

Nedeljsko megleno jutro sem izkoristil za štart v Razdrtem, sledil je trail po Jakobovi poti do Podnanosa (tam cepivo pri sodelavki) in nazaj vzpon skozi Lozice ter Otošče do Razdrtega. Super trail. No, tudi padec in polet čez balanco 🤭. Na srečo vse ok, saj ščitniki so odlično opravili svoj namen. Vseeno me levo zapestje in vratne mišice malo bolijo, ko sem z glavo pribil v teren. 😔

Zajeta slika.JPG

Zajeta slika1.JPG

242969931_10220039587760829_8092820697284086391_n.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 45 minutami je Bini napisal:

In to naj bi bilo nekaj strašnega,to je reakcija na cepivo in čez dva dni bo kot nov....👍

Ma roko na srce tudi normalno ni. 

Kakor se jaz spomnim pa to v vojski, pa  cepljenje proti klopom pa vsako leto cepljenje proti gripi... nikoli nisem bil tak. Kvečjemu rahla bolečina na mestu vboda.

Pa sem ga vprašal, zakaj se je cepil pa mi odgovori, da zaradi gostiln za jest marende😆🤣. In tudi vsi ostali za pohajanja na okrog po šoping centrih😂. Je pa prav za starejše, da se cepijo👍

Ah. Brezveze... itak to je posilstvo kar dela oblast.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 45 minutami je Bini napisal:

In to naj bi bilo nekaj strašnega,to je reakcija na cepivo in čez dva dni bo kot nov....👍

Ma roko na srce tudi normalno ni. 

Kakor se jaz spomnim pa to v vojski, pa  cepljenje proti klopom pa vsako leto cepljenje proti gripi... nikoli nisem bil tak. Kvečjemu rahla bolečina na mestu vboda.

Pa sem ga vprašal, zakaj se je cepil pa mi odgovori, da zaradi gostiln za jest marende😆🤣. In tudi vsi ostali za pohajanja na okrog po šoping centrih😂. Je pa prav za starejše, da se cepijo👍

Ah. Brezveze... itak to je posilstvo kar dela oblast.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem bil z kolegom, ki se je včeraj cepil z fajzerjem, 1.dozo po pol leta prebolevosti z covidom. Cel v obraz zatečen in rdeč pa celo telo se mu je neki treslo.... Ni pa se zmeril vročine. Sigurno jo je je imel.

Neki je v tem strupu😖 A bem vsako telo je različno...😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Alex ma ne vem, če je tako. Na FB imam nekaj "JJ" prijateljev in zanimivo, da tudi njim je dojadilo😆. Tudi "JJ"jovski oz. sredinsko belčki so anticepilci. Verjemi mi, da je tako. 

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.