Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Grejo v nebesa Hilda, ?ernigoj in Zidar.

Pa Sv. Peter najprej vpra?a Hildo, za koliko bi mu eno ?karpico naredila.

Hilda: za jurja.

Peter: ok, hvala. bom ?e malo vpra?al...

Pa pride ?ernigoj in isto vpra?anje.

?ernigoj: za tri jurje

Peter: pa Hilda mi naredi za enega. Bom ?e vpra?al...

In pride ?e Zidar. Isto vpra?anje.

Zidar: za 10 jurjev

Peter: pa ti nisi normalen. Hilda naredi za jurja, ?ernigoj za tri. Ti bi pa 10.000 EUR

Pa mu re?e Zidar, da stopita okoli ovinka, nakar mu re?e:

Lej, ti vzame? tri jurje, jaz vzamem tri jurje, ?ernigoju da? tri jurje, da je tiho.

Hilda pa naj dela za jurja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kupec je kupec, tisti kupec, ki pa misli da je kralj je pa ponavadi navadna pizda...

Zato pa smo narodi tam, ker vsak proda svoje dostojanstvo za drobi?.

Kupec se mora prav obna?at do prodajalca kot prodajalec do kupca.

se ?ist strinjam =)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

evo... bravo na?i vrli politiki in strokovnjaki!

http://24ur.com/novice/slovenija/drzava-uk...ne-izdelke.html

narod si bo pisal sodbo sam... z nakupom ?kart robe :(

Mor? vedt da se veliko ne bo spremenilo, vsaj kar se tehnike pa avtomobilizma in podobnega ti?e ne.?e proizvajalci (dobavitelji) ne bodo imeli garancije jih ljudje ne bodo kupovali simpl k pasul :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVO LETO 2011
Napisano

Vse je bilo ?e povedano, tako da ne vem kaj naj ?e za?elim skupini ljudi, kot ste vi :D

hmmm

poleg vsega na?tetega ?e veliko dobre dru?be, zabvnih ve?erov in dobrega spanca (najbolje ?e po dobrem seksu :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
takim bi blo treba prepovedat se v avto sploh usest, mislm sj razumm slabe dni pa tko naprej al pa nou avto ampak da zapel? na 2 avta in se pol odpel? k da ni n?, pa da 3 dni obra?a? avto k bi ga loh skor na mestu obrnu je pa mal preve?.

loh bi se pa od tega kj nau?il =)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lu? u sobi mi je crknla, od 3 ?arnic sam ?e ena svet, men se pa nda teh ?arnc menat k je nimam kje prjet pa mi vsaki? ?ipca dol pade pol se pa pore?m in dubim steklen drubir u prste <_<

Zmatran sm od kinecta k ps, pivo pa 5 ur to na?igat utrud ?loveka. Aja pa ratal nm je steni vogal odbit tko da to bo vesele k se lastnik stanvanja (fotr) z dopusta vrne :D

p.s. sj vem da kit vse re? sam men se farbat pol ne da k ma itak neke posebne farbe tisto steno in bi blo treba celo pofarbat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.