narod si bo pisal sodbo sam... z nakupom ?kart robe
Mor? vedt da se veliko ne bo spremenilo, vsaj kar se tehnike pa avtomobilizma in podobnega ti?e ne.?e proizvajalci (dobavitelji) ne bodo imeli garancije jih ljudje ne bodo kupovali simpl k pasul
takim bi blo treba prepovedat se v avto sploh usest, mislm sj razumm slabe dni pa tko naprej al pa nou avto ampak da zapel? na 2 avta in se pol odpel? k da ni n?, pa da 3 dni obra?a? avto k bi ga loh skor na mestu obrnu je pa mal preve?.
Jst ma pa sre?o k mam dobro prjatlco k mi je dans tko lepo re?ila ko?o, kr jst nism mogu opravt ne?esa pa je ona namest mene se zajebavala s pisanjem ene bedarije. my friends
lu? u sobi mi je crknla, od 3 ?arnic sam ?e ena svet, men se pa nda teh ?arnc menat k je nimam kje prjet pa mi vsaki? ?ipca dol pade pol se pa pore?m in dubim steklen drubir u prste
Zmatran sm od kinecta k ps, pivo pa 5 ur to na?igat utrud ?loveka. Aja pa ratal nm je steni vogal odbit tko da to bo vesele k se lastnik stanvanja (fotr) z dopusta vrne
p.s. sj vem da kit vse re? sam men se farbat pol ne da k ma itak neke posebne farbe tisto steno in bi blo treba celo pofarbat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupu nosilc za monitor, da ga namontiram na steno, in doma ugotovim, da monitor nima lukn za nosilc glup k to?ak
Povezava za deljenje
Deli na druge strani