rama je malo malo... 1GB sm mel na kisti pred skoraj desetimi leti in jih zelo hitro zabijes na novejsih sistemih, tudi samo z youtubom in kaksnih word dokumentom.
AMD je pa malo mrtva veja
toplo ti priporocam da poisces kaksnega intelovega z vsaj 2GB rama, kaksnih 100e drazje bo ampak bo BISTVENA razlika
DMV pla?a? glede na CO2, tuki nima? kej, + ra?unaj da morta it 2 gor, bencin za gor in do 2xl, cestnine 2x, ?e kak?no spanje 2x, samo 1 avto se ne spla?a pogledat ker na sliki tako ali tako vsak lepo zgleda, potem pri nas ?e homologacija ipd. in to kar nanese. Tako da...moje mnenje...ne spla?a se niti pribli?no tole uva?at...ni ra?unice. Ajde da bi ?el uva?at avto katerega gor dobi? par tiso? eur cenej, za ta slaba dva jurja....raj pri nas kaj najdi.
recimo, ce ga tam dobim za 1300e, zbijem za 100e... dam mu na roko 400 mi napise racun za 800.. placam na 800 davek, pol bencin pa to pokrijem..GTjka se pa itak nobena ne prodaja, cene pa tako ali tako vemo kake so.
Preve? pa ima barva dobro stekanje, ne ste?e ni?. ?e naenkrat na?prica? ful barve hitro ste?e, ?e pa po malem samo nana?a? dobi? pa pomaran?o. Vsaj take izku?nje imam.
Yavarye, jebi mu mater, jaz sem svoje po?alabajzu v parih dneh.
mnja, mas prav. Ta je res bosa. Nasploh majo te na?i "voditelji" problem ve?vrednostega kompleksa, mislim da od tod izvira tudi toliko napak...
Ne razumem pa janezevega veselja ob padcu reforme, ki bo njega zadela se 10x bolj kot je to vlado. Zaradi tega sem preprosto sklenil da je neumen. :ne vem:
to?no to. Jan?a na sds.si promovira na veliko kako je ta referendum nezaupnica vlade bla bla bla, pred?asnih volitev al pa dejanske nezaupnice si pa ne upa speljat. pi?ka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sicer pa na debilno degeneriranost druzbe kaze se vec drugih faktorjev bolj ocitno kot pa to da 15 ljudi caka na iphone :ne vem:
nevem, koliko od vas ima avtomobile ki so letnik 2008+ kljub temu da so starejsi popolnoma funkcionalni in vcasih celo manj kvarljivi...
ta tendenca po novem davaj davaj davaj potrosniska druzba.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani