Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No sj, do zdj sm meu IZI, une monopoliste sm ?e zdavni skenslu, k so res pretiraval in izsiljeval da so najja?i na tr?i??u :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lah se pohvalim, da sem kon?no usposobu bicikl, sicer ni ?ist brezhiben, dale? od tega, je pa na dobri poti, ?eprou se je kr zanimiv s takim kr?om okol vozt, pa ?e hitrej sm k z avtom :D

?eprou mam u planu k?nga flexer?ka kupt, ampak zaenkrat bo prioriteta bicikljot :D

?koda k mam do ?ihta predel? pa se morm z avtom vozt <_<

Pa ?e to se morm pohvalt da sem dans ?ou naro?nino sklent, kon?no konc izjav une tete k mi skoz te?i da nimam dnarja gor na tulifonu :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Matr, kok je mogu avto zajamrat ?e je dau pr 140 u 2 brzino :blink:

No ja, ma? sre?o da se nista ubila oz. da vaju ni zasukal.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Un je najbolj?i, k da gol, pa skor umre od veselja, na ?tadionu pa dva gledalca pa pou, pa ?e to na drugi strani :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jst sm jo kr na desno stran napopu. ?e bo mi pa groziu s kaznijo pa bom reku da se bom ustrelu in je to to :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

To sm resno mislu. Pa ne gre se sam za ta ?pil, ?e pri mnogo drugih ?pilih se prodajajo profili, ceno sm pa tud pravo navedu (za zeloo zeloo dobre profile govorim).

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Ne se smejat, te zadeve se dejansko prodajajo. Nekateri idioti dajo tud po 400-500? za vamper?ka :D

Keri lesi :hohoho::hohoho::hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brez?i?ni internet
Napisano

No, sm biu pr simobilu in mobitelu, in so mi odkrit povedal da je Simobil za en drek :D, pa da zadeva vrjetn nebi laufala prek UMTS signala ampak GPRS, in je prodajalc reku da to zna bit u?as ?e slab? k Dial up :hohoho:

Tko da je edina opcija mobitelova ponudba, tko da bi najraj to uzeu. ?e pa kdo zna uporabljat un program k ga je Labi navedu, pa ga prosm ?e mi pride pomagat, dobi za :mi pijemoo: in :vino: in :cheers: in :pepsi::D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lah se pohvalim, da sm kon?no dubu odbija? za fotrovo elantro, matr vola, k da bi meu Saleena S7, tok ?asa smo rabl da se je kon?no najdu en k ga clo ma :D

Ni fajn met preve? nov avto :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brez?i?ni internet
Napisano

Sj to mi ni jasno, ker sam lahko izberem enkripcijo. Je ful opcij, med njimi tudi WEP, sam ta program zalaufat je cela umetnost, usaj po README sode? :D

Dele grem do simobila da mi dajo za 15 dni na probo za neomejen prenos podatkov, ?e bo teh 2/Mb dost pol bom to uzeu, ker 30? pr mobitelu je ?e kr mal velik. Bomo videli. Tnx zaenkrat!!!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brez?i?ni internet
Napisano

Matr, to je pa mal bl kompleksno namestit kt sm mislu :D Rab? ?e 3mio stvari zravn da to dela. Pa sploh nevem kako majo koderan, ker lah sam izberam kje in kako bom vpisu geslo in kak?no koderanje je. Labi, ti kj ve? ve? kako to in?talerat?

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jst sm jo dubu prek Generali zavarovalnce, tko da nimam pojma kok je stara. Ra?una ni, kdaj so jo pa oni dobil je pa tud umetnost :D

Hvala Boss :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brez?i?ni internet
Napisano

Labi, tvoja varjanta mi je ?e najbl u?e? :D

Bom najprej tvojo probu, pol pa dalje. Sam tud od simobila bi mogl bit dost zame, k res sam mal po forumih letam, tko da mislm da ni potrebe za 3,6Mb prenos. Pa 20? se mi zdi lih prou za net. Poro?am kaj bom uzeu.

Hvala usem :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brez?i?ni internet
Napisano

Torej, ?ola nam je kon?no zakoderala brez?i?no povezavo, in sm posledi?no brez neta :D

Zdj pa me zanima kaj uzet glede na to, da mata recmo mobitel in simobil neki brez?i?nih varjant. Internet rabm za forume, pa da kak?en del fifth geara in top geara enkrat na tedn dol potegnem. Vem da Boss ve kr neki o tem, pa bo prosu da mal delite izku?nje z mano, ker kakor vem se pogodba podpi?e za 24 mescev pa se nebi rd zaj*** :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gd?. Ninja, ?estitke!
Napisano

@Nisde: Tu lejt.... :rolleyes: ?e bi napisala "bo? dal, bo? dal" bi blo mrde druga? :D:hohoho:

Jst sm se skliceval na tole ikonco :whatever: , ki zgleda kot sj ve? kaj, in ne na tist k si ti misnla :D Packa :D

Glede "dajanja" pa najbl da se s fantom pomen? :D :mi pijemoo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.