Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 17 urami je Slivka napisal:

To bomo plesali.

Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-380-km-dolgo-pot-s-falconom-kaj-pa-ogljicni-odtis.html

Sej a ni rekla, da je pol bolje da bi s kočijo šla 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUV - modna muha?
Napisano

Sej drgač ma Boss prav po eni strani, ga razumem, propaganda suv-ov, siljenje prodajalcev za nakup suv-a....morda se bomo pa res hočeš nočeš vozili samo še s suv-i čez nekaj let.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Meni je bil uredu, zaradi 3D. Zgodbe so mi itak pocukrane v teh Avatarjih, je pa res dobro posnet :)

Pa 3h je čist preveč :D

To sem pa vidu ja, da je 3 ure dolg, uff ga bo treba v dveh delih pogledat 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUV - modna muha?
Napisano
dne 1. 1. 2023 ob 18:21 je Boss napisal:

Na evo, kam je odpeljala tale obsedenost s SUV-i. Ostali avtomobilski razredi in oblike izginjajo hitreje kot pivo iz hladilnika sredi poletne vročine. Sem kar mal žalosten kam gre vse skupaj. Obup. 😟

WWW.ZURNAL24.SI

Letošnje leto je bilo precej radodarno z novimi avtomobilskimi modeli, žal pa smo se morali od marsikaterega tudi za vedno – ali pa vsaj za...

SUV- modna muha? Prej realnost, mislim da bomo čez deset let vsi vozili take ali drugačne SUV-e. Govorim o novih vozilih, ker dugega ne boš dobu v salonu. Za rabljen avto se bo verjento dobila še kak limuzina. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pol nas je kr nekaj za prespat novo leto 😛

pred 1 uro je Alex napisal:

Letos prvič, da ali ne igramo za novo leto ali pa, da ne bomo skupaj z kolegi iz banda. Vsi so več ali manj bolani. 🙄 Tako, da je padla odločitev zadnji moment, da greva z ženo najprej pogledati predstavo Bizovičarja v Avditorij Portorož, nato bova skočila malo do Izole, kjer bodo igrali kolegi iz Italije (New Yersey - Bon Jovi tribute band). Sledi najverjetneje pot do Kopra, kjer bodo na glavnem trgu igrali kolegi iz Big foot mama. Za polnoč smo zmenjeni z drugimi  kolegi, da se dobimo v Trstu,(če nama bo zneslo) kjer naj bi  tudi praznovali novo leto. Kako bo potekalo v resnici, pa bomo videli

😊

Uff to pa je plan dela 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Just Do It Running GIF by Rocky

Silvester prihaja 😄 Kako boste preživeli jutrišnji večer? Žurersko, na prostem, doma, pižama party, v službi....? 😆

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 urami je g.Wankel napisal:

Sploh nisem dojel, da je Citroen/Peugeot display, pa ga gledam skor vsak dan 😀

16723922836285749184468206787393.jpg

Men tud ni blo nič jasn, bolj k sem gledu, bolj mi ni skup pasalo Bini+display 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Je to kaka zima🤔, že zjutraj 12...?zmeden?

IMG_20221230_064913.jpg

Tko je, globalno segrevanje pa to, pa SUV-i, pa Greta se močno bori proti tem.... 😛

Pa nisi to v svoji mazdi? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Tole je in očitno bo naš vsakdan. Pri vsem tem pa me jezi dejstvo, da plačujemo ljudi (in to dobro plačujemo), da to rešijo. Oni pa to zgolj rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo...

Kaj si mel to, sistem copy-paste? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Haha, nehi, uscal se bom 😂🤣.

Moja kolegica na firmi skrbi za vse službene telefone in seveda naši vrhovni budžovani hočejo met apple, ker seveda nisi dovolj fensi in dovolj buržujski, če ga nimaš in si bohnedaj na Samsungu al pa še hujš na kakem kitajcu. V glavnem, 2-3 leta pol nam pa ta jajca ležijo vsepovsod. Pravijo, da so pokvarjena, jaz pa mislim, da so le iz trenda. 😆

Spit Take Lol GIF by Justin

Naj še ostali povejo, k majo iphona, kake izkušnje imajo, sej je ziher tle še kdo 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Po tem, ko sem jeseni v gozdu izgubil Huawei P20 lite in dobil Samsung S21 FE, se je doma sprožil plaz in so 5 let star OnePlus 5 in 3,5 leta stara Xiamomi MI A2 zamenjali z Apple (12 mini in 14). Prvič Apple mobiteli, pa da vidimo, koliko časa bo mir. 😀 

Če bi izbiral med naštetimi, bi si izbral 12 mini, ker je majhen in tekoče delujoč. Samsung S21 fe mi je prevelik.

Eh, to maš 10 let mir z applom 😉 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.