Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...
Sej drgač ma Boss prav po eni strani, ga razumem, propaganda suv-ov, siljenje prodajalcev za nakup suv-a....morda se bomo pa res hočeš nočeš vozili samo še s suv-i čez nekaj let.
Na evo, kam je odpeljala tale obsedenost s SUV-i. Ostali avtomobilski razredi in oblike izginjajo hitreje kot pivo iz hladilnika sredi poletne vročine. Sem kar mal žalosten kam gre vse skupaj. Obup. 😟
Letošnje leto je bilo precej radodarno z novimi avtomobilskimi modeli, žal pa smo se morali od marsikaterega tudi za vedno – ali pa vsaj za...
SUV- modna muha? Prej realnost, mislim da bomo čez deset let vsi vozili take ali drugačne SUV-e. Govorim o novih vozilih, ker dugega ne boš dobu v salonu. Za rabljen avto se bo verjento dobila še kak limuzina. 🙂
Letos prvič, da ali ne igramo za novo leto ali pa, da ne bomo skupaj z kolegi iz banda. Vsi so več ali manj bolani. 🙄 Tako, da je padla odločitev zadnji moment, da greva z ženo najprej pogledati predstavo Bizovičarja v Avditorij Portorož, nato bova skočila malo do Izole, kjer bodo igrali kolegi iz Italije (New Yersey - Bon Jovi tribute band). Sledi najverjetneje pot do Kopra, kjer bodo na glavnem trgu igrali kolegi iz Big foot mama. Za polnoč smo zmenjeni z drugimi kolegi, da se dobimo v Trstu,(če nama bo zneslo) kjer naj bi tudi praznovali novo leto. Kako bo potekalo v resnici, pa bomo videli
Tole je in očitno bo naš vsakdan. Pri vsem tem pa me jezi dejstvo, da plačujemo ljudi (in to dobro plačujemo), da to rešijo. Oni pa to zgolj rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo...
Moja kolegica na firmi skrbi za vse službene telefone in seveda naši vrhovni budžovani hočejo met apple, ker seveda nisi dovolj fensi in dovolj buržujski, če ga nimaš in si bohnedaj na Samsungu al pa še hujš na kakem kitajcu. V glavnem, 2-3 leta pol nam pa ta jajca ležijo vsepovsod. Pravijo, da so pokvarjena, jaz pa mislim, da so le iz trenda. 😆
Naj še ostali povejo, k majo iphona, kake izkušnje imajo, sej je ziher tle še kdo 🙂
Po tem, ko sem jeseni v gozdu izgubil Huawei P20 lite in dobil Samsung S21 FE, se je doma sprožil plaz in so 5 let star OnePlus 5 in 3,5 leta stara Xiamomi MI A2 zamenjali z Apple (12 mini in 14). Prvič Apple mobiteli, pa da vidimo, koliko časa bo mir. 😀
Če bi izbiral med naštetimi, bi si izbral 12 mini, ker je majhen in tekoče delujoč. Samsung S21 fe mi je prevelik.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsi so istega dnarja vredn 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani