Danes grem kon?no po mojo novo mazdo cx5..saj bi prej pri?la samo je baje prej ?la v ljubljano nato v kp...noro...pa sploh niso vedli kje je....ne more? da verjame?...lp:-):-):-):-)
V?eraj ni bilo ?asa, zato pa danes objavljam projekt za petek popoldne, ki se je zaklju?il 2 miniti pred polno?jo, bolj?e slike ?e pridejo.
Ej....mojster Ajvar..zelo mi je v?e? ta napis na Mazdi CX5.lepo super:-):-):-).tako napis bi rabil tudi jaz na moji mazdi...zdaj ko pride v ponedeljek.se bo dalo kaj zrihtal...???lp:-):-):-)
Danes sem se sre?al Z ?efom Mazda kluba na obali...dostavu mi je novo kapo in obesek za klju?e ...res lepo ,tudi novi LOGO na kapi je lep ,ter v celoti kapa..lp
Danes sem imel zobozdravnika in se vozil v Piran 45 minut...noro gu?va ko ,da je najve?ja turisti?na sezona povrhu pa ?e vro?e je blo.sem mislil ,da je kak?en praznik ali kajjjj.lp:-):-)
lp...morem pohvalit ,da je ladja z mojim avtom -Mazdurino prispela v Antwerpen Belgija ....pol pa ?e en teden pa pride v mazda salon kp...ufff...samo to ?akanje se vle?e...he he lp
Brezveze, je momentalno bolj?e gledat kmete z rotacijskimi kosinica,obra?alniki, balirkami in povijalkami, pa ?e bolj zanimivo.
Ej....mojster res je dana?nja F1 ni ve? kot je bla...verjetno bo treba raj?i na Moto GP.bolj?e...lahko bi se kaj zmenili...da gremo v prihodnosti na moto GP.samo predlagam...lp:-):-):-):-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej....SpEKTr bojo tudi slike...samo,da prej malo testiramo novo mazdurino...he he lp
Ej....SpEKTr bojo tudi slike...samo,da prej malo testiramo novo mazdurino...he he lp
Se...opravi?ujem...zajeb.internet..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani