Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ej....SpEKTr bojo tudi slike...samo,da prej malo testiramo novo mazdurino...he he lp

Ej....SpEKTr bojo tudi slike...samo,da prej malo testiramo novo mazdurino...he he lp

Se...opravi?ujem...zajeb.internet..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes grem kon?no po mojo novo mazdo cx5..saj bi prej pri?la samo je baje prej ?la v ljubljano nato v kp...noro...pa sploh niso vedli kje je....ne more? da verjame?...lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej...Ajvar to je tudi mene spravlo v SMEH....dobro si se znajdu..lp

Ej...Ajvar to je tudi mene spravlo v SMEH....dobro si se znajdu..lp

Se opravi?ujem je ?lo 2x naprej...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj ni bilo ?asa, zato pa danes objavljam projekt za petek popoldne, ki se je zaklju?il 2 miniti pred polno?jo, bolj?e slike ?e pridejo.

Ej....mojster Ajvar..zelo mi je v?e? ta napis na Mazdi CX5.lepo super:-):-):-).tako napis bi rabil tudi jaz na moji mazdi...zdaj ko pride v ponedeljek.se bo dalo kaj zrihtal...???lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Torta se dela, ?upca se kuha in klima laufa:) Popoldne pa hlajenje ob vodi.

Ej....lepo....tudi pri nas doma dela klima non stop je vro?e za popizdit.?e na pla?o se nam na da ...gu?va lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vsaki? pozabim na tisto pravilo, da ko sem fajn razkurjen, takrat najprej 3x globoko vdihnit (medtem razmislit) in ?ele potem zinit.  sramezljiv

ja ..tako je najbolj?e...lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ima kdo od vas ?e bolj (kur?evo) firb?ne sorodnike kot jaz, potem vam res izrekam so?alje.  :huh:

Mam pa obenem tudi precej dolg in nabru?en jezik, tako da ko sem povedal kaj si mislim o tem anketiranju, sem si zagotovo prislu?il zamero.  :ouje:

Ej...samo to je zelo neugodna situacija...verjetno si jim rekel di jim smrdijo noge in da si gelipter...he he lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lp...morem pohvalit ,da je ladja z mojim avtom -Mazdurino prispela v Antwerpen Belgija ....pol pa ?e en teden pa pride v mazda salon kp...ufff...samo to ?akanje se vle?e...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Brezveze, je momentalno bolj?e gledat kmete z rotacijskimi kosinica,obra?alniki, balirkami in povijalkami, pa ?e bolj zanimivo.

Ej....mojster res je dana?nja F1 ni ve? kot je bla...verjetno bo treba raj?i na Moto GP.bolj?e...lahko bi se kaj zmenili...da gremo v prihodnosti na moto GP.samo predlagam...lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.