Skoči na vsebino
Petarde
Napisano

hmm... spu??anje denarja v luft... dobesedno... in to vsa pirotehnika...

veselje novih dni je lahko tudi druga?no ;)

enako mislim... nimamo ni? pirotehnike letos...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men je pa tole bo?i?ek prnesu... :bravo:

1:10 Audi RS4 4WD.. ?e bom mel evr?ke kupim RX7 shell v Conradu...

Zaenkrat gre samo 40kmh...

Pa ?e fotkice ko je ata rihtu kolo ko me je zezal...

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole morte sli?at, kaj se je zgodil kolegu (Suli?arju)!

Dec ima od 10.12 spet Celico (mojo nekdanjo tabelo), no ima pa doma tut model?ek omenjenga vozila na poli?ki, zraven njega pa ?e par drugih avtomobil?kov. Ima pa tut mejhnga ma?ka, starga kaka 2 mesca. Ta ma?ek je o?itno pravi lubitl Celice, ker sko? na polico in zbije Celico s police, pa jo kolega pobere pa jo ?e enkat dol sesuje in tko gre v nedogled.

Pa mu Suli?ar Celi?ar re?e; "pi?ka ti matrna ma?k pofukan, a ne mor? raj Pe?oja dol zbit, ?e ?e mora? ?kodo delat, mamutijebm!" <_<:hohoho::ouje:

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?uj vse ?estitke !!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: tole zate zame pa tole :pepsi::pepsi::pepsi: hehe :P pridi danes da nagnemo kaj ob 16.00 v celje, ?e nisi trezen pa z nekom uleti ;)

na veliko zdravih let :pepsi: zame in tale zate :mi pijemoo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

roba za 27? doma :P

Objavljena slika

nabavil ?e dve powerLED diode 240lm vsaka, 15° dve le?i eno za levo in eno za desno lu?, 45° ?e bom hotel meti kratko dolgo kdaj, pol za avto 3 (ena za ziher ?e kira crkne) 360° (sveti okol in okol ko ?arnica da pade ?e ne fokus) bele led diode, majhne 3mm diode za maketo in 5mm diodi za pozicijo na motorju...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novo Leto 2010
Napisano

Sama? :P

Pojma nimam jest, neki se menimo za ?urko v gasilnem domu, ampak je to bolj tako tako! Ponavadi odlo?itev pade 1-2 dni prej :)

dirty mind you :bravo::hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gripa
Napisano

Samo ?e majmunska gripa manjka pa bomo kompletni.In kdor se ne bo cepil bo postal-majmun. ;)

bolj se ?iptarske gripe bojim da ?iptar ne ratam...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gripa
Napisano

pa daj to je ?e bolano... BOLANO... spet je zmanjkal v blagajni dnarja... dejmo si zmislt... ov?ja gripa.. fajn se sli? pa ma?ja gripa... ma?k mamo dost da razna?a...

kurjo gripo maaaam...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

poraba je v redu sam ?e vedno previsoka, ?e ho?e? zmagat... Delorean ti pa ne bo dost pomagal pri lovlenju nizke porabe :jezicek:

ja kako jo pa ?e naj zni?am... mel sem pumice gor da je ja real feel... ata natankal shell-ov dizl... v hrib sm pelal 110... po hribu dol pa 130-135 pa skor ni? gasa v hrib pa rahlo dodal da je bla trenutna od 8-9 po hribu dol pa nekje med 2.5-3.5 in pri rahlem spustu 4.5 na ravnini pa med 5.3-5.5

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

evo, se ne bom prijavil, da bo? mel ?anso glavno nagrado dobit :hohoho:

pacek...lahk namest mene fura? :hohoho::dudek: bom mel slu?alke ti pa navodila :D

kak se ti pa poraba zdi? :bravo:

pa delorean :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz se hvalim najprej z temle ;) trip je blo od pumpe pa ko se je comp resetiral pa vse ;) graz - celje.. hitrost skor skos 130 ma?ina pa 2.0 CD110 TX mazda 5

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

pol pa ?e z temle :P delorean... back to the future 1

Objavljena slika

Objavljena slika

pridejo pa spredaj bele ledice za lu?i in rde?e zadaj... pa mogo? v notranjost ?e kj indikatorjev...

P.S: mogo? kdo ve kje se da prijavit za var?no vo?njo

v avtocenter celeia...? kdo vozi kao najvar?nej?e

ma ?anso corso domov odpeljat...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

js sm kr sam pa gmail ra?unov odpru, da sm dobu 20 friendov da sm u Z-listi, sam nvem, ?e si lohk kadarkol zbere? kaj bo? mel, ker pi?e na vsakem "Fresh out" sm hotu probat kr USB klju?ek, ki je vreden 45 to?k, pa ne gre, men se zdi, da majo dolo?ene termine.

ta tedn k pride se ofneje redeemi... :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdej pa vas prosim za pomo?..

manjka mi ?ist mal to?k do tega da vzamem PSP in potrdim ali ovr?em mit o tej strani...

tisti k ste prpravljeni mi pomagat mi samo e-mail naslov po?lite na PM pa vas dodam oz. po?ljem invite za stran in se samo prijavite oz. registrirate magar z fake podatki...

HVALA

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hehe se mi je zdelo, samo na sliki zgleda velika ful :D no po brisalcih in zaklju?kih havbe se da mogo?e ?tekat ;)

bula na havbi ?rna je pa zra?nik za luft :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

men ni jasn da mam ?e zmerom 0 to?k, pa mi je enkrat napisal, da sm jih dobu 32, pa ?e ene parkrat po 2, pa mi ?e kr ka?e 0. :dudek:

men to na prvem ra?unu ka?e... neki ?teka... na novem je pa BP.. mam ?e 112 pik... pa ?e ?? kej naro?it nuca? ?e 20 pik za po?tnino... to mi je un s polzele povedu ko je slu?alke naro?o... pa jih je dubo

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.