Tole morte sli?at, kaj se je zgodil kolegu (Suli?arju)!
Dec ima od 10.12 spet Celico (mojo nekdanjo tabelo), no ima pa doma tut model?ek omenjenga vozila na poli?ki, zraven njega pa ?e par drugih avtomobil?kov. Ima pa tut mejhnga ma?ka, starga kaka 2 mesca. Ta ma?ek je o?itno pravi lubitl Celice, ker sko? na polico in zbije Celico s police, pa jo kolega pobere pa jo ?e enkat dol sesuje in tko gre v nedogled.
Pa mu Suli?ar Celi?ar re?e; "pi?ka ti matrna ma?k pofukan, a ne mor? raj Pe?oja dol zbit, ?e ?e mora? ?kodo delat, mamutijebm!"
?uj vse ?estitke !!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: tole zate zame pa tole hehe pridi danes da nagnemo kaj ob 16.00 v celje, ?e nisi trezen pa z nekom uleti
na veliko zdravih let zame in tale zate :mi pijemoo:
nabavil ?e dve powerLED diode 240lm vsaka, 15° dve le?i eno za levo in eno za desno lu?, 45° ?e bom hotel meti kratko dolgo kdaj, pol za avto 3 (ena za ziher ?e kira crkne) 360° (sveti okol in okol ko ?arnica da pade ?e ne fokus) bele led diode, majhne 3mm diode za maketo in 5mm diodi za pozicijo na motorju...
pa daj to je ?e bolano... BOLANO... spet je zmanjkal v blagajni dnarja... dejmo si zmislt... ov?ja gripa.. fajn se sli? pa ma?ja gripa... ma?k mamo dost da razna?a...
poraba je v redu sam ?e vedno previsoka, ?e ho?e? zmagat... Delorean ti pa ne bo dost pomagal pri lovlenju nizke porabe
ja kako jo pa ?e naj zni?am... mel sem pumice gor da je ja real feel... ata natankal shell-ov dizl... v hrib sm pelal 110... po hribu dol pa 130-135 pa skor ni? gasa v hrib pa rahlo dodal da je bla trenutna od 8-9 po hribu dol pa nekje med 2.5-3.5 in pri rahlem spustu 4.5 na ravnini pa med 5.3-5.5
jaz se hvalim najprej z temle trip je blo od pumpe pa ko se je comp resetiral pa vse graz - celje.. hitrost skor skos 130 ma?ina pa 2.0 CD110 TX mazda 5
pol pa ?e z temle delorean... back to the future 1
pridejo pa spredaj bele ledice za lu?i in rde?e zadaj... pa mogo? v notranjost ?e kj indikatorjev...
P.S: mogo? kdo ve kje se da prijavit za var?no vo?njo
js sm kr sam pa gmail ra?unov odpru, da sm dobu 20 friendov da sm u Z-listi, sam nvem, ?e si lohk kadarkol zbere? kaj bo? mel, ker pi?e na vsakem "Fresh out" sm hotu probat kr USB klju?ek, ki je vreden 45 to?k, pa ne gre, men se zdi, da majo dolo?ene termine.
manjka mi ?ist mal to?k do tega da vzamem PSP in potrdim ali ovr?em mit o tej strani...
tisti k ste prpravljeni mi pomagat mi samo e-mail naslov po?lite na PM pa vas dodam oz. po?ljem invite za stran in se samo prijavite oz. registrirate magar z fake podatki...
men ni jasn da mam ?e zmerom 0 to?k, pa mi je enkrat napisal, da sm jih dobu 32, pa ?e ene parkrat po 2, pa mi ?e kr ka?e 0.
men to na prvem ra?unu ka?e... neki ?teka... na novem je pa BP.. mam ?e 112 pik... pa ?e ?? kej naro?it nuca? ?e 20 pik za po?tnino... to mi je un s polzele povedu ko je slu?alke naro?o... pa jih je dubo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
packi eni... za to je sexchat porka motorka
jz pa v teh dneh 7ko gor nalagam lepo prosim
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani