Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Sicer ne vem, kaj ima to zveze s pedofilijo... odgovori so pa tocno toliko butasti, kot so sami vladni ukrepi ... :P 

Nič. Tako kot otrok nima nič z opravki na banki in pošti.

Ja, je butasto. Ampak te budalaštine poslušamo že lep čas in zgleda se ne bo nehalo.

Jutri po šihtu grem na en popoldanski sprehod proti centru ljubljane. Baje bo veselica tam. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vprašanja in odgovori na nekem novem medijskem portalu N1, ki so radi pametni pri vsej tej situaciji s korono.
S takimi komentarji več ne vem, a se nekdo dela norca iz nas al pa je svet dejansko šel u kurac. Kaj lahko pričakujemo naprej? Legaliziranje pedofilije, ker stare koke ne bodo imele PCT? ;)

N1INFO.SI

En odlok, tisoč vprašanj. Za vas smo poiskali odgovore o (ne)izpolnjevanju pogoja PCT. Med njimi je tudi zelo zanimivo vprašanje, ali se grem lahko cepit v nakupovalno središče, če ne izpolnjujem pogoja PCT.

ce3106170e445816e473bcca7fe99330.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
No kot obljubljeno poročam o testu protiteles , ki jih imam po 6 mesecih. Cepljeni jih imajo od 90-150.
Zdaj pa prosim cepljene strokovnjake če mi lahko kdo strokovno razloži zakaj bi se jaz cepil. 
In pa zanimiv zapis na koncu testa ....ali je pa oseba bila cepljena in zakaj potem naši stučkoti tega ne priznavajo???
20210913_185219.thumb.jpg.2c03b556284e17cf8a64dc8e9c8abeaf.jpg
Pol leta nazaj si prebolel in še vedno imaš toliko protiteles?

Dejansko pijejo vodo Bossove besede, ko je rekel, da bi bilo potrebno folku zmerit protitelesa. Grem stavit, da smo blizu čredne imunosti, če združimo cepljene in prebolele.
Vse, kar bi bilo potrebno narediti je to, da se folku obljubi, da dobijo papir o prebolelosti za pol leta in garantiram, da bi se tolk gnetel pred laboratorijem.
Po pol leta bi tako ponovno lahko šel na test in znova preveril, če si še znotraj meje s protitelesi in bi ti znova podaljšali papir. Vse dokler se ta norija ne konča, kar vsi upamo, da čimprej...

Naša stroka je znova udarila, ko smo že pri vsem tem:

5782dc9b44a596db5b1297d82135382d.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

So vzporednice, vendar je ena bistvena razlika. Takrat se je te nesrečne ljudi ločevalo na osnovi njihove narodnosti, kar je nesprejemljivo, še sploh za družbo, ki temelji kao na krščanskih vrednotah.

Danes je kriterij (pogoji PCT in tako naprej) o katerem se pogovarjamo v tej temi za vse ljudi enak, ne glede na narodnost, spolno usmerjenost, versko prepričanje, družbeni položaj, itd.

Ne glede na to imam tudi sam občutek, da se necepljene ljudi, ki so hkrati tudi neprebolevniki, v zadnjih dneh nesorazmerno močno in preveč stiska v kot. Me pa ne preseneča uporaba "vojaških" metod tudi v boju s Covidom. Če mene vprašate zelo zgrešeno.

Za tiste, ki imajo denar, ni covida, žal. Covid je za navadno rajo.

Med poslovnim kosilom se delta sev kej bolj širi kot se je lansko zimo alfa, beta sev? Vprašam, ker to ti je lep primer, da je virus za vse enak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Poglej malo to temo. Se ti zdi, da se da ustvariti konstruktivno debato (brez leplenja tračarskih člankov, poustvarjanja dokazov, baba-rekla-baba-čula...itd)?
Pa ne vidiš, da tebe čakamo, da začneš?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je g.Wankel napisal:

Aja oprosti 😬 Nisem pomislil, da si verjetno res šele v tretjem razredu 🙂

Glej, nisem mislil odgovoriti, pa vseeno bom. Tvoje besede me res ne prizadenejo oz. mi ne pridejo do živega. Če se ob tem stavku počutiš dobro, potem lepo zate, zmagal si.

Sedaj pa dej še kakšno konstruktivno debato udari z nami.

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 36 minutami je g.Wankel napisal:

Brez problema. Omenjaš pamet in ne znaš sklanjati, kar je osnova za 4. razreda. Kar se tiče stavka o IQju, je to verjetno res. Ne pri vseh a pri večini :)

Ni dvojni profil, brez skrbi ;)

Joj, oprosti, g. Grammar Nazi. A to samo meni šteješ napake, ali drugim tudi? Kdo vodi? Sebi si prištel napake?

image.png.a035a6f0a06718b43496aa8ac768d2a1.png

Pred eno uro je Alex napisal:

Pravilna odločitev. Upam, da bodo sedaj tudi inšpektorji bolj vestno in bolj pogosto opravljali svoje delo. Se je pa tole samotestiranje za necepljene zaposlene super obneslo in je pri nas že obrodilo sadove. Zelo v redu zadeva. Počasi se stvari postavljajo v pravo smer. 

Bil bi zelo razočaran, če tega neb prebral od tebe. Naj dodam še to, da upam, da bo šlo v pravo smer še naprej in se bodo tudi cepljeni morali testirati na lastne stroške.

pred 14 minutami je Alex napisal:

Ne, baje da dedek mraz. 😉

@Alex, a Krek pri vas dela?🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 urami je g.Wankel napisal:

Tale stavek je pa rahlo ironičen, huh? 😬😀

Lepo te prosim, napiši še kaj več v tej temi kot pa samo enostavčne blesarije. Kot da prideš malce drek pomešat in pol greš. Kaj je to kak dvojni profil?🤔

Zelo je ironično, ja, sploh ker imamo zgleda necepljeni pomanjkanje IQ-ja, al kaj so že rekli po TV.💪

In kaj porečete na nove PCT ukrepe? @Alex verjetno skače do do stropa, a.😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

S tem se pa jaz ze dolgo ne strinjam. Ker ce je 50% proti (si sam napisal) in 50% za imas nekako same ovce samo v dveh credah.

Seveda sedaj bo vsak rekel da je naredil raziskavo in se je sam odlocil in on ni podvrzen agendi in .... ampak na koncu je samo v drugi credi in cist nic drugega.

Zakljucek ... VSI smo ovce. 

Ni to politika. Če nisi za nas, si proti nam. Al neki.

Js ne pripadam nobeni čredi. V vse kar sem prepričan, sem prišel na podlagi lastne zdrave pameti. Imam 2 očesa in 2 ušesa, eno pamet. Vse kar sem videl, slišal, premislil in seštel, mi že dolgo ničesar ne pije vode.
Vi mislite, da če se vsi podredimo množici, bo zadeva čudežno izginila? Jok brate, odpade.

Sicer pa, kako lahko nekdo od mene zahteva, da si grem vase vbrizgat neko eksperimentalno tekočino?! Kdo?!
In mi polaga breme na dušo, da naj se grem za skupno dobro?!
Pa halo, dejte mal pretehtat svoje besede, preden jih izrečete. Ne gre se tu za jebeno fasado na bloku. Gre se zdravje nas in naših zanamcev. Življenje je eno in ne bom si ga zastrupil s cepivom. Ok?

Rekli so, da je potrebno zaščitit naše najstarejše. Ok. Prišlo je cepivo in so se cepili. To je to. Ostali, ko smo pod 60 imamo 99%, da preživimo virus. Zakaj je potem potrebno vse cepiti? Zakaj? Za skupno dobro? Mislim, da ste mal zašli...

Poznam nekaj pozitivnega folka na covid. Vsi veseli, da bodo končno imeli 6 mesecev miru pred to situacijo. Stari moj, narobe svet. Ampak štekam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozabil si na tiste, ki se bomo temu uprli, Janez.
Tole sem napovedoval že pred začetkom poletja, da se bo pritisnilo na nas na jesen, tako da sem se v to že sprijaznil.

50% folka se noče cepit pri nas, tako da ni nas malo, če bi nas bilo veliko manj, potem nas bi že zdavnaj sesuli. In ker ne vedo več, kaj bi naredili, je sedaj je prišlo na vrsto ščuvanje cepljenih nad nas. Bravo, slovenceljni. A mislite, da če se do sedaj nisem cepil, se bom šel, ko mi bo Alex tako rekel?
@Jest, brezveze lepiš take izjave tu. Zavedeni niso sposobni dojeti teh besed. Ovčice slepo sledijo, težko je seštevati ena plus ena, razen pri shotih cepiva. Tretja doza here we comeeee.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glede na to da dela oz. je delala kot vojaška zdravnica in tu predstavi številke, kako se spopadajo s težavami v ameriški vojski po cepljenju.
Aja, je pa res, da tega ni bilo po MSM in verjetno to ni res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dr. Lee Merritt. Tega se na MSM ne govori. Zato pa je potrebno podpisati izjavo, da se cepiš na lastno odgovornost.
Pa to so stvari, ki so vidne na kratek rok, na daljši rok pa noben ne ve, kaj bo...

WWW.BITCHUTE.COM

“If you think we’re fighting a virus, you’re going to act like a victim. If you think we’re fighting a war, you’re going to act like a warrior.”-Dr. Lee Merritt, at America’s Frontline Doctors Summit Anniversary eventA recent study1 of U.S. …

Na sliki je prevod videa.
89f03e809fad1160638ae9d5815c47f8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Potrč je navaden "vojni dobičkar", ki poizkuša svojim "vernikom" prodati nepreverjena "zdravila" proti katerim je bil tako proti, kakor tudi je proti zaslužkarjem, katerih del je (bo) postal tudi sam. Totalno nekredibilen sogovorec. Ni vredno ogleda. 
Zate je, zame ni.

Pa ni poanta bil Potrč, pač pa MSM videa, ki ju vsebuje ta posnetek.

Alex,
vse je odvisno od tega, ali bodo testirali cepljene ali ne. Če jih ne bodo, potem bo pri njih res kmalu konec pandemije - če ni testov, ni številk.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vem, da vam gre Potrč na jetra, vendar tale dva posnetka, ki ju je dal v tem prispevku, vsebujeta nevarno retoriko. In to so predvajali na MSM medijih...

Folk je že tako skregan med sabo in takimi samo nalivajo olje ogenj.

M.FACEBOOK.COM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Itak se najdejo  tudi med doktorji pravi biseri. Kadijo kot turki, pijejo, se zakajajo, so predebeli. Skratka, ni pogoj da zdravo razmišljaš  to, da, si doktor. 🤗

In taki nas pol silijo v cepljenje, ane. 🤮 Pozabil si pa dodati, da so tudi takšni, ki si radi tlačijo banane v usta med službenim cajtom.:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Vsak ima svoje mnenje, ampak hvala bogu, da imam pravega😁

Sedaj tolčeš po Eriki, par mesecev nazaj si ji ploskal, ko je linčala Počivalška in kompani! Bodi objektiven in priznaj, da je najbolj objektivna novinarka ki se ni uklonil pritiskom J vlade, ali pač :nevem:.

Res je kot je @Janez007 napisal, malo se bo treba umirit in se ne na polno j....t! 😊

Tudi jaz se zahvaljujem bogu, da imam pravega.👍

Tarče niti gledal ne bom, ker tole je res absurd od absurda.🤮 Že leto in pol se čaka na odprto razpravo za in proti in oni v vsem tem času sproducirajo tole? Prosim, lepo? Zbudite me, ko bodo pripravljeni na pravo soočanje.

Opa, opa. Bližamo se moji napovedi o C only pogoju. Smo že na pol poti, ko bo začel veljati PC pogoj. Ampak kako so nerodni pri tem (ali pa zelo pametni), da glava peče. Torej, kaj se bo zgodilo - v to sem prepričan. Folk bo stisnjen v kot še bolj kot je, cepit se ne bo hotel (!), torej bo edina rešitev, da se namerno okuži in preboli in življenje bo za njih teklo dalje brez problemov, ker bodo imeli list papirja o prebolelosti. Ampak, ker to ni v načrtih, da ti lepo 1x (enkrat) preboliš in si rešen, sploh ob vsem tem višku cepiva, ki bi lahko brez problema prejemal na pol leta, tako lahko pričakujemo, da se bodo strokovnjaki s podporo MSM spravili na ljudi, ki se namerno okužujejo in s tem nevarnim početjem ogrožajo bolnišnice (kao), bo slej ko prej obveljal samo C only pogoj. 

What a time to be alive...

PS: zanimivo mi je, ko nekdo primerja Alexa in Bossa glede na objave. Počakaj! Grem po kokice. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za popuste ujeti je zdaj že ravno pravi čas. Je pa jeba z zalogo.

Trenazer... Glasno za znoret. A boš dal MTB gor?
Načeloma mislim kupit eno gorsko kolo, ja. Da bom lahko s familijo divjal naokoli.
Glasnost me ne moti, ker bom ziher kej poslušal zraven.

Sedaj moram samo še preveriti price/performance pri kolesih in gasa v trgovino.

Dejansko nisem kolesaril cca 20 let...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.