Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

Smisel življenja . . . 
Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju.   
Pogovor je nanesel tudi na pomen  človeškega življenja.   
Jaz sem ji rekel: "Draga, če se meni kdaj  zgodi, da bi bil odvisen zgolj od aparatov  in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki bi me držale pri  življenju in ga samo končaj." 
Takoj, ko sem to  izrekel, je  vstala, izklopila TV, mi vzela pivo in daljinca. 
Si moršˇ  misl't?

Ja pazi kaj govoriš v prisotnosti žensk, one drugače slišijo! 😀😆😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 22 minutami je Nejc1986 napisal:

Druga danes. 

IMG_20210528_100942.jpg

....in tudi v službi....😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Koji spolni organ je narobe z našo carino? Iz Anglije sem pod nujno naročil neko stvar in je prišla do naše carinske pošte v roku dveh dni(2 dni). 

In, ko sem pomislil, da bo stvar res hitro pri meni doma, sem se pošteno uštel. Tam vedri že deseti dan brez da bi me kakorkoli obvestili. 😡

Sem mislil, da slabše kot v bivši jugi ne gre, a sem se zmotil. Tej modeli bi zasluži medaljo za nedelo. In potem še njurijo, da so premalo plačani. 🤔

Čista jeba (Mi2) :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 minutami je Nejc1986 napisal:

Jutranja 

IMG_20210527_064936.jpg

Enako, popoldanska še pride.... 😀

IMG_20210527_070543.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 27 minutami je Nejc1986 napisal:
65875403_fp-fb.jpg
WWW.RTVSLO.SI

Ujete v medmrežju je filmski eksperiment Barbore Chalupove in Víta Klusáka, soavtorjev...

Gledal kdo tole včeraj? Ok, saj vem(o) da se tole dogaja tudi pri nas, ampak jebemu da človeka prime da bi šel do teh majstrov in mu lastnoročno odrezal tiča (če ga sploh ima). 

Gledal,res je grozno,da se tako malo naredi za preprečitev takih stvari. Ti bi bil pravi mojster za to....🤔😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

A že! Jaz pa prvo, se držim onega reka"pretiravaj v zmernosti"! 😆

IMG_20210525_070217.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je robertk6 napisal:

In ti si bil včeraj tam da veš da je res hudo zdaj tam .....pa daj no še srake se ti smejijo. Kako lahko ena odrasla oseba piše take neumnosti .

Uffff veliki intelektualec je spregovoril. @Alexpazi da te kateri od teh staršev , ki jih tukaj žališ ne sreča kje in ti malo nos premeri.

Pa kaj misliš, da na RTV Slo.režirajo novice iz Indije za prejšnji cel teden poročanja ali kaj! Verjetno že dolgo nisi prižgal druga kot telefon. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 21 minutami je Nejc1986 napisal:

Ko greš na kavo... In je gor zaprto... 

IMG-9647f66697975e26f936274a76e2fed7-V.jpg

Ponedeljek? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem videl marsikaj in še več kot si misliš ampak sem hotel povedat,da je zdaj res hudo tam zaradi kovida in to zaradi nesposobne države.

Glede Kitajcev sem pa že jeseni povedal,da skoraj nimajo okužb in če so kje, potem dajo 2 miljonsko mesto v karanteno in je mir. Gospodarstvo jim pa laufa nemoteno naprej. Pri nas bi bila takoj revolucija,če bi dali samo 500 ljudi v karanteno! Če bi že lani jeseni jemali kovid resno bi verjetno bili že iz tega dreka ne pa šele sedaj......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je robertk6 napisal:

@Bini če si bi vzel malo časa in prebrskal kaj o Indiji nebi pisal takih neumnosti. V Indiji so tudi v preteklosti ljudje umirali na cestah pa ne od kovida ampak od lakote. In zakaj je zdaj tam tako.....zato ker je za zdravstveno oskrbo tam treba plačat pri nas pa ne in zato tam množično umirajo ker pač nimajo denarja za plačilo in nič drugače ali pa več ni tega kot leta poprej. Malo še kam drugam poglej ne pa samo na norotv. Če bi ti eno leto tako vztrajno trobili kako nevaren je prehlad bi verjetno tudi temu verjel in potem bi vsi umirali zaradi prehlada. Kot ti je že @canyonnapisal če se ti zdaj počutiš odlično in zavarovano ker si se cepil je to super ampak prosim pusti na miru nas , ki si ne nameravamo te brozge vbrizgat. Pa še ena zanimivost če je to cepljenje tako uspešno zakaj pa potem še vedno morate nositi maske??? Zakaj še vedno lahko zbolite za to grozno boleznijo??? 

Glej sem bil tam in poznam njihove razmere in ti na kratko povem, da do korone niso na ulici umiral, sedaj pa res in ne nakladaj kaj jaz gledam. Vse so dobro prikazali na SLO1 in POP TV. In bi lahko to vedel, če bi vsaj malo spremljal uradne vire informacij. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je canyon napisal:

na to odgovarjat se mi zdi nesmiselno .... kakšna primerjava .... aleluja za vas vernike v to vlado in nastavljene "strokovnjake" ... 

ok bom priznov spremljam par FB skupin ki objavljajo javne podatke ki jih daje EMA in WHO in pol si sami razglagamo stvari kokr hočemo, še zmeraj sem prepričan da je internet zakladnica znanja čeprov ma ogroma sranja in propagande vmes, moraš se sam o naučiti to prepoznati .... prevečkrat v življenju sem padu na neke kvazi strokovnjake, ko so nekaj informacije prodajali ....

mislm da do zdej znam malipulatorje na 10 kilometrov zavohat preden sploh usta odprejo ... 

a res .... a gremo uradno statiskitko pogledat pa preračunat ?? pa še to mislm da je prenapihnjena, da ne govorim o tem, da drugie bolezni praktično več ne obstatjajo .... zgčeda da je kovif tolk močan da use premaga ... 

kako lahko ti govoriš da razmišljaš z svojo glavo če trobiš eno in isto ko na televiziji nore24 ... pač ja vidi se ti, da si zagrizen desničar .... pa sej levičarji niso nč bolši sam ti si z somišljeniki opredeliu v desne .... mislm že to mi je butast da morm pisat kdo so levi kdo so desni .... k nakoncu črto potegneš vidš da so usi isti .... aja sam iz svojo glavo morš začet razmnšljat da to vidiš .... aja, eni zgleda tega niste sposobni k gledate JaJova trobila ... sorry sam mogu sm to dat vn iz sebe (disclamer: this is just my opinion)

ša đe 1x napišem nisem NE za LEVE in NE za desne .... zame so use iste barabe ko nas jebejo v glavo 

to se bo pa 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000% strinjal s tabo ... 

sam nisem srečen ker nas kradejo ko norce in mi tud ni ušeč kako manipulerajo z nami in služijo na ta račun 

@Boss se totslno strinjam s tabo, pa tud vprasanjam mas na mestu ... najbolj zanimiv je to ko damo dokaze se NE tnajo odzvat na njih, jih ignorerajo in takoj zacnejo z neko novo zaljivko ... pac cisto po vzoru Marshala Twita aka. JJa oz. ljubkovalno JaJota ...

se totalnon strinjam da je vsak sam odgovoren zase in nimam nic proti ce se cepote tisti, ko mislote da vam bo to pomagalo, sam prosm vas se 1x da tisti ko se nocemo cepit prosim pustite ja miru, sej ce vi vrjamete temu da vas cepivo zasciti, kaj se potlej sploh bunite in zmerjate  da smo "neverniki" v cepiva .... vi ste zasciteni po pricevanju "stroke" ce se ne motim ... 

A res, jaz sem naredil kar je moja državljanska dolžnost in vse ukrepe spoštujem pa mi sploh ni težko in, če nas takih ne bi bilo toliko bi bilo stanje morda takšno kot v Indiji pa še prej marsikje.... 🤔V Indiji tako ni nič narobe, samo malo po tleh ležijo pa take pa to.... 😁

Nekaj pa imava isto, nisem za nobeno stranko ampak za razliko od tebe mi ne grejo vsi na živce ampak podpiram kar je dobro za celotno družbo ne glede iz katere strani so predlogi. Takšna je tudi prihodnost in čimveč sodelovanja ne pa pljuvanje po vseh okoli sam pa nebi ničemer nič pripomogel.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.