Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Hja to mam zdaj jaz problem v 2. razredu O? - sploh ne vem kaj bom naredil ampak nekaj bo treba. Baba je ?ist histeri?na in tuli na otroke kot da niso v ?oli ampak pri marincih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekaj podobnega je pred kar nekaj leti na cesti do uvoza Brdo na AC v Lj. izvedla ena tetica, ki je nekako uspela zajahati ograjo (in to na ravnem delu ceste), nakar je avto gor obstal na ograji. Tetica nekako izko?i in v tistem trenutku je avto pri?el iz ravnote?ja in se zakotali iz ograje po strmem hribu navzdol kakih 10 metrov pod cesto. Potem se je postavljalo vpra?anje kaj bi bilo, ?e bi tetica obsedela notri in "dr?ala" ravnote?je. Avto namre? na ograji ?e ni bil snoraj ni? po?kodovan potem pa na dnu hriba totalka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha boss I feel you. Vrjetno mislis na pikice, katere so na kovinskemu prstanu na rocki (GTA rocka).

Ja to?no to - le od kod so tele pikice, ker sam prstanov nakita in podobne ?are ne nosim, nohte imam postri?ene a an tistem alu delu ro?ke pa cel kupa takih malih pikic. Ker ne vozi nih?e drug tega avta so lahko nastale samo na servisu al ma? kak?no drugo razlago.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj ?e?. Outsourcing je moderen poslovni prijem. ?eprav sinonim za slab?o in dra?jo storitev. Ampak je treba bit modern. 

Mi po?asi vse skupaj vra?amo nazaj, ker outsourcing se je izkazal za popoln strel v prazno. Tolk dodatne jebe in pregovarjanja ter celih zapletov, ker je v programu treba spremenit piko ne vidi? nikjer. Na koncu je pa vse skupaj dra?je kot ?e ima? svoje strokovnjake.

Ni ni ve? zelene 323-ke, pristala na strehi na travniku. Voznik in sopotnik sva bp ker se je vse dogajalo tako po?asi. XD

Kako pa ti je to ratal? Ma v glavnem, va?n je da sta cela - pleh se da vedno zamenjat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem pa v?eraj izkoristil enega zadnjih lepih toplih dni in malo spet kolesaril od Kopra, do Se?ovelj in ?e malo naokoli. V glavnem bilo je super in ja ko tako malo s po?asnim tempom zijala prodajam, se mimo pripeljeta dve stegenci pritrjeni na lepo zaobljeni zadnjici .... hmmm ja, kolk ti da tak dogodek dodatne energija, da sem takoj pospe?il tempo... jebemu de?va bi morala vedet, da za to kar nosi s sabo rabi ?e oro?ni list.

V glavnem, kje sem ostal - aja, super izlet sem zaklju?il s kopanjem v morju in moram re?i, da mi dejansko 21 stopinj celzija najbolj pa?e za plavanje, tako da sem odplaval ?e ene 2km. Tole bi blo treba prakticirat po vsakem kolesarjenju, no ja stegenca pa tudi niso bila na odmet tako, da bi se te?ko odlo?il kaj je bilo bolj?e. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

a ni neko? rekla "we don't need money, we just need time" ... zdaj ma nov slogan "we need money and also time" and because they said "time is money", we just need a lot of money.

Mater jaz bi lahko bil Alenkin piarovec. :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, cca. 214.000. Jaz sem jih naredil 100k v dveh letih odkar ga imam. :)

Zato sem vpra?al, ker moj pri 270kkm je ?e ?isto lep. ?e najbolj so mi ga zjebal na servisih, ker majo verjetno mehankarji prstane na rokah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ta je verjetno ena najbolj prijaznih kolesarskih v Slo. SIcer je do Rate? skos rahel vzpon, ampak tudi povpre?no pripravljen kolesar ne bo imel nobenih problemov. Druga zgodba je potem spust do Trbi?a - no ja dol gre hitro, tudi zelo hitro - nazaj pa je zaradi dolgega klanca (sicer ni strm) lahko za koga tudi problem(?ek).

Tako, da predvsem, ?e so otroci zraven mogo?e samo od Mojstrane, do recimo Rate?. ?e pa komu res ostane energije pa je zdaj do Planice narejena popolnoma nova kolesarska.

Aja, pa odsvetujem vo?nj za vikende in praznike, ker zna biti gne?a na kolesarski in dru?inski rekreativci nekako te?ko sobivajo z specialkarji, ki jim omejitev 25km/h na pride do ?ivega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dars-na-dolocenih-odsekih-voznike-poziva-vozite-hitreje.html

Tole se pa kar strinjam in to iz lastnih izku?enj. V?eraj recimo pred Torovim proti Gorenjski iz ni?le upo?asnitev potem pa spet normalno naprej pa cestnine ?e nekaj ?asa ni ve?.

Sem pa dan prej to?no to do?ivel kot razlagajo v ?lanku. En tujec s prikolico je par avtov pred mano malo pred biv?o postajo Log (sej veste tisto, ki naj bi v 36 letu ?ivljenja od?la v nebesa kot pravijo pri DARS-u) lepo spustil na 60km/h, da smo vsi zavirali in to na obeh pasovih, ker ni noben vedel kaj bo nadebudne? izvedel. Kon?no peljem mimo in model ?ist zmeden gleda okoli in mu ni blo ni? jasno zakaj mu vsak tadrugi trobi.

To so neposodobljene navigacije, ki se jim skor zme?e ko en ho?e tam peljat hitreje kt 60km/h pol pa imamo to kar imamo in teli fantomski zastoji se bodo dogajali ?e kar nekaj ?asa.

edit: link sem pozabil nalimat

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc, enkrat, ko se bo? vsega naveli?al pa je tole za sprobat

MegaAvalanche

baje je bil leto?nji nadpovpre?no dober...

Druga? pa malo bolj za obi?ajne ljudi in malo manj za profije in polprofije tipa Nejc, sem v?eraj kon?no uspel narest turo Mojstrana - Trbi? in nazaj. Malo manj kot 70km ampak zame in za treking bajk za 380? je tole kr dose?ek. Sem pa nazaj grede skoraj odrevenel - burja pa cca 10?C. Fuck, ?e dolg se nisem tresel kot ?iba na vodi ampak vseeno zadovoljen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.