Poljski dr?avljanin (36) poginuo je kasno sinoć u Trogiru nakon ?to je sa zida pao na cestu gdje je na njega naletio automobil, doznaje se jutros u splitskoj policiji.
U 23.45 sati Poljak je pao sa zida na kolnik Ulice kralja Tomislava, gdje je na njega naletjelo osobno vozilo marke "mazda" kojim je upravljao 26-godi?njak. Poljak je preminuo na mjestu događaja.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rovinj je na zelo visokem nivoju glede gostoljubja, ker je dosti ljudi, ki ima dejansko denar (tvornica duhana).
Jure ?e potrebuje? doli mojstra za elektriko ali centralno ti ga lahko po?ljem dolgoletni prijatelji, k katerim hodim dol.
Malo morgen, tvornica nima veze z ljudmi, sicer pa je v dolgovih - velikih dolgovih zaradi nakupov Brionov in izgradnje novih hotelov. Nizozemci bodo kmalu izstopili
Je pa tako ni va?na dr?ava povsod lahko najde? nekaj TOP ocenjeno pa na koncu razo?aranje po sistemu veliko para malo sala...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pol sem pa ?el jaz v napa?no Hrva?ko. Sploh ni nek mondeni kraj z rivo pa so cene enake ali vi?je kot pri nas. Da gre? pa ven jest je pa k da bi se v kolen ustrelu.
Voda je bla prej?nji teden tudi rahlo pod 19 stopinjami (ve?ino ?asa med 19 in 20) ampak sem pa? dobil nadimek "nori Slovenec" ker sem se edini kopal v tisti vodi - jebat ga Bohinjsko jezero te oja?a, da voda pod okoli 19 stopinj sploh ni mrzla.
Sej, druga?e jim privo??im zadovoljstvo, da so kon?no pri?li v EU sam po mentaliteti niso glih za sem (tud mi verjetno ne ?ist).
Ne vem ampak sej lahko, da sem siten ampak vseeno se mi dolo?ene stvari ne zdijo glih normalne.
pa recimo:
- gasilci so vsak dan okoli 12-12:30 s sirenami in lu?kami drveli po jadranki, da so turisti na bankine z avti skakali in s ceste skoraj v grabne vozili pol so pa lepo na kri?i??u ugasnili lu?ke in sirene ter zavili na cesto proti lokalu kamor so ?li na kosilo. Ne vem a je to normalno - pri nas te dajo jebat, da kej tazga naredi? tam je blo pa normalno.
- po ulicah sred mesta so divjali motoristi (ve?inoma hr tablice z re?kimi oznakami RI) in to so bile brzine dale? preko 100km/h.. v 10 dneh nisem videl niti enega policaja tako, da mi je bilo kr normalno sam otrok si pa nismo upal spustit, da bi ?li sami do pla?e, ker pred prehodom ti ne ustavi skoraj nih?e od doma?inov - sre?a, da se najdejo kaki tujci, da vsaj pride? ?ez.
- pakirano meso (perutnina) izgleda poceni pol pa vidi?, da je notri ve? kosti in raznoraznih kosov hrbta (?isto brez mesa) da na koncu vidi?, da si kupil le kosti. S ?eva?oi sem se nategnil tako v Lidlu kot v Plodinah saj so bili kot bi jedel ?agovino - brez okusa. Kruh- hmmm z apol kile bele navadne ?truce so hotel imet en euro in pol in to v Plodinah, da ne re?em, da je bil v roku enega dneva ?e ?isto trd in drobljiv. Tud lokalna pekarna ni bla dost bolj?a - le kje so tiste istrske bige, ki so v?asih bile?
- Urejenost na vi?ku - na enem delu je lepo ?ez plo?nik in kake pol metra na cesto rastlo ?avje, ker o?itno lastnika ?e dolgo ni bilo tam - a da bi lokalni veljaki uredili, da se to o?isti jim ni padlo na pamet pa so morali pe?ci lepo na cesto pa avtomobili dale? naokoli ali pa ?akat, da je bil nasprotni pas frej, da si lahko ?el mimo.
- nikomur se ni zdelo ?udno, da je pred ka?ipotom zraslo lepo drevo, ki je ka?ipot ?isto prekrilo - jebat ga kaj pa nima folk navigacije... sami so si krivi.
Ma sej bom nehal jamrat ampak vseeno je men tole bolj podobno ?tali kot pa neki urejeni dr?avi pa ?e to bi se sprijaznil sam ne pa za take cene, da te fukne na nago rit in te pol z njo preko ?ebljev drajsa.
Ja si...
Ma ne vem, o?itno imamo mi res dobre izku?nje, odkar smo v flatu, so nas sosedje tudi zelo toplo sprejeli in smo del komune, v soboto so nas povabili na roj dan otrok (otroci so takoj na?e sprejel brez kakih predsodkov in na?a ?e pol leta pa bosta teko?e govorila kockar??ino) in to na tisti pravi na?in, klet, konoba, pr?ut, masline, malvazija, orehovac...vse doma?e....ob polno?i pa ?e kitare ven privlekli in Gibonnija veseli prepeval, tako da so otroc nas dam vlekli....
Oba z ?eno v?asih naglas re?eva da bi raje dol ?ivela - ne zarad morja ampak ker so ljudje druga?ni, noben ni obremenjen dol s statusom ali ?asom (no mogo?e od tukaj tudi nezadovoljstvo razvajenih turistov )
P.S. A niste vi v pizdek Citiju? (N.V.)
Paypall so oderuhi da glava boli. Poznam nekoga ki prodaja artikle po 1700 cca. Ko dobi nakazilo na paypal ra?un mu spulijo skoraj 150 ?raznih provizij. Kretenizem.
Ni res. jaz veckrt vprasam mimo ebaya kolk bi bila cena tudi velikokrat prodjam na ebayu in ebay vzame 2 posto, paypal pa 1-2 procenta na MESECNI priliv
Draga je verjetno v smislu hotelskega turizma ipd. ?e pa primerjam to po kak?ni ceni nahranim dru?ino v enem tednu tam in tukaj pa debata odpade k vse kar pojemo v tem ?asu dobim v HR ceneje. Gorivo je cenje. Cestnina, pa? stara cesta je ?e vozna,ne.
Ja ja hotel je oderustvo povsod. Za familjo je camp zakon da se pa junija in septembra dobiti zelo poceni apartmaje
ta viknd smo bli na izletu po italiji.. lahko re?em.. da sm spremenu mnenje o na?ih cestah.. na?e ceste so top.. res hude.. ?e ne vemo kaj mamo.. ker v tej italiji.. fak.. to smo misl da nam bo Alfico celo razstavl.. sred avtoceste take lukne da ?e gre? notr ostane? zih brez gume.. da ne govorim o pode?elju.. pol pa pre?ka? mejo (San Marino) in kr naenkat kul ceste:)
Pa kje si se ti vozu??
Glede drage hrvaske pa kakor kje, mi v Rovinju se imamo veliko ceneje kot doma (hrana, parking, kava, restavracije itd itd.....dalec ceneje) downtown parking v sezoni 5 kun na uro vsaka nadaljna 2 kuni, bela kava evro pa pol, mesa pri mesarju za 10 oseb 22 eur...benz.
Kavc sem kupil dol za 290? pri nas isti 440?...
Da o storitvah ne govorim ( obrtniki, prevozi, servis avta...)
Pa imajo ze dolgo 25% DDV!!
Ali ima kdo v blizuni Medvod vecjega kot jaz? Internet namrec...3Gb filmcek z motorja sem zlimal ampak z mojimi kamenodobnomi interneti se pojavlajo take remaining cifre da dol pades....
Bom pustil cez noc ampak dvomim na uspeh....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tle je toliko ?Ejev
?e ne bi Hamiltonu bi
?e ne bi Vettlu bi
?e ne bi Webbra Grosjean izrinil na startu (tega nih?e ni videl, a ga je izrinil na pesek!!) bi
In ?e vsi skupaj bi - ne bi Rosberg....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani