9h spanja-najljubsi zajtrk-99km po bli?njih klancih (po dolgem ?asu s5 na Kure??ku), najljub?e kosilo -prvic letos v vise?i mre?i....
In... Ja... ?e malo in spijem kavo z meni zelo ljubo osebo, ki mi nudi ogromno,ogromno podporo pri stvareh ki so Kul in me hkrati ornk okurca ko za?nem govoriti/mislit/poceti bedarije...
Lajf je lep
Oho, da niso pti?ki, ki se ?enijo ustrelili amorjeve pu??ice? To na koncu-lajf je lep da slutiti na spremembo, ko enkrat toliko ni mon okoli tebe.
V?asih se ni gledalo toliko na znamko pa tudi nekih lupin nismo imeli.Va?no je bilo, da si imel v eni roki dojen?ka z drugo in s pomo?jo noge si to skupaj zlo?il in pospravil v avto,ki seveda ni bil karavan.
Vse 6-ke za Europo so narejene na Japonskem. Trojke delajo Japonci in Mehi?ani. V usa so Japonske dra?je za 500$.Verjetno ne zastonj. Kolikor imam izku?enj z kitarami Fender, so te, ki so izdelane v Mexico res povr?no in nekvalitetno izdelane.
Niti ne rabi? novega... ?e se ne kvari se pa? ne kvari...,?e se, se ti bo tudi nov.Mora? imeti sre?o, ker se itak vse znamke kvarijo, ene se malo, druge preve?.
Uni dan, po pogrebu, smo se pa? zbrali v o?tariji in nekaj popili in pojedli. Pa pride en tip in vpra?a, ?igava je rde?a 6 ka zunaj na parkiri??u. Ustra?il sem se, da je kaj narobe in sem se oglasil. Pri?el je k na?i mizi in pred vsemi rekel"to je dale? najlep?i avto na celem parkiri??u, pa je zunaj kar nekaj hudih znamk"A lahko malo pogledva z ?eno notri? "
Seveda sem jima ugodil in mislim, da smo dobili nova mazda?a v dru?ino, tako sta bila navdu?ena.
Seveda ni potrebno opisati mojega prihoda nazaj za mizo
Danes bicikel pripeljal s servisa, jutri ga peljem spet nazaj. Pa ?e pred 14 dnevi sem ga imel na servisu. Se po?utim spet kot neko? ko sem imel mazdo v garanciji.
Kakor kdo... jaz sem v 14 letih videl servis samo enkrat... z avtom mora? lepo ravnati in on bo s tabo... kdor hodi veliko okoli servisov...
Jeee,vceraj kon?al s sihtom 1h prej kot ponavadi , kar sem izkoristil za uizi ve?er z dobro ve?erjo.
In mi zazvoni telefon okoli 21h; klice nadrejeni. Pravi,da kot ka?e, jutri (torej danes) dopoldne zagotovo ne bo gne?e in da lahko pridem 2uri kasneje (?e mi je to ok). In potem v smehu : "zihr gre? laufat zjutraj; dobro odlaufaj".
?efe je treba ubogati; zjutraj se je zelo fajn laufalo.
In zdaj ?ele v petek ob 11h v slu?bo...
Vidi?, da pa le niso vsi bumbarji okoli tebe.Bravo za tvojega ?efa.
Alex glej vsak je imel prilo?nost biti priviligiran. Pri nas smo bili vsi v partiji, vsako nedeljo se je cela dru?ina pra?nje oblekla in smo skupaj ?li na sestanek partijskega komiteja, vsak ve?er za lahkono? pa smo zmolili en Stalin na?, ki si za Karpati...
Hah, va? problem in ne moj.Vsak dela, kar misli, da je prav oz. da mu bo nekje pomagalo. Nekateri mislimo prav, drugi mislite kar pa? nekaj.
Labi, se popolnoma strinjam z napisanim. Ve?ina zagovornikov komunisti?nega sistema je imela koga od star?ev ali starih star?ev priviligiranega in seveda se jim je zdelo, da je vse super. Navadna raja je bila pa ve? la?na kot sita. ?e ne bi jugoslaviji amerika dajala obilne pomo?i v hrani (konzerve z marmelado...)in denarne pomo?i, bi bolj tanko piskali.
Tudi moj nono in nona sta bila v partizanih a nikoli ?lana KP.
Do njih sta vedno imela prezir,ker sta videla veliko "lumparij", kot sta se izra?ala.
Po vojni sta imela veliko "ste?anj" z mo?mi v ?rnih tren?kotih, ki so ju nenehno prepri?evali, naj spremenita svoje napa?no stali??e do najbolj?ega sistema na svetu.
Tudi meni je ?al, da so nam vsilili komunizem in nismo ?li po poti demokrati?nih dr?av.
No, pa izgleda, da bomo le dobili sneg in mraz. Namre? decembra se je zgodil Strat-Warming, ko se je ozra?je na vi?ini 50 km "ogrelo" za 70 ?C.
Posledi?no je polarni zrak vdrl vse do Gr?ije. No, Alpe so prepre?ile, da bi sne?no po?ilko dobili tudi mi a po polovici januarja naj bi sneg obiskal tudi nas in to obilno. Nazadnje je bil tak pojav leta 1984 pa ?e enkrat 96.Bomo videli, kaj bo v resnici...
Boss, kar si napisal je neka zgodovina.?e si bil kdaj v Nem?iji, potem ti je lahko kmalu jasno, zakaj so gospodarska velesila.Tudi,?e bi ?e petkrat izgubili in bi jih zravnali z zemljo, bi se vedno znova pobrali in biv?i vzhodni blok in celo Evropo prehiteli. Poglejmo samo razliko-biv?a zahodna proti vzhodni Nem?iji.V?asih so bili na istem, ko so pa pri?li pod okrilje "bolj?ega sistema", (za nekatere), so zaostali za zahodno do te mere, da ?e sedaj, kljub vsej pomo?i in denarju zahodne Nem?ije capljajo dale? zadaj za njimi in jih ne bodo nikoli dohiteli.Pa? dolga leta druga?ne miselnosti, delovnih navad, zatiranja in napa?ne politike ter predvsem politi?nega sistema so prinesla svoje. Na tem primeru se najlep?e da primerjati oba sistema-zahodnega, demokrati?nega, (ljudje so se vozili v Porshejih, bmw-jih,hro??ih...), vzhodni reve?i pa v plasti?nih trabantih. ?e te so morali zelo mirkati ko so jih parkirali, ker so bili primeri, da so plasti?no karoserijo pojedle koze in je model moral domov neprostovoljno v odprtem kabrioletu, brez vrat.
... res je. So jim obljubljali takrat oh in sploh pomo?, pa predsednik se je hodil slikat tja, sedaj so pa prepu??eni ?ivotarjenju v kontejnerjih in pri sorodnikih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani