Dans vozil v koloni za polcijskmu Skodojcem, ki se je frigidno vozil za sleperjem. Janezki za njima obema pa seveda total brez pirhov in so namenoma vozili se 5kmh pocasnej od Skodilaka.
V nadaljevanju se je promet rahlo porazgubil in jaz dovolj korajzen za prehitet policiste.
Ko smo ravno pri mi je zanimivo, da me kontrola z aktualno violo ni ?e niti 1x ustavila, pa recimo da avto glih ni nevpadljiv ali nesli?en , pred tem pa s Katrco oz. Cliom v pol leta kar 3x. Je pa res, da ne delam neumnosti (no vsak naredi kdaj kak?no napako, najbr?).
Kar se mojih dosedanjih izku?enj s ti?e, so precej pozitivne in tudi, ko so me s kak?nim avtom ustavili brez homologiranih avtodelov oz. dodatkov, sem bil dele?en le opozorila oz. gro?nje, da naj se zadevo ?imprej legalizira, sicer bo ob na?em naslednjem snidenju sledila konkretna globa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani