Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ej...pri nas na obali piha tako mo?no ,da gate trga ...he he lp

?e jih odtrga kak?ni gajstni in postavni mladenki, potem super, ?e pa staremu gelipterju odtrga dolge gate, pa ni ve? tako zanimivo.  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Poceni avto ma?  :D

Sem na netu dal informativni izra?un za ful kasko. Pride za moj avto (brez popusta za kasko) 2.400,00?  ?zmeden?  ?zmeden?  ?zmeden?

Ja, tole pa verjetno naredi deloma nabavna cena vozila in tudi dejstvo, da ima tvoj VE? KOT TROJNO motorno mo? glede na Robertos-ovo Mazdo3.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tle se gre za odnos....

Pa ne le to, recimo da ima nekdo avto se celega neposkodovanga oz.v fabrski barvi.

A potem ob dejstvu, da ima pa vseeno zavarovan primer parkirisca, naj bi v navalu navdusenja odprl sampanjc?

Poskodbe je poskodba in v vsakem primeru prinese letanje naokrog in slabo voljo, je pa res, da ko nimas zavarovano, se toliko bolj :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Dans vozil v koloni za polcijskmu Skodojcem, ki se je frigidno vozil za sleperjem. Janezki za njima obema pa seveda total brez pirhov in so namenoma vozili se 5kmh pocasnej od Skodilaka.

V nadaljevanju se je promet rahlo porazgubil in jaz dovolj korajzen za prehitet policiste.

Se zmeri sem ziv, niti ustavli me niso,heh.

Janezki, totalni evnuhi za volanom, jao :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ko smo ravno pri  :policaj: mi je zanimivo, da me kontrola z aktualno violo ni ?e niti 1x ustavila, pa recimo da avto glih ni nevpadljiv ali nesli?en :D , pred tem pa s Katrco oz. Cliom v pol leta kar 3x. Je pa res, da ne delam neumnosti (no vsak naredi kdaj kak?no napako, najbr?).  sramezljiv

Kar se mojih dosedanjih izku?enj s  :policaj: ti?e, so precej pozitivne in tudi, ko so me s kak?nim avtom ustavili brez homologiranih avtodelov oz. dodatkov, sem bil dele?en le opozorila oz. gro?nje, da naj se zadevo ?imprej legalizira, sicer bo ob na?em naslednjem snidenju sledila konkretna globa.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.