Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

haha, nekdo mu je stopil na ?ulj, zdaj pa svinja in blati ter se nor?uje iz vseh, sploh Slovenije, ki mu je tudi s pomo?jo bogatih subvencij omogo?ila realizirati ideje. In zdaj ta licemerski pobalin to primerja z drugimi subvencijami. Da ga ni sram, namesto, da bi se zahvalil Sloveniji, ki mu je to omogo?ila in da lahko zdaj dela v Italiji. Res pomanjkanje samorefleksije in odgovornosti do dru?be se ka?e samo v tem, kako bo njegov dobi?ek prikraj?an. Pa jebemu mast saj imamo najni?je obdav?itve na dobi?ke pa mu ?e to ni dovolj.

Ja v ameriki bi mu pa dr?ava kr na lepe o?i dala pol miljarde al kaj si predstavlja tale stri?ek... sam ?e Akrapovi?a naj dajo naslednji? pa bo slika popolna

https://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenceljni-oprostijo-vse-razen-uspeha-ne.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej ne vem a je to za sem ali za jamralnik. Med kolesarjenjem se z njive za mano za?ene eno pseto in me ugrizne v gle?enj. Sicer sunem z nogo ampak se ?e kar zaganja vame tako, da ustavim in samo, da mu obrnem hrbet se ?e spet za?ene vam. Pol pa le za?ne lastnik klicat psa, ki ga seveda nekaj ?asa ignorira, pol pa le nekak popusti. 

In tukaj se zgodba ?ele za?ne, saj na to, da mu povem, da me je ??ene (okej 30kg cucek) ugriznil v gle?enj, mi on jebivetrovsko nazaj, da me je ugriznil zato ker sem ga brcal. WTF - brcnil sem ga ?ele, ko me je ?e dr?al za gle?enj. Pol pa jaz njemu: ja to bo, zapeljal sem na njivo in poiskal cucka, ki je mirno le?al v senci in ga za?el brcat, a ne? Nakar on meni, da bo pa? tako povedal policiji, ?e ga prijavim - ma da ti pamet stane.

V glavnem mel sem poln kurac pregovarjanja, ker pa? z idioti se itak ne da in se odpeljem naprej, a ?e po 30 metrih spet laje? in cucek spet pikira name. ?e enkrat zabremzam in sko?im z bicikla, nakar ?e sam zarjovem, stegnem roke in se zapodim proti njemu - pol je pa ?rto vlekel, un se pa dere za njim, ko budala, a ga cucek ne ?mergla ni?.

Sploh ne vem, pri teh norcih, kaj je za narest v takem primeru: sem poklical policijo in seznanil z dogodkom, a so me gladko zavrnili, da kej dosti ne morejo. Na moje vpra?anje, kako naj se zavarujem, a recimo s pi?tolo pa je policaj ratal rahlo nejevoljen, da bi to bilo nelegalno in kaznivo. A odgovora na to kako naj se zavarujem nisem dobil.

Zdej verjetno je bil ?e kdo v taki situaciji (men je bilo nekako prvi?, da me je cucek ugriznil), kaj je sploh za narest? A nosit s sabo kak?en solzivec, no? al kaj drugega, ker tole ni bil hec - pseto je bilo ?ist podivjano.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Toliko ne dam za lasko niti na Bledu... ali pa v Portorozu... ;) ker to je res oderustvo... ;P... to je 8x maloporadjne cene v stacuni... pa je verjetno grosisticna cena se nizja... Pri motornem olju na servisu ni tako velike razlike v nabavni in prodajni ceni...

A ni sme?no pri pivo nam je grozno, da bi nam opilili 8x znesek v ?tacuni, ko pa recimo vzame? cocacolo, kjer ti za 2,5 deci opalijo 2,5? oziroma bi to bilo za 1,5 litra plastenko 15 EUR, v ?tacuni jo pa dobi? ?e za manj kot 1 EUR. Se pravi 15x pa se noben kej dost ne sekira, a ko je pa pivo v igri takrat je pa groza, ker je 5x ?tacunske cene.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bo kr dr?alo, da je 17 letna, vsaj tako pravijo v prispevku.

Tole mora biti do?ivljenski suspenz za oba idiota in seveda zahvalit se je treba tudi kandidatu, ki ne bi smel nikoli biti ve? policist. To je za?etek potem pa sledi:

- popivanje v delovnem ?asu

- dovolitev, da slu?beno vozilo vozi nekdo, ki mu ni zaupano v uporabo in ?e ve?, celo policist ni.

- vo?nja v alkoholiziranem stanju - kombi sta na koncu izmene vseeno morala pripeljati nazaj in takrat je bilo ?e kar nekaj alkota spitega.

- kr?itev gore pravilnikov in postopkov

- zavajanje in laganje glede dogodkov v tej no?i

obadva bosta lahko iskala drugo slu?bo kot tudi kandidat za policaja, ki jo bo verjetno v tej zgodbi ?e najbolj poceni odnesel.

butarca (druga?e ne morem re?t, da si pri 17-ih tolk neumen, da kaj takega posname? in potem celo objavi?) pa bo fasala

- vo?nja brez izpita

- vo?nja policijskega vozila (tukaj jo bo odvetnik re?eval tako, da bo potunkal policaja, ?e? da sta jo prisilila)

- vo?nja v alko stanju, ?eprav bodo te?ko dokazali koliko je spila

tud njej bo naneslo kar nekaj kazni ?e najbolj bo pa kaznovana, ker je tolk blontna.

no tole je prvi logi?en ukrep...

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/odpovedi-prejeli-trije-policisti-ki-so-se-z-mladoletnico-zabavali-v-policijskem-kombiju.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

To je vse OK in vem, da se da to vklopit, samo v slovenskem ra?unovodskem sistemu in verjetno tudi v ve?ini tujih (po moje je izjema le USA) te "bonuse" ne more? direktno izpla?at zaposlenemu brez odvedbe prispevkov in davkov. Tako, da sama napitnina izgubi nato cel smisel saj ne gre v celem znesku natakarju, kateremu si jo namenil. Pri nas ?e vedno pravilno lo?imo OD od drugih prejemkov.

Zakaj pa mislim da v ZDA je to ?isto mo?no, ker prakti?no zaposleni v gostinstvu tam ?ivijo skoraj le od napitnin. In te napitnine nato delodajlaec/su?njelastnik milostno pretvori v pla?o.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ni namenski zajeb nekateri posi ponudijo pred pinom se mogoco napitnino. To je verjetno specificno za kake restavracije ipd

Sam nekaj mi ni jasno. POS terminal tudi napitnino nato knji?i na konto prodajnega mesta. Se pravi prodajalec/lastnik dobi dnevni izpisek in banka naka?e na firmin poslovni ra?un. Kako potem ta natakar, kateremu je namenjena napitnina, sploh pride do svoje napitnine? Uradno knjigovodsko to ne gre... se pravi je napitnina enostavno lahko le v obliki ke?a, ki ga porine? direktno natakarju v roke - vse ostalo je po moje dejansko samo natega lastnika, ki na tak na?in ravba svoje stranke.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja tako naj bi verjetno bilo, ampak zadnje ?ase se vse preve?krat zgodi, da je na koncu celo o?kodovani kriv, ker ni takoj preveril izpisek, SMS na telefonu in primerjal z ra?unom. Oziroma je ratal parakti?no ?e vse normalno, tudi tiste stvari, ki so bile neko? velik moralni NO-NO. ?al <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko ti glupa in pokvarjena kelnarca potegne s kartice 610eur namesto 6,10eur.

Ker se je kao zmotila....

Ne sekiraj se ... si predstavlja?, da nekdo namesto 1000 EUR naka?e, zaradi napake v piki oziroma vejici, 100.000 EUR na poslovni ra?un, ki je blokiran oziroma v izvr?bi. To pa je ?ele jeba. Aja dogodek je resni?en.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ok, se pardoniram, o?itno sem prvi post razumel napa?no, da se i??e opravi?ilo za tako abotno dejanje.

Kaj pa delajo italijani v Novi Gorici? Jezen je ker mu NKBM ni odprla ra?una za pranje mafijskega denarja pa je mislil, da ima TV intervju na to temo. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zato, ker nekako i??e? izgovor zakaj je hotel namenoma povoziti ve? ljudi - samo sre?a in pozornost drugih je re?ila situacijo.

Ti se pa ?e celo spra?uje? le kaj je takega rekla, da je nekdo tako pobesnel. ?e nekdo takole pobesni je direkt za v arest ali pa kandidat za zdravljenje v mojmoj oblekici ne pa da se ugotavlja, da je pa mogo?e le kdo nekaj takega rekel, da je spro?il tak bes. Pa tudi, ?e bi mu mamo jebala pred vsemi al pa ?e kaj bolj groznega ni opravi?ila za tak idiotizem in tole bo sledila to?ba in obsodba za poskus uboja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je samo domneva, policija ?e ?aka na izveden?evo mnenje. Druga?e pa je zanimio, da so pa takoj okrivili neprilagojeno hitrost, ?eprav naj sploh ne bi peljala hitro. Gre bolj verjetno zato, da je po?ela nekaj drugega (teksting ali pa telefoniranje) in je v rahlem ovinku zapeljala s ceste na bankino nato pa se je ustra?ila in sunkovito zavila na cesto (to nakazujejo tudi oznake, ki jih je narisala policija). Ker je avto ravno kupila se postavlja vpra?anje ali je bila dovolj navajen nanj in ker gre za tail happy avto, sploh ?e gre zadnje kolo po bankini, je verjetno bolj to vzrok kot pa neprilagojena hitrost.

Smola je pa pa? bila, da se je to zgodilo ravno v trenutku, ko je nasproti pripeljal drug avto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Me zanima, kaj je novinarka govorila, da je pri ?loveku zbudila tako jezo in bes?

Se pravi je vse odvisno kaj je novinarka govorila in to da nekomu pravico, da jo posku?a povozit. Se pravi je treba recimo De?mana in Mo?ino takoj povozit, ?e se ne strinjamo z njima, al kako to gre? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ve? - javni sektor je preobse?en in je potreba zmanj?at ?tevilo policajev, ker so prevelik stro?ek. Za take reze se najbolj borijo kriminalci in politiki, ki jim je morala tuja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ne gre za to, da bi to posplo?ili na vso policijo ampak ?e si bo policija ?elela re?evati ?ast v tem primeru, bo morala zelo strogo nastopit brez najmanj?ih odpustkov, ker tole dejanje je bil idiotizem prve lige.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bo kr dr?alo, da je 17 letna, vsaj tako pravijo v prispevku.

Tole mora biti do?ivljenski suspenz za oba idiota in seveda zahvalit se je treba tudi kandidatu, ki ne bi smel nikoli biti ve? policist. To je za?etek potem pa sledi:

- popivanje v delovnem ?asu

- dovolitev, da slu?beno vozilo vozi nekdo, ki mu ni zaupano v uporabo in ?e ve?, celo policist ni.

- vo?nja v alkoholiziranem stanju - kombi sta na koncu izmene vseeno morala pripeljati nazaj in takrat je bilo ?e kar nekaj alkota spitega.

- kr?itev gore pravilnikov in postopkov

- zavajanje in laganje glede dogodkov v tej no?i

obadva bosta lahko iskala drugo slu?bo kot tudi kandidat za policaja, ki jo bo verjetno v tej zgodbi ?e najbolj poceni odnesel.

butarca (druga?e ne morem re?t, da si pri 17-ih tolk neumen, da kaj takega posname? in potem celo objavi?) pa bo fasala

- vo?nja brez izpita

- vo?nja policijskega vozila (tukaj jo bo odvetnik re?eval tako, da bo potunkal policaja, ?e? da sta jo prisilila)

- vo?nja v alko stanju, ?eprav bodo te?ko dokazali koliko je spila

tud njej bo naneslo kar nekaj kazni ?e najbolj bo pa kaznovana, ker je tolk blontna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e sem prav dobro razumel Jesta, je bolj mislil na to, da se bo na koncu iskalo gre?nega kozla v tistem, ki je izdal informacijo v javnost kot se je ?e ve?krat v preteklosti dogajalo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ja, ?e so pa idioti... jebat ga tukaj ne sme biti tolerance. Ker ?e te po eni strani lahko gnjavijo za par kilometrov ?ez omejitev in to ravno tam, kjer naredi? prekr?ek zato, ker ni nevarno. Tukaj se pa vozijo alkoholizirani in celo nepoobla??ena oseba in ?e mladoletna povrhu.... ?e tole ne bodo knji?ice letele potem ne vem kaj je drugega.

Zame je to 1000x ve?ji prekr?ek kot tisto, ko so se dogovarjali in ustavili ministra za notranje zadeve Koprivnikarja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.